Valóban az, köszönöm.
előzmény: tomasso (#1)
Rettenetes. A rendőrök amatőrsége és a média profizmusa. Remélhetőleg erősen túlzó a film.
Csodás felvételek, csodás képek.
Még nem csináltam ilyet. Egy egész jegyet levontam a szinkron miatt.
Pontosan.
Mintha Depeche Mode-osként egy Modern Talking számot dicsőítenék. Dicsőítem. :-)
előzmény: Rorschach (#12)
:-)
előzmény: korig (#6)
:- ) Köszönöm szépen.
előzmény: ChrisAdam (#12812)
Nem dőlök a kardomba,de miért lett a kompetenciám ötből nulla?
A zene húzta fel.
Hiányoltam a kárpótlást a kislány részére.
előzmény: BonnyJohnny (#63)
Jajj. Ne haragudj ha belegázoltam valamibe.
Mindössze egy észrevételem, kérésem jeleztem. Hogy is jutott eszembe ilyen.
előzmény: Ugor (#12607)
Sziasztok,
lehet apróság, de nekem jól jönne ha egy-egy film hossza is fel lenne tüntetve valahol az adatlapján.
Gagyi, közhelyes, kiszámítható. Alig vártam hogy vége legyen.
Öööö, srácok, szarkazmus. :-)
Igen, elhangzik a film elején kinek a művét dolgozza fel, emlékszem.
Arra akartam célozni hogy az általam említett könyvnek rosszabbnál rosszabb feldolgozásait láttam. Ez a film ellenben rokontémát mutat be, zseniálisan.
Bocsbocs.
Véégre. Egy kiváló feldolgozása a Virágot Algernonnak című kedvenckönyvemnek.
A zuhanós jelenet felülmúlhatatlan.
Kössz.
Arra gondoltam közben hogy a mai inger-bombázott generáció az ilyen szintű leépülést hogyan éli majd meg?
előzmény: Filozofus (#3)
A horvátok. Davor Suker életútja mondjuk. Kezdetektől az elnökségig. Akár doku jelleggel játékostársak elmesélésével, akár Ewan McGregor által megszemélyesítve egy egész estés moziban. Lehetne benne egy kis kortanulmány is, de főképpen a sportra mint nevelő és kiemelő erőre koncentrálva.
Szerintem sokan megnéznék a világban.
Sziasztok,
indexen hasonló kérdésre érkezett a válasz:
Ez a történet a KOMPLEXUSOK (1965) című olasz szkeccsfilm harmadik epizódja, ám a jelentkezőt nem annyira az arca, mint inkább a lófogai miatt nem akarják alkalmazni. a Luigi Filippo D'Amico által rendezett epizód főszereplője egyébként nem Fernandel, hanem Alberto Sordi.
Ennyi az idézet.
KT-n is megvan a film:
Komplexusok
előzmény: betti (#2311)
Köszönöm szépen a linket, élvezettel hallgattam.
Jó hogy én is ehhez a Közösséghez tartozhatom.
előzmény: mimóza (#7356)
Ez mit jelent, maradjak a seggem egész a villanyoltásig? Érdemes?
előzmény: rendesg (#2)
Huhh, ez mellbe vágott.
Az a mérhetetlenül gyenge újraélesztés rohadtul felhúzott több értelemben is, ennek ellenére csak ajánlani tudom Mindenkinek.
Tetszett, de az a sivatagos-vonatos jelenet nagyon nem sikerült. Még én is kiszúrtam hogy nem utaztatták el az öreget.
Csak azért néztem végig, mert én is apa vagyok.
Milyen kár azért a fürge Trabant-ért.
Ha nem tévedek, az első Chaplin film, amiben mozog a kamera.
Sziasztok.
Egy hibát szeretnék jelezni az alábbi film leírásában:
...egy Fellini nevű kutya...
Fellini egy macska.
Köszönöm.
Mmm, tényleg. Kössz.
előzmény: BonnyJohnny (#99)
Egy kérdés:
Ki ölte meg Eddie-t?
Érdekes, kedvem támadt újra igazi, kézzel fogható újságot olvasni.
Lehet csak Kevin Spacey szokásos zsenije miett érzem ezt négyesnek. Hiába, elfogult vagyok a sráccal. :-)
A zene lendítette a hármasra.
Előbb a könyv, aztán a film. Az első ilyen élményem volt annak idején. Tetszett mindkettő.
A lányaim agyonnézték. Én sok-sok elkapott poén után ültem le egyben megnézni. Megmosolyogtatott egy párszor.
Tökéletesen fogalmaztad meg a gondolataim. :-)
előzmény: kaamir (#17)
Amikor pénz szűkében vagyok mindig eszembe jut hogy szerezni kéne egy rakat festőruhát.
Nálam az ötlet mindig fontos, én megmondom őszintén sosem jöttem volna rá hogy lopják el. Ezért a négyes.
Hehe, erre majd visszatérünk akkor. ;-)
Kössz az Isten hozott-ot.
előzmény: tomside (#193)
Nem mindig tudom tökéletesen megfogalmazni a gondolataim, de. Ez a film valami frenetikusan oltári jó. Azt is gondolom hogy felülmúlhatatlan. A zene, a fényképezés, a színészek, a drámaiság mellett a humor. Mikor elmegy a metró, az üvegek csörömpölnek. Mindhárman őszintén röhögnek Csak ezeket tudnám ismételni.
Most azt tervezem ha a lányaim kirepülnek, ezt a filmet minden héten megnézem legalább egyszer. :-)
Csak a fényképezés miatt.
Egyébként alig vártam hogy vége legyen. Olyan szinten szájba rágós hogy már sértő.