lukivaker ekekapája

Tapasztalat: 7 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 7
Regisztráció: 2017. január 8. (1 év, 4 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Kedvencek

Rendezők: Damien Chazelle
Színészek: Bruce Campbell
Műfajok: krimi, thriller
Korszakok: 2000-es évek, 2010-es évek

Demográfiai adatok

Nem: ?
Születési év: ?
Lakhely: ?

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja
4 2017-01-09 3,8
(1251)
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
Star Wars II. rész: A klónok támadása
2 2017-01-09 3,3
(1254)
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
Star Wars I. rész: Baljós árnyak
2 2017-01-09 3,2
(1375)
My Name is Bruce
A nevem Bruce
4 2017-01-09 3,1
(75)
And Then There Were None
Tíz kicsi néger
3 2017-01-08 4,2
(13)
Ten Little Indians
Tíz kicsi indián
3 2017-01-08 3,8
(41)
And Then There Were None
Tíz kicsi katona
5 2017-01-08 3,9
(23)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Kránitz Lajos volt a legjobb Darth Vader, de Hollósival is jó. Viszont Nagy Attilával és Kristóf Tiboral szlmomra sosem volt az igazi. Horányi a rajzfilmsorozatban nem volt rossz, de a Zsivány Egyesben szerintem nem volt elég jól eltorzítva a hangja.

Az első két rész után nem sok jóra számítottam, de ez a film konkrétan feltörölte velem a padlót.
Kimerem mondani, hogy szerintem ez a rész jobb, mint a Jedi visszatér. Talán a legkomolyabb, legBaljósabb hangulatú Star Wars-film, még a Zsivány Egyesnél is, pedig az is igen komor.

--
Áthelyezve a(z) Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith topikból.

Talán egy minimális, apró fokkal jobb, mint a Baljós árnyak, de még akkor sem tud számomra szinte semmi értékelhetőt felmutatni. A klónhadsereg körüli bonyodalmaknak pedig utána kellett néznem, mert egyszerűen a filmből alig derül ki róla valami.

Én viszonylag későn láttam a Star Wars-filmeket, és egyértelműen, mikor megnéztem az eredeti trilógiával kezdtem, és csak utána tértem át a prequel-re. Gondoltam, hogy nem lesz jó, hogy nem fogja megütni a régebbi részek színvonalát, de ilyen rosszra nem számítottam. Ez a film egyszerűen rossz. Színes-szagos valami, de Star Wars-hoz alig van köze. A "Duel of the Fates"-en kívül konkrétan talán semmilyen pozitívumot nem tudok kiemelni. Jar-Jar Binks-nél idegesítőbb karaktert pedig filmvásznon nem láttam még.

Kifejezetten szórakoztató, ámbár elég idétlen film. De én, bevallom őszintén, nagyon jól szórakoztam rajta.
Egyedül a két éneklő ember idegesített egy kicsit, de pont miattuk érdemes megnézni a stáblistát.

Nehéz eldönteni, hogy ez a feldolgozás vagy az 1965-ös a jobb. Nagyjából egy szinten van mindkettő. Viszont ennek a befejezése, az nekem nagyon nem tetszett. Most komolyan a szerencsétlen csónakosra akarják kenni az egészet, mert nekem nagyon ez jött le
Mindenesetre egyszer nézhető film.

2017-01-08 19:24:54 [Tévésorozatok] lukivaker ekekapája #2893

Én még meg akarom várni a szinkront, de őszintén szólva, azután a menyasszonyos rész után nem sok esélyt adok a sorozatnak, az számomra több mint kiakasztó volt.

előzmény: Simpleton Larry (#2892)

A „Tíz kicsi néger” második mozgóképes feldolgozása nem rossz, de ennél kicsit többre számítottam, mindenképpen jó pont, hogy másik, de ugyanúgy elzárt helyre teszik a kastélyt, ezzel kicsit más akadályok elé állítva a szereplőket. Egyszer meg lehet nézni, és néhol a suspense is egész jó.

Nagyon örülök, hogy ezt a verziót láttam először a „Tíz kicsi néger” adaptációkból, és annak is örülök, hogy mivel a könyvet sem olvastam előtte, itt szembesültem először a teljes sztorival. Teljesen lenyűgözött az egész, ilyen erős atmoszférával, ami ebben a minisorozatban van, nagyon ritkán találkozom. A főcím egyenesen zseniális, nagyon egyszerű, de rendkívül magával ragadó. A színészek remekelnek, a fényképezés és a helyszín gyönyörűek. Az 1. rész első kb. fél órája egy jelenetként simán szerepelhetne a „2015. legjobb filmes jelenetei” listáján, olyannyira erős hangulatú és baljóslatú az egész. Nemcsak kitűnő krimi, de remek lélektani dráma is. Az általam eddig látott adaptációk hangulata mind sokkal oldottabb volt, ez viszont rendkívül feszült, és pont ez teszi olyan remekké. És persze a zenéről sem szabad megfeledkezni, az is nagyon sokat tesz a hangulatteremtéshez. Emellett a szinkron is kiválóan sikerült.

Összes komment...