Bogár Bence

  • 1
  • 2
2019-06-18 03:04:52 Frances Ha (2012) Bogár Bence (4) #19

Kifejezetten érdekes filmélmény. Tökéletesen bemutatja, hogyan alakul a huszonéves generáció útkeresése, vagy éppen életstílusa. Persze a főhősnő közel sem egy átlagos figura, asszem főleg ezért kedveltem őt. Érdekesen volt, hogyan mutatták be az egyik napról a másikra élés stílusát, meg kell mondjam, azért ennek is megvan a maga hamisítatlan romantikája. Van az egésznek egyfajta "vudielenes" stílusa, az meg főleg tetszett, hogy végig fekete-fehér a film, ugyanis szerintem remek hangulatot adott az egésznek. Greta Gerwig elképesztően remek színésznő, nagyon érezte a szerepet, meg őt bírom egyébként is. Hát lehet nem kedvelni a Lady Bird rendezőjét? :)

2019-06-17 13:47:47 Rubber (2010) Bogár Bence (1) #17

Nem terveztem. :D

előzmény: oscarmániás (#16)

2019-06-17 02:27:36 Rubber (2010) Bogár Bence (1) #15

Nem akarom elhinni, hogy ezt az emberiség ellen elkövetett bűntettet nem maradt örökre a dobozban. Az egész annyiból áll, hogy egy gumiabroncs ámokfutásba kezd. Ki lehetett volna ebből hozni egy guilty pleasure szintű valamit, de nem. Az egész úgy, ahogy van értelmetlen. Ennél még a falat bámulni is kreatívabb dolog. Már bánom, hogy nem nyomtam ki a francba pár perc után, mert számomra tényleg kimeríti a nézhetetlen kategóriát. Akkora szemét, hogy ennél nagyobbat talán az Asylum stúdió vagy Uwe Boll sem tudna gyártani... Karó, kérdés nélkül. Hogy ezeken felül még miért? "Csak mert."

2019-06-17 00:25:37 Unhinged (2018) Bogár Bence (?) #1

Ha valaki tudja, vegye ki a szereplők közül Mickey Rourkeot. Mégsem fog szerepelni a filmben, erről a színész imdb adatlapján is meggyőződhettek. Köszi!

Ehh... Az első fél óra még tetszett is, de ami utána jött, az már nem annyira. Lehetett volna ebből egy érdekes pszichológiai művet kihozni, de ez abszolút nem sikerült. Sőt, még csak bűnös élvezetnek sem elég, hisz a film sok helyütt csak a felszínt kapargatja, nincs mélysége. Az utolsó 30-40 perc már nem több, mint gagyi és sablonos, B-kategóriás horror, rosszul előadva. Josh Brolin azért már akkoriban is elég jó színész volt, meg Kevin Bacon sem éppen rossz (már ha nem láthatatlan), de ettől még ez egy nagy csalódás, kihagyott lehetőség. A rendezőtől pedig főleg kevés ennyi.

Nofene, erről nem is tudtam. Érdekes dolgok ezek. :)

előzmény: critixx (#44)

Éppen azt hozta, amit vártam tőle. Egy kellemes mozi, ami nem vállal lehetetlen dolgokat, de amit igen, azt készséggel meg is tartja. Kis akció, jópofa dumák, egy szimpatikus főszereplő duó. Meg Liam Neeson, hát lehet őt nem bírni? Az első résszel szemben persze alulmarad, de fényévekkel jobb a szégyenteljes másodiknál, nagyjából a harmadik résszel van egy színvonalon. Igazi nyári blockbuster, de a jobb fajtából.

2019-06-13 02:02:24 Hancock (2008) Bogár Bence (2) #50

Kicsit bajban voltam az értékeléssel. Az első fele elég szórakoztató, lendületes és vannak benne érdekes ötletek. Tényleg látszik rajta az újító szándék. De ami a második felében történt, arra nincs bocsánat. A lehető legrosszabb irányba vitték a cselekményt, egyenesen a giccs és klisék földjére. Ezzel pedig az elején látható eredetiséget is sikeresen kiherélték sajnos. Persze Smith továbbra is jól hozza önmagát, a menőgyereket, meg Charlize Theron is egy bájos teremtés, de sajnos ettől még maga a film nem lesz jó. Erős kettes, de ebben sokkal-sokkal több volt. Kár érte.
Alternatív, spoileres címe lehetne: Az amnéziás Hegylakó. XD

El nem tudom hinni, hogy kaphatott ilyen alacsony értékeléseket itt. Én vagyok az első, aki hármasnál jobbat ad rá, s ez engem módfelett megdöbbentett. Port.hu vagy imdb felhasználóktól persze nem is várnék többet, de azért az itteni KT-s közösség véleményére jobban szoktam adni. Számomra ez a film ugyanis egyértelműen ötös. Lassan csordogáló, érdekfeszítően megírt történetével ez a film azonnal beszippantott. Egyszerre melankolikus dráma és erotikus sci-fi, a rendezőnő, Claire Denis pedig módfelett mesteri módon ötvözött több, látszólag abszolút össze nem illő műfajt. Robert Pattinson pedig akkorát játszott, hogy azért alsó hangon is érdemelne egy Oscar-jelölést. Most már be kéne látnia mindenkinek, hogy ő egy nagyon tehetséges színész, amit az utóbbi években többször is bizonyított. Olvastam, hogy Matt Reeves is azért őt választotta Batmannek, mert tetszett neki az itteni alakítása. Meg nekem is. Szóval elképesztően bejött ez az alkotás, s remélem, hogy a jövőben érkeznek rá jobb szavazatok is. Mert ez a különleges mestermű igazán megérdemelné. ;)

2019-06-11 14:07:15 Beyond the Black Rainbow (2010) Bogár Bence (5) #8

Iszonyú erős hangulattal bíró mozi, ha tetszett Panos Cosmatos másik filmje, a Mandy, akkor bátran próbálkozz ezzel is. Inkább haladó filmkedvelőknek javasolnám egyébként, a történetet (már amennyire lehet) nekünk kell összerakni az apróbb darabkákból, de itt amúgy sem az a leglényegesebb dolog. Valóban erősen hipnotikus élmény, elég elborult egy filmes "trip": azt tanácsolom, hogy ne nézzétek, hanem éljétek át, mert nem egy hagyományos értelemben vett alkotás ez, sokkal inkább egy különös, fura élmény. Ha már unod a lelketlen tucattermékeket, mindenképp tégy vele valamikor egy próbát. Nekem a Mandy maradt a kedvenc Cosmatos-rendezésem, de az ötös alsó határát eme filmje is eléri nálam. Alig várom, hogy lássam, mi lesz majd az úriember harmadik munkája. :)

Valahogy Craiget én idősebbek gondoltam, de nem tudom, hogy miért. Egyszer lehetne egy “Old Man Bond” film is, a Logan után szabadon.

előzmény: BonnyJohnny (#42)

Eme filmet nézve jöttem rá arra, hogy Josh Brolin tökéletes Bond lehetne Craig után. :)

2019-06-09 22:57:59 Rocketman (2019) Bogár Bence (5) #6

Az lehet, de Elton John azonos című száma jóval régebben készült el... nem hinnem, hogy ez a nézőket érdemileg befolyásolja.

előzmény: PG (#4)

2019-06-08 18:32:32 Rocketman (2019) Bogár Bence (5) #3

Egyszerre szabadszájú musical és megdöbbentően őszinte vallomás. Úgy gondolom, Elton John ennél méltóbb filmet aligha kaphatott volna. Magasan száll az a bizonyos rakétaember. ;)

Szerintem a harmadikban sem fog többet szerepelni. Schwarzi tette jól, ő az első után lelépett...

előzmény: BonnyJohnny (#5)

Csak arra akartam vele utalni, hogy nem volt számomra egy vállalhatatlan fércmunka. Tipikusan egy hármast még megér kategória, amit a két öreg róka simán elviszi a hátán, miattuk nem csalódás. Na de a második? Azon már Stallone sem tudott segíteni...

előzmény: BonnyJohnny (#3)

Ez egy nagyon jó kérdés. :D Az elsőnek még volt valami értelme, de a második a tavalyi év egyik legrosszabb filmje számomra. Határozottan van egy olyan érzésem, hogy ez sem lesz jobb...

előzmény: Ágó (#1)

Teljesen korrekt darab. Bevallom, kicsit féltem hogy milyen lesz, főleg a bemutatódátum többszöri ide-oda tologatása miatt. Pedig tisztességes darab, ami ugyan egy pillanatig sem lesz olyan zseniális, mint Az eljövendő múlt napjai, de bőven jobb, mint az Apokalipszis, illetve méltóbb módon adaptálja a Dark Phoenix történetet, mint anno Az ellenállás vége. A rendezés csak tisztes iparosmunka, de Fassbender és McAvoy remek mint mindig. Erős hármas.

2019-06-04 16:48:04 Jagten (2012) / A vadászat Bogár Bence (5) #210

Röviden és tömören kifejezve, minden idők egyik legjobb drámája és egyértelműen Mads Mikkelsen legösszetettebb alakítása. Akkora ötös jár neki, hogy az kis híján már hatos.

Nagyon pazar alkotás a mai nap filmje. Ha kimaradt, mindenképp érdemes pótolni. ;)

A világot nem váltja meg persze, de bőven korrekt kaiju-mozi. Nyilván túl összetett története nincs, de szórakoztató volt, a látványvilága tetszett. Így az akció meg persze Eleven elviszi a hátán végig, egyszeri lazítás gyanánt tudom ajánlani két szerzői film között. :D

Nagyon különleges hangulatú film: egyszerre szól az emberi kapcsolatokról és azok hiányáról, boldogságról és szomorúságról, örömről és magányosságról. Groteszk, de mégis emberi és tökéletesen egyedi. A különc hangulatú indie alkotások kedvelőinek feltétlenül ajánlom. Erős négyes.

Mi ez a gyenge átlag? :D Teljesn jó horror, egy ritka béna magyar címmel. Ne egy újabb kisgyerekes gagyiságot várjatok, itt sokkal inkább a feszült atmoszféra megteremtése volt a cél, valamint tetszett az is, ahova kifutott a történet. Nem lesz a műfaj mérföldköve, de határozottan jól sikerült darab.

Nézzetek meg, ha tehetitek. Nagyon erős dráma, feszült atmoszférával. Tényleg pazarul lett elkészítve, le a kalappal a dánok előtt!

2019-05-23 00:33:00 Swept Away (2002) / Hullámhegy Bogár Bence (1) #3

Mi volt ez az emberiség ellen elkövetett bűntett? Két ilyen idegesítő, unszimpatikus főszereplővel még egy filmben sem találkoztam, sőt ilyen sz@r dialógusokat sem gyakran hallani. Kb egy idő után már Tommy Wiseau “mesterműve”, A szoba jutott eszembe, miközben ezt a borzalmat néztem. A gond csak az, hogy ezt a filmet egy Wiseau-nál milliószor tehetségesebb direktor, Guy Ritchie rendezte.

Valahol megtalálható online? “Tékában” fenn volt pár helyen, de egyik se volt megoldás, mivel nem seedeli senki, így több hét letöltés után is 0.0 százalékon marad...
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!

2019-05-21 20:42:05 My Best Friend's Birthday (1987) Bogár Bence (?) #22

Így már értem. :)

előzmény: Raul (#21)

2019-05-21 17:21:06 My Best Friend's Birthday (1987) Bogár Bence (?) #20

Bocsánat tudatlanságomért, de miért rövidfilm, ha a játékideje 90 perc?

2019-05-19 22:43:05 The Lighthouse (2019) Bogár Bence (?) #3

A rendező kiválóan sikerült első filmje után meg is lepődtem volna, ha alább adja a színvonalat. Az biztos, hogy nagyon tudnék örülni egy magyar bemutatónak, csak sajnos nem tudom, hogy van-e rá esély.

Ha minden akciófilm ilyen ötletes és stílusos lenne, akkor sokkal jobban szeretném ezt a műfajt. Nagyon jól szórakoztam, simán megérte a jegy árát.

Elképesztő hangulattal bíró, egyszerre sejtelmes, érzéki és hátborzongató dráma. Kubrick tényleg egyike minden idők legjobb rendezőinek. A film nagyon hamar elérte, hogy a hatása alá kerüljek, s nem is eresztett egészen a végéig. Cruise és Kidman is hatalmasat játszott benne. Masszív ötös, kérdés nélkül.

Abszolút jóleső, kellemes film. Ahhoz képest, hogy videojáték alapján készült (asszem), bőven korrekt történettel rendelkezik. Látvány pazar, az éjszakai jelenetek már-már cyberpunk hatást keltenek. Néhány poén láttán azt éreztem, hogy szinte egy Deadpool lightot nézek, nálam a humor abszolút működött. Pikachu nagyon aranyos kis koffeinfüggő, Justice Smith egész jól játszik, Kathryn Newton pedig egyenesen telitalálat. Szoval bőven jól szórakoztam, ajánlott. :)

Engem már alapból nem érdekelt annyira, hogy moziban nézzem. Majd házimozin talán be lesz pótolva, de nem keltette fel nagyon az érdeklődésemet ez az gonosz Superman téma. :D

A film nem igazán hű a címéhez, sokkal inkább egy tárgyalótermi dráma, mintsem vérfagyasztó sorozatgyilkosos thriller. Nagyon látszik, hogy a rendező a dokumentumfilmek világában otthonosabban mozog, így a történet döcög és kesze-kusza, de még így is megvannak a maga pillanatai. Viszont Zac Efron nagyon-nagyon jó volt. Ha valami miatt megéri megnézni, akkor az az ő alakítása.

Nem jó a leírás egy része, mert a barátjuk esküvőjére mennek egészen pontosan.
Egyébként maga a film egy otromba nagy hülyeség, meglepő módon mégis szórakoztatott. Kis Evil Dead utánérzés, csak itt azért nincs egy Ash Williams kaliberű figura sem. De volt annyira kellemesen elborult, hogy így egyszeri nézésre simán megfelelt. Jeffrey Dean Morgan-t meg bírtam itt is. :)

En csak remélni tudom, hogy Deadpool nem lehet olyan szinten ízlésficamos, hogy azzal a sz@rral játszik... :)

2019-05-01 11:26:25 Spun (2002) / A por Bogár Bence (5) #5

Hát ez bizony nálam nagyon betalált. Lendületes, stílusos cselekmény, őrültebbnél őrültebb karakterekkel. Érdekes zenei aláfestéssel, alapvetően jól megrendezve. Néhol nekem kicsit túl gyors volt a vágás, de ez betudható annak, hogy a direktor inkább a videoklipek világában alkot. Persze ez nem is kevés dinamikát adott az amúgy is elszállt, de éppen ezért zseniális filmnek. A por gyakorlatilag egy pazar mix: egy kevés Trainspotting, kicsit könnyedebb dramedys hangulattal, kis Ritchie és Tarantino beütéssel. Vannak itt is jócskán elborult dialógusok. Rourke "amerikai zászlós" monológja számomra telitalálat volt. :D Tehát számomra mindenképp pozitív csalódás, a (főleg külföldön) gyengébb kritikai megítélése után nem hittem, hogy ennyire élvezni fogom. Ajánlott, de még mennyire! Mindenkinek, aki kedveli a weird alkotásokat. :D

2019-04-29 21:39:02 Arctic (2018) / Sarkvidék Bogár Bence (4) #3

Hát, végülis “csak” annyi baj van vele, hogy a film nem is arról szól amit ott írnak... :D

előzmény: slawter (#2)

2019-04-27 19:36:56 Arctic (2018) / Sarkvidék Bogár Bence (4) #1

Jár neki egy erős négyes. Feszült és érdekes mindvégig, remek operatőri munkával. Amit csak lehetett, azt ki is hozták belőle. Mads Mikkelsen pedig most is zseniálisan játszott. Számomra ütött a vége is, meg szemmel láthatóan a teremben ülő másik 9 embernek is, ugyanis senki nem hagyta el a mozit a film vége után pár percig, mikor már javában a stáblista pergett. Szóval nagyon hatásos és jól összerakott élmény, na. :)

A Végtelen háború kicsit szerintem jobb volt, de még ez is az ötös kategóriában van. Humoros, szívhez szóló, látványos és több helyütt meglepően drámai. Van egy jelenet, ahol garantált a totális libabőr. Kicsit kevesebb humor kellett volna a tökéletességhez, de számomra simán megér így is egy 10/9-et. Bevallom, pityeregtem a végén. Kétszer is. Erre pedig nagyon kevés film vett rá eddig. A Végjáték szép film, szerencsére a karakterekkel is sokat foglalkozik. Király mozielmeny, valamint több mint 10 év méltó megkoronázása. Azért aki nem látta, készüljön rá hogy a végén időbe telik majd összeszedni azt a bizonyos állat a földről. Bravó, Marvel!

2019-04-22 23:38:15 [Tévésorozatok] Bogár Bence #3450

Pontosan ezt érzem én is. Csend a vihar előtt, ami vélhetően úgy oda fog szabni, hogy csak na. Kellett ez az epizód, nagyon is fontos volt. Kicsit megható, egy csepp humorral, kis visszaemlékezésekkel. Érdekes belegondolni, ki honnan indult és hova jutott el. Volt pár nagyon szuper pillanata. Nem kell minden egyes epizódba egy fattyak csatája vagy vörös nász. Ez az epizód a maga egyszerű és csöppet szomorkás, melankolikus és nosztalgikus hangulatával nagyon bejött nekem. A végén az a dal pedig egyszerűen csodás. :)

előzmény: Olórin (#3449)

Hát igen, az én kettesem is csak Linda Cardellini-nek szól, mert ő tényleg nem volt rossz. Ezek után én is tartok attól, hogy milyen lesz a Démonok között 3. Rendezné inkább Wan, ahogy az előző kettőt is.

előzmény: GothMan (#5)

Ekkora sz@rt az első Annabelle óta nem termelt ki magából a Démonok között-univerzum. Jumpscare és más semmi.

2019-04-19 14:01:34 Dragged Across Concrete (2018) Bogár Bence (5) #5

Igazán lassú folyású, régivágású és szikár élmény, két kiváló alakítással. Ha van olyan rendező, akire a jövőben nagyon oda kell figyelni, akkor az szerintem kétségtelenül S. Craig Zahler.
És ezt a fasza filmet nem merte bevállalni itthon egy forgalmazó sem? What a shame.

Szerintem itt hallható minden idők egyik legjobb filmzenéje. Egyszerűen varázslatos.

Oh, oké. Köszi a választ. :)

előzmény: Ragemarci (#2)

Engem csak az érdekelne, hogy ez a film akkor most része a The Conjuring-univerzumnak, vagy nem? Mert neten kb azt is lehet olvasni hogy igen meg azt is h nem...

2019-04-08 00:07:51 Unicorn Store (2017) Bogár Bence (2) #1

Gyenge sajnos eléggé. De nem leszek gonosz, kap egy kettest az aranyos unikornis miatt. :)

2019-04-05 20:39:23 The Beach Bum (2018) / Túltolva Bogár Bence (5) #3

Na sikerült kicsit előbb megnéznem, és... ez a film valami kegyetlen zseniális! Nem egy vígjáték, mint amiként el akarták adni, de nagyon ott van, tele maró gúnnyal és hedonizmussal. Harmony Korine ismét odatette magát, a hozzám hasonló, furán egyedi alkotásokat kedvelők szerintem nagyon is elégedettek lesznek vele. :) (Heten voltunk nézők egyébként...)

2019-03-28 19:54:21 The Beach Bum (2018) / Túltolva Bogár Bence (5) #2

Reménykedem benne, hogy igen. Nekem nagyon bejött a Spring Breakers, jóval többet adott, mint amire számítottam. De én erről csak 13-án tudok nyilatkozni, akkor nézem majd.

2019-03-23 16:45:22 Us (2019) / Mi Bogár Bence (4) #21

Nagyon erős, majdnem ötös kategóriás horror-thriller. A Tűnj el is tetszett, ez még egy picit annál is jobban. Nagyon komoly, sőt mélysége, szimbolikája is van neki bőven. Sokkal több, mint amire az előzetes alapján számítottam. Kellemes meglepetés. :)

Hát elég érdekes, kísérletező jellegű filmélmény, annyi biztos. Összességében a "jó" minősítést simán megérdemli, de tényleg csak nagyon erős idegzetűeknek ajánlanám. Kíváncsi lennék azért, hogy Lars von Trier innen nem-e inspirálódott, mikor A ház, amit Jack épített című filmjét készítette. :)

2019-03-10 19:12:31 Guerilla (2019) Bogár Bence (4) #3

Egy olyan magyar film, amit megéri moziban nézni. Tetszett, nagyon erős négyes jár neki. Sajnos kevesen voltunk nézők, összesen 12-en. De megéri a jegy árát teljes mértékben. :)

2019-03-10 15:08:46 Shades (1999) Bogár Bence (?) #1

Ezt a filmet vajon meg lehet nézni valahol? Sehol nem találtam eddig...

Az előttem hozzászólónak abszolút igaza van. :) Simán jó film: élvezetes, remek hangulatú, hozza a Marvel-minőséget. Brie Larson pedig telitalálat.

Donald Sutherland valami iszonyat menő ebben a filmben. :)

2019-03-04 22:31:33 Climax (2018) / Eksztázis Bogár Bence (5) #7

Értem, köszi. Nem mentem volna fel érte Pestre, mivel nagyon messze lakom tőle. Csak lesz majd vhol vidéken is a közelemben, kíváncsi vagyok nagyon erre a filmre. :)

előzmény: paksiendre (#6)

2019-03-04 18:50:30 Climax (2018) / Eksztázis Bogár Bence (5) #5

Az komoly hogy ezt az egész országban egy mozi adja csak Pesten, ott is összesen egyszer? Aztán még csodálkoznak ha mindenki leszedi “tékából”... Vagy én néztem vmit nagyon félre?

2019-02-18 07:46:48 [In Memoriam...] Bogár Bence #2409

Így van, nekem szimpatikus volt, én is úgy gondolom hogy nagyon rendes ember volt. Meg egy több mint kiváló színész. Nyugodjek békében.

2019-01-25 19:49:37 Rossz versek (2018) / Bad Poems Bogár Bence (5) #25

Nem azért, hanem mert végre itt egy kiváló hazai alkotás, amit jó lenne házimozin is a lehető legjobb minőségben újranézni. Amúgy meg ha a látványosság a szempont, akkor nem sok magyar film lesz kiadva BD-n, eddig se sok volt sajnos. Nem éppen a csilivili blockbusterek országa vagyunk.

2019-01-25 12:26:25 Rossz versek (2018) / Bad Poems Bogár Bence (5) #23

Nem látok rá ugyan sok esélyt, de én egy Blu-ray kiadásnak tudnék nagyon örülni. Ha van olyan magyar film, ami megérdemli, akkor az határozottan a Rossz versek.

Köszi. :)

előzmény: BonnyJohnny (#10)

Ehhez kell látni a zseniálisan nézhetetlen “alapművet”, vagy nem feltétlenül szükséges? :D

2019-01-20 13:18:57 Praying with Anger (1992) Bogár Bence (3) #2

Shyamalan első rendezése, annak nem is rossz, elég korrekt film lett. Sokáig elérhetetlen volt, de egy ideje már végig fent van már YouTube-on, ha valakit erdekekne hol kezdte a Hatodik érzék és a Sebezhetetlen direktora.

2019-01-09 18:19:12 Rossz versek (2018) / Bad Poems Bogár Bence (5) #19

Nahát, kegyetlenül meglepett ez a film. Egy kiváló tabló hazánkról, miközben tökéletesen egyensúlyozik dráma és abszurd humor határán. Be kell vallanom, a főszereplő karaktere több dologban is magamra emlékeztetett. Néha már olyan szinten, hogy azon én is meglepődtem. De lényeg a lényeg, egy kiváló film a Rossz versek. Jár neki az ötös, abszolút elismerésem.

2019-01-02 19:30:16 Aus dem Nichts (2017) / Sötétben Bogár Bence (5) #56

Erős és kőkemény dráma egy kiváló Diane Kruger alakítással. 10/9

2018-12-30 01:45:21 Suspiria (2018) / Sóhajok Bogár Bence (5) #37

Mivel már nem megyek idén moziba többet, ezért hivatalosan is kijelenthetem, hogy számomra ez az év filmje. Már több mint zseniális!

Nekem benne van az év 3 legjobb filmjében. Mondjuk az is igaz, hogy tényleg nagyon bírom Lynch munkásságát. Szerintem egy kimagaslóan eredeti és bátor film, öröm hogy még ilyenek is készülnek és nem csak a sok dühítő tucattermék. David Robert Mitchell munkáira nagyon oda fogok figyelni a jövőben, kifejezetten sokoldalú direktor véleményem szerint. A valami követ is elég jó film volt tőle, de ez még azon is túltesz, tényleg kiválóan elborult egy remekmű. :)

2018-10-30 14:11:25 Da Sweet Blood of Jesus (2014) Bogár Bence (2) #1

Ez meg mi akart lenni? Csak Rami Malek miatt nem egyes. Egy Spike Lee filmtől sokkal többet várnék.

Egymagamban néztem végig a több mint 100 fős teremben. :O
Egyébként imádtam a filmet, kiváló volt. Műfajában szerintem eddig az idei legjobb.

2018-10-26 18:09:48 Halloween (2018) Bogár Bence (4) #12

Várjunk srácok és lányok, itt is van stáblista utáni jelenet?
Csak mert vasárnap nézem a filmet és akkor nem hagyom inkább el a mozit idő előtt. :)

2018-10-26 13:22:28 Suspiria (1977) / Sóhajok Bogár Bence (5) #58

Szerintem meg a legjobb filmje.

PTA egy zseniális rendező szerintem... Nagyon tudom értékelni, ha valaki egyedi filmeket készít és nem a sablonokat nyomatja a biztos pénz érdekében. PTA pedig köszöni, nem áll be a tucatfilmesek sorába. S ez így van jól.

2018-10-08 23:28:56 Boyhood (2014) / Sráckor Bogár Bence (5) #101

Eme film nem más, mint majd 3 óra zsenialitás. 5/5, 10/10, 100/100. Sokszor meg fogom még nézni.

Emberek, hogy az életbe lehet az, hogy én adom rá az első zseniálisat? Ez a film egy mestermű!

Hát szerintem meg rohadt jó lett. Szórakoztató és brutális, kellett is már egy kis vérfrissítés. Shane Black a király. :)

Köszi. ;)

Most, hogy már páran szavaztatok, bátorkodom megkérdezni, hogy hol néztétek meg? . :)

Akkor én most nem sz@rozok, megadom az ötöst.
Nem csak kívül (hehe), belül is nagyon érdekes film.
A lényeg, ne úgy üljenek le elé, hogy egy Amerikai Pite szerű alkotást vártok.
A Spring breakers egy elborult képi világú szerzői filmecske, remek hangulattal és mély (de tényleg!) üzenettel , valamint a legtöbbször szatirikusan előadott cselekménnyel. Hisz mégiscsak A24 film. :)

Irtózatosan gyenge és semmilyen film, még a B-kategórián belül is. Kegyelemkettes, de csak mert a kutya túlélte :D

Szerintem alulértékelt film. Tőlem simán kap egy négyest.
Ha jól tudom, a regénynek több része is van, szóval én filmben is vevő lennék az esetleges folytatás(ok)ra. :)

2018-06-23 16:28:33 Hereditary (2018) / Örökség Bogár Bence (5) #39

Reméljük! :)

2018-06-23 16:25:34 Hereditary (2018) / Örökség Bogár Bence (5) #37

Tényleg ennyi a troll a vetítéseken?
Egy óra múlva nézem és kicsit kezdek felni hogy az idióták tönkreteszik a filmélményt. :(

2018-06-03 00:14:08 Future World (2018) Bogár Bence (1) #3

Nem tudtam végignézni...

Nehéz lesz kivárni a folytatásig hátralevő időt.

Nincs hozzá valahol magyar felirat?
Nem találtam sehol. Ha valak tudna segíteni, azt megköszönném.

Úgy fest én leszek az egyetlen aki nem nézi meg most hogy felkerült a néztre angolul, hanem inkább megvárom itthon moziban. :D

Számomra ez ötös, magával ragadott. Imádom az ilyen hosszú filmeket, ahol nem kell kapkodni és tényleg be tudják húzni a nézőt. Sajnálom, hogy akkorát bukott anno. Szerintem nem érdemelte meg.

2018-04-02 21:53:31 Ready Player One (2018) Bogár Bence (4) #13

Kifejezetten tetszett. Mit mondjak, volt benne pár igazán "ragyogó" jelenet. :)

Ez komolyan több mint 5 órás film? És volt aki egyben megnézte az egészet? :D
Bár mondjuk igaz, hogy ott van a Volt egyszer egy Amerika, ami 4 órás játékideje ellenére is egyben kellett megnéznem olyan zseniális volt.

Köszi a választ, ezzel feldobtad a napomat. :)

előzmény: Mikkey (#2)

Vajon ebből tényleg nem lesz magyar bemutató? :(

Részemről egyértelműen megkapja az ötöst. Nagyon megérdemelné az Oscart!

2018-02-25 22:51:18 Örök tél (2018) Bogár Bence (5) #5

Zseniális, nem is emlékszem mikor láttam utoljára ilyen erős magyar filmet!

Aki látta, az mondja már meg ha nem gond...
Ez tényleg olyan rossz film hogy kiérdemelte az imdb 2,8 pontszámot? Vagy túlzottan gyűlölik?

Sziasztok, ezt a rövidfilmet kérném:
http://m.imdb.com/title/tt6359096/
Egyébként youtubeon pár napig ingyenesen megtekinthető, ha valakit érdekelne

A leírás szerintem nem ehhez a filmhez tartozik.

2018-01-21 13:34:35 The Open House (2018) Bogár Bence (?) #2

Imdb 3,6 :(

Már most biztos vagyok benne, hogy az év egyik legnagyobb filmélménye. Kihagyhatatlan. Csak ajánlani tudom.

  • 1
  • 2