Regisztráció: 2016. szeptember 14. (6 év, 4 hónap)
Bemutatkozás
Hobbi: Kritika, megfejtősdi, formabontás
Politikai nézet: Antifeminizmus
Családi állapot: MGTOW
Szenvedélybetegség: Filmőrület
Közlésmód: Gonzo
Blog: http://redstyleschool.blog.hu/
Kedvencek
Rendezők: David Lynch, Martin Scorsese, Quentin Tarantino, Roman Polański, Stanley Kubrick, Woody Allen
Korszakok: Minden
Demonlover Démoni szerető |
3 | 2021-12-18 | 2,9 (22) |
True Grit A félszemű |
3 | 2021-12-17 | 3,8 (799) |
„a férfi rossz, értem? hát nagyjából ennyi a mondanivaló: csúnya férfiak.
szóval az van, hogy ez egy hardcore propaganda film. pszeudo-feminista, férfigyűlölő, amit viszont Velencében hangos tapssal fogadtak, és díjazták is nem kicsit.”
Most ez a legújabb, hogy úgy csinálsz, mintha nem úsznál ebben a szarban? Vagy az van, hogy magadnak te is megengeded ezt a véleményt, de ha más írja, akkor meg őrjöngsz, mint egy félkegyelmű?
Áthelyezve a(z) Jusqu'à la garde topikból.
előzmény: ryood (#6)
Én igen. Persze nem mindenki ilyen, vannak itt nagyon normális emberek is. Csak hát néhány eszelős azt hiszi övé az oldal, meg hogy a neki nem tetsző vélemény sérti a safe space-ét, ezért be kell tiltani. Amikor az ilyenek más topikokban a demokráciáért sírnak, meg diktatúrát óbégatnak a mai rendszerre, akkor szerintem érthető, ha kinyílik a bicska az ember zsebében.
előzmény: osbehemot (#26708)
Csak azzal, aki megérdemli.
Láttam, hogy itt is leírtad azt a marhaságot a Tizenháromról, mint amit máshol. Gondoltad majd senki nem koppint a fejedre a műfajismereteid miatt, aztán politikai témákban egész normális dolgokat kezdtél írni, aminek az lett a következménye, hogy rád ugrottak az itteni agresszív liberósok. Valószínűleg már jelentgettek is téged. Az a hobbijuk.
előzmény: osbehemot (#26705)
Rendesen, kulturáltan volt megfogalmazva.
„De ez a módi nem idevaló, hogy csípőből küldöd a személyeskedést, a különféle sértő jelzőket.”
Neki meg a hasonszőrű haverjának miért idevaló?
előzmény: ChrisAdam (#26704)
„Az utolsó három kommented ryoodot és munkáit ekézi”
Csodálkozol? Csak azt kapja vissza, amit ő ad másoknak.
„Ez a topik annak idején arra lett létrehozva, hogy mindenki úgy ossza meg az alkotásait, hogy ne kelljen félnie a személyes támadásoktól.”
Ez sehol nem lett leírva.
A vamzer Ríód meg az egész demokráciát rombolja. Az miért nem zavar?
előzmény: ChrisAdam (#26702)
Újabb ”posztmodern” trash, ami gyógyszer + alkohol kombójából született. Jó ez így karácsonyra.
Áthelyezve a(z) Alkotói sarok - Saját novellák, regények, zenék, videók topikból.
előzmény: ryood (#924)
Sok tudatmódosító hatására biztos zseniálisnak hat, de ettől még nem az.
előzmény: somogyireka (#917)
Így is borzasztó.
előzmény: ryood (#912)
Világos. Mármint amit írsz. Tény, hogy ennek a filmnek sokkal szebb az egész képi világa, Snyderre meg jellemző az agyonszűrtség. De ez utóbbi ritkán merült fel negatívumként a BvS-nél (érdekesség, hogy a Watchmennél egyáltalán nem), helyette inkább abba kötöttek bele páran, hogy sötét a film, miközben ez egyik korábbi Batman-adaptációnál sem zavarta őket, és még Reeves mozijánál sem, ami az eddigi legdarkosabb feldolgozás.
És ez csak a vizualitás. A tartalmi résznél hasonlóan ment a kettős mérce.
előzmény: Olórin (#95)
Az ő szerepeltetése meg a karaktere is felesleges volt benne :)
előzmény: Ubul (#17)