SentryD

Tapasztalat: 1202 film
Kompetencia: 19 film
Súly: 1677
Regisztráció: 2016. szeptember 3. (1 év, 9 hónap)
Kedvencnek jelölték: 2 user

Bemutatkozás

Egész nap nem csinálok semmit, aztán este megbánom, ezért fogadalmat teszek, hogy a következő napom értelmesen, produktívan lesz eltöltve. Aztán újra, meg újra, meg újra... minden egyes nap ugyanez.

Twitter

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1995
Lakhely: ?

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Ocean's Eleven
Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi
4 2018-06-22 3,9
(1135)
Fantasma d'amore
Szerelmi lázálom
4 2018-06-20 ?
(6)
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Narnia krónikái: Caspian herceg
1 2018-06-19 3,1
(385)
Henry: Portrait of a Serial Killer
Henry - egy sorozatgyilkos portréja
4 2018-06-17 4,0
(86)
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
2 2018-06-17 3,1
(745)
Kincsem
 
1 2018-06-17 3,4
(305)
The Theory of Everything
A mindenség elmélete
3 2018-06-16 3,6
(477)
Tomb Raider
 
1 2018-06-15 3,1
(147)
Chronicle
Az erő krónikája
3 2018-06-15 3,4
(495)
The Florida Project
Floridai álom
2 2018-06-14 3,9
(150)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Eddig is utáltam a gyerekeket, de ennyire még soha. A végkifejletben semmi szomorú nem volt, sőt. Az egyetlen baj, hogy nem sokkal korábban vették el a felelősségvállalásra képtelen, buta nőtől a kislányt. Dafoe itt is remek, de ő mindig az.

Kimaradt a listából Adam Sandler, én pl le szoktam tagadni, hogy gyerekként szerettem :'D

Amúgy a Kémkölyköket is imádtam anno. És Jar Jar volt a kedvenc SW karakterem. Azt hiszem ezt tényleg el kéne titkolni :'D

Egyébként manapság nemigazán van olyan, amit szégyellnék. Ahogy csabaga írja, a többség megszól, ha mondjuk régi filmet nézek, mert hát "miii? Kétezer előtt is készültek filmeeek???" De az ilyeneket nem nevezném kifejezetten filmszerető haveroknak.

Talán az Asylumot ikszelem be, megfelelő társaságban szerintem iszonyat élvezetes, és olykor nézek egy-egy remekművet magamban is, ha éppen elkap az emókorszak és keményen kínozni akarom magam.

Hú, hát... mindenféle előzetes tudás nélkül, pusztán annyi információval, hogy jó film vetettem bele magam, valami szimpla drámára számítva, úgyhogy igencsak meglepődtem az első arcomba tolt erektált pénisz láttán :D Egyébként az ilyesmivel nem lenne problémám, na de 100 percben konstans ez a szenvelgős szeretkezés számomra már valami iszonytatóan unalmas volt, konkrétan nem is tudtam egyhuzamban végignézni. Az andalítóan szép zenével megtámogatott művészien erotikus/perverz képek egy ideig lekötöttek, és valószínűleg akkoriban sokkoló lehetett és botrány, ma azonban tabudöntögetés tekintetében sem tud sok újat mutatni, a történet pedig annyira nem érdekes, hogy figyelni tudjak rá. Különlegességképp persze mindenképp megérte megnézni, de azért örülök, hogy nagy nehezen túl vagyok rajta, mert a hősnő egyébként vitathatatlan szépsége ellenére mocskosul az agyamra ment. Érdekes utánaolvasni egyébként a film keletkezésének és utóéletének, hogy mégis hogyan jöhetett létre a filmeket masszívan cenzúrázó, még a poreszt is a mai napig kikockázó Japánban.

2018-06-07 22:44:12 An American Crime (2007) / Bűnök SentryD (4) #2

Pár éve láttam a Ketchum regény adaptációját (el még nem olvastam, pedig szeretném - na majd egyszer), de az szinte semmilyen hatást nem gyakorolt rám. Nem tudom, hogy ez a film erősebb, vagy azóta megzuhant az ingerküszöböm, de itt az első egy órában erősen csikorgott a fogam a feszültségtől és a masszív dühtől. És a valós eseményeknek utánajárva mindez még szinte semmi, amibe belegondolni is szörnyű, pedig nem vagyok egy empatikus személyiség. Sajnos az utolsó fél óra már kissé veszít az erejéből, a vége pedig kimondottan hatásvadász, a zárókép meg már egyenesen giccsbe fordulva próbálta lenyomni a torkomon a drámát, mintha nem lenne elég borzasztó a történet izzadt erőlködés nélkül is. Ellen Page remek, bár a szinkronja az elnyújtott, ártatlanságra rájátszó hangszínével kissé az agyamra ment olykor, és Catherine Keener Gertrude-jára sem lehet panasz, vérlázítóan undorító, az emberből minden aljas bosszúösztönt felszínre rántó igazi pszichopata féreg benyomását kelti. A többiek eléggé érdektelen karakterek, Paulát is csak a random pálfordulásai miatt tudom nevesíteni, a maradék gyereket megkülönböztetni se nagyon sikerült. Lelkiismeret híján puszta démonok, ami mondjuk teljesen hihető. Remek látlelet az emberi lélek mélysötét rejtekéről és arról, milyen könnyed lökés, egy kis megfélemlítéssel megspékelt enyhe unszolás kell, hogy kíméletlen állati sorba degradálódjon egy kifejletlen jellem, illetve milyen gyorsan terjedő vírusként képes kiteljesedni egy felnőtt ember megbomlott elméjének minden kegyetlenége a befolyása alatt lévő gyerekek körében.

De mi az istenért csak a szereplők fél arca van a képben egy csomószor? :D ezt az egyet nem tudtam megérteni. Igazán művészi kamerakezelés.

2018-05-26 21:31:30 A lovasíjász (2016) SentryD (1) #25

Az eleje szimpatikus volt, de amikor tíz percig ment a drónozás a Nagy Fal körül, ahogy Kassai szuperhősként kémleli a távolt, aztán elszánt arckifejezéssel pátoszos zenére lassítva lovagolt át a nádason, az már nekem nagyon sok volt. Nagyonnagyon. Ez egy reklám.

Edit: na jó, szenvedve de végignéztem. Gennyesen önajnározó, coelhoi álfilozófiában nyakig megmártózó szutyok.

2018-05-21 10:21:12 Batman Ninja (2018) SentryD (2) #1

A látványvilága valami elképesztöen szép. A karakterek, a világ, egyszerűen öröm nézni, ezért a kettes. Kár, hogy sztorit is megpróbáltak tenni mögé, ami viszont annyira elrugaszkodott, mint egy vadabb animében. Még óriásrobotok is előkerülnek a végén, ráadásul a rengeteg szereplő ellenére is felüti a fejét az unalom olykor. Ha szimplán csak képeket nézek belőle, többre megyek.

2018-05-10 13:10:31 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] SentryD #23598

Meg is érte regisztrálni miatta.

--
Áthelyezve a(z) The Shape of Water topikból.

De igen, ez a kép a trailerből van, abban még így volt.

előzmény: Prüstü (#65)

Amúgy, ha Strange meg tudta nézni a jövő variációit az idő kővel és a megfelelő módon terelgetni az eseményeket, utána nem tudná ugyanezt megtenni Thanos is, hogy észrevegye a saját vesztének eshetőségét és változtasson a dolgokon? Persze gondolom nem jut eszébe, de azért érdekes.

Összes komment...