Reaper

Tapasztalat: 149 film
Kompetencia: 2 film
Súly: 199
Regisztráció: 2016. augusztus 27. (1 év, 8 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Bemutatkozás

Kedvenceim a horrorok, de akár a gore filmek is jöhetnek. Ezeken kívül szeretem a látványos, de nem túl buta filmeket. A Hollywoodi alkotásokat is szeretem, tetszenek Bay munkái is. Ezeken kívül a thrillerek, és a drámák rajongója vagyok. Egyetlen kikötés, hogy ne legyen francia!!! Hányingerem van az egész istenverte néptől, és a művészfilmek tudnak az őrületbe kergetni. Ja és a mindenttudó filmszakértők, akik úgy osztogatják fene nagy tudásukat, mint Rambo az özvegyi nyugdíjat.

Kedvencek

Műfajok: horror, thriller
Országok: amerikai
Korszakok: 2000-2016

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1986
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
The Girl with All the Gifts
Kiéhezettek
3 2018-05-20 3,7
(211)
Jessabelle
 
4 2018-05-13 2,5
(79)
Ég Man Þig
Emlékszem rád
1 2018-05-12 2,8
(30)
Insidious: The Last Key
Insidious: Az utolsó kulcs
2 2018-05-05 2,5
(57)
Wind River
Wind River - Gyilkos nyomon
4 2018-04-30 4,1
(443)
The Shape of Water
A víz érintése
3 2018-04-17 3,2
(335)
A Ghost Story
Kísértettörténet
5 2018-03-25 3,2
(64)
Spider-Man: Homecoming
Pókember: Hazatérés
1 2018-03-18 3,6
(389)
Pandorum
 
3 2018-03-04 3,3
(426)
A Cure for Wellness
Az egészség ellenszere
3 2018-03-03 3,0
(201)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Egész korrekt kis darab, pár hülye hibával!

1. A hangos rész... az erdőben egy katona lead 3 lövést, és a környék összes gombása sprintel oda. A városban meg csak random 1-2 figyel fel a hangra, és egyik se kezd el rohanni a hang irányába, holott mellettük dördülnek a lövések.
2. A macska... ha ezek a fertőzöttek megtámadnak állatokat, az a macska hogy maradt életben, mikor Melanie minden nehézség nélkül elkapja és megeszi?

2018-05-13 13:49:13 Jessabelle (2014) Reaper (4) #7

A jobbféle horrorok között tartom számon, bár azért nem forradalmi. Viszont elég kemény témával is mer foglalkozni, ezért kap +1 pontot.
Azt hittem csak nekem tűnt fel, hogy folyton nyitva a szája Jessie-nek. :D
Végülis nem volt rossz film, nem ment át trancsírba, mégis kellemesen feszült volt a hangulat. :)

2018-05-12 18:27:25 Ég Man Þig (2017) / Emlékszem rád Reaper (1) #4

Azt hittem jó lesz... nem is tévedhettem volna nagyobbat...

A cselekmény elég fordulatos lenne, de a tálalás, az elmesélés... ott vannak bajok rendesen! Meg a végére ez a nagy sunshine, meg happy egy kicsit giccses lett már, bár addig sem veszi magát komolyan a film. Ahogy jönnek a csavarok, úgy lesz laposabb a film. Nálam már a vicc/szánalmas kategóriába tartoztak a dinamikus duó tagjai, és az önjelölt médium csirke... :D a fiúról is szívesen megtudtam volna, hogy miután Elise angolosan távozik, mi történik otthon. De a legfájóbb az egészben, ahol már a nézhetetlenség határát súrolta, az a sípos jelenet a végén... egy pillanat! A srác hogy tudta úgy elveszteni a sípot a felső ágyon, hogy az alsó ágy matraca alá szorul be?

Jó film, és az üzenete is a helyén van, de van pár hibája, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni. A fényképezés csillagos ötös. A színészek is jók, hozzák az elvárhatót. Bár az FBI szerepre én mást castingoltam volna... egyszerűen kilóg a képből...

Már majdnem tetszett... majdnem. Bár számomra kimerítette az animál szex témáját is. Sok mindenre nem is ad magyarázatot a film, bár azt remekül megvilágítja, hogy nincs jól kezelve a fogyatékkal élők, a melegek, a kisebbségek társadalmi helyzete. Ugyanis mindenki, aki valamiben más, az pozitív karakter (a néma, a néger, a meleg, az ex-kommunista), míg a társadalmilag normálisnak tartottak negatív karakterek.

Sokan kritizálják a szellem öngyilkosságot...

Szerintem félreértitek. Nem a tett a lényeg. A szellem a filmben amúgy sem a fő fókusz. Inkább szól a film a továbblépésről, az idő fontosságáról, múlásáról, az élet és halál körforgásáról, és egyben az élet jelentőségéről.

Az öngyilkosság szerintem nem is igazán az. Inkább csak úgy kezeltem, mint egy próbát a lezárásra. Elég, nem tehet semmit, de kénytelen sorra bámulni, ahogy emberek élnek és halnak, boldogok és sírnak, jönnek a semmiből és mennek vissza. Ahogy az otthonában más él, a szerelmét más öleli... miközben ő csak tehetetlenül áll a sarokban, és arra van kárhoztatva, hogy lássa, és szenvedjen.

Annyira lassú, unalmas a film, hogy az valami bámulatos. Magas vérnyomásra kifejezetten ajánlott, még azzal is kóma közeli állapotba lehet kerülni a végére. De ezzel együtt viszont bámulatos, ahogy nem történik semmi. Nincsenek karakterek, nincs fordulat, nincs párbeszéd, csak a nagy büdös semmi. Mint mikor a tábortüzet bámuljuk szalonnasütéskor... nincs benne semmi, csak élvezzük. :D

És itt jön a bazi nagy DE!... tetszett! Valahogy mégis megfogott, és velem maradt egy érzés a film után is... amit nem biztos, hogy szavakba tudok önteni... és egy kérdés...

Mi volt a cetlire írva?

2018-03-02 14:16:03 Geostorm (2017) / Űrvihar Reaper (2) #7

Katasztrófafilmnek rossz. Amerika imádatnak jó. Annyira pol-korrekt akar lenni a film, hogy az hihetetlen. A csalódásom tárgya mégis, hogy micsoda nyálfesztivált pakoltak össze. Szinte menetrend szerűen érkeznek a fejezetek, amit az ember már álmából ébresztve is egyből vág. A kedvencem volt, mikor mondták, hogy 60 mp míg átér a kód. Mondom, akkor most jön a nagy dráma, és jött bazdmeg! :D
Olyan érzésem volt, mintha koppintani akarták volna az Armageddont, de valahogy nem jött össze!
De ha legalább látványfilmnek jó lenne... de még azt is elszúrja.

2018-02-25 22:11:00 Shame (2011) / A szégyentelen Reaper (1) #81

Nem, teljesen komolyan gondoltam, hogy a hiba bennem van. Talán hogy szükségem van cselekményre, párbeszédekre, történetre, csavarokra. Talán el vagyok korcsosulva, hogy valamit várok a filmtől, nem pedig arc közelit másfél órán keresztül. Túl hülye vagyok, hogy mindent hozzáképzeljek, vagy belelássak. Várok valami üzenetet, amit a film átad. Kell, hogy a film kiváltson belőlem valamit, ami nem lehet a méla unalom. Szükségem van rá, hogy szimpatizálhassak egy karakterrel, vagy hogy egyáltalán legyen valami múltjuk, történetük.

Magyarul: hiányzik belőlem az efféle művészi véna, vagy érzék. Szóval a hiba bennem van, teljesen komolyan.

És nem minősítettem senkit, nem kell személyes támadásnak venni!

előzmény: McCl@ne (#79)

Összes komment...