Regisztráció: 2016. július 6. (7 év, 5 hónap)
Bemutatkozás
Software engineer from Budaörs
Kedvencek
Rendezők: Clint Eastwood, Danny Boyle, Emir Kusturica, Francis Ford Coppola, Frank Darabont, Guy Ritchie, Ingmar Bergman, Martin Scorsese, Quentin Tarantino, Stanley Kubrick, Tim Burton
Színészek: Al Pacino, Anthony Hopkins, Brad Pitt, Grace Kelly, Hilary Swank, Jack Nicholson, Jean Reno, Leonardo DiCaprio, Liv Ullmann, Natalie Portman, Robin Williams, Tom Hanks, Tom Hardy
Műfajok: dráma, szatíra
The Place Beyond the Pines Túl a fenyvesen |
2 | 2023-07-16 | 3,7 (354) |
The Tree of Life Az élet fája |
2 | 2023-07-16 | 3,5 (579) |
7. Valószínűleg revision lesz a rövidítés (hardver, firmware konvenció)
előzmény: s912 (#25)
Szerintem már vagy 1 éve olvastam Györffy Miklós Bergman könyvét. Ennek a doksinak a hatására azt hiszem lassan itt az ideje újrakezdeni a filmekkel együtt.
Kollégám orosz haverja ajánlotta. Szerintem jó kis film volt. Egy próbát mindenképpen érdemes tenni vele. Ahogy látom itthon még nem túl felkapott a mű. :) Maga a film egyébként nagyjából megfelelt az elképzeléseimnek, nem sok meglepetés ért benne, de valahogy ettől függetlenül élvezhető volt számomra. Úgy a technikai dolgoktól se dobtam el az agyamat, de azért jónak mondanám összességében.
Érdekes volt, hogy Geri anyukája pontosan azt mondta el a neveléssel kapcsolatban, mint amit egy klinikai pszichológus könyvében olvastam.
Talán az egyetlen ilyen film, ami a bringásokon kívül is élvezhető lehet.
Volt pár jelenet a San Francisco-i japánkertből :D Meglepett, hogy milyen emberségesek az amerikai katonák.
Ahogy nézem a Nemzeti filmintézet kb. 300M ft-al megtámogatta ezt a produkciót. Ez vajon fedezi a teljes költségeket, vagy lehet hinni az imdb budget rész alatt a 400M ft becsült költségnek?