Lacika83

Tapasztalat: 78 film
Kompetencia: 1 film
Súly: 103
Regisztráció: 2016. február 26. (2 év, 4 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1983
Lakhely: Budapest

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Mad Max
 
5 2018-06-04 3,6
(694)
In Bruges
Erőszakik
2 2018-05-26 4,3
(1223)
Seven Psychopaths
A hét pszichopata és a si-cu
2 2018-05-26 3,7
(659)
Hatfields & McCoys
A Hatfield-McCoy viszály
4 2018-05-10 3,9
(51)
In Time
Lopott idő
2 2018-05-07 3,1
(740)
Lonely Hearts
Gyilkos szerelem
4 2018-05-07 3,2
(61)
Fung bou
Firestorm
3 2018-05-01 ?
(5)
Rambo
John Rambo
4 2018-05-01 3,6
(665)
District 9
 
4 2018-04-30 3,9
(1086)
Den of Thieves
Gengszterzsaruk
3 2018-04-30 3,2
(84)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Valószínűleg nem ő jelentkezett ügynöknek. És igen, ezért is gondolom, hogy jó filmet lehetne csinálni róla. Jelentenie kellett, de mint utólag kiderült, terhelő vallomást senkire nem tett, ám mindez csak az edzői pályája után derült ki. A szememben nem lett kevesebb, mai napig őt tartom a legjobbnak, aki a Ferencváros padján ült, én rajta nőttem fel, nekem ő AZ edző. Biztos, hogy volt egy belső vívódása a csapattársakkal, a jelentésekkel szemben, miközben a kommunisták zsarolták,fenyegették. Valószínűleg sejtette, hogy örökre nem marad titokban a dolog, sokan el is fordultak tőle, miután Varga Zoli nyilvánosságra hozta a dolgokat. Novák Dezső is tudta milyen lent, milyen fent, és milyen szar középen is lenni. Nem sértésből írtam a nevét.

előzmény: csabaga (#9)

Bárkiről megnéznék egy jó filmet, sajnos ezekből nem sok van. Erbstein, Tóth Potya, Guttmann, mind tiszteletre méltóak, ám engem mégis Novák Dezső érdekelne a legjobban. Cukormáz nélkül.

2018-05-01 19:45:55 Fung bou (2013) / Firestorm Lacika83 (3) #2

Nem lett egy alapmű...
Andy Lau miatt kezdtem bele, és ugyan nem indul rosszul, nekem még a sztori is tetszett, de valóban az akciójelenetek átvitték kissé nevetségesbe. A vége kiszámítható, pedig én nem vagyok egy Sherlock, ritkán esik le a tantusz, itt viszont gyorsan koppant. Egy délutáni matinét megért, de aligha lesz újranézős. Nem oké, de elmegy.

2018-05-01 10:59:46 Rambo (2008) / John Rambo Lacika83 (4) #141

Nekem kifejezetten tetszett a harmadik rész után, ami szerintem a sorozat leggyengébb láncszeme, és alig tudtam végignézni. Viszont itt az ezerszer megtört, ám a háborúba visszatérni kénytelen katona szerepe nagyon tetszett, jól állt Sly-nak. Mással nem is azonosítható John Rambo. Nekem nem volt bajom az akciójelenetekkel, és az esztelen mészárlással, mert bizony a világ minden táján történnek hasonlók, korra, nemre tekintet nélkül, talán csak a parancsnok fiatal fiúk iránt érzett kéjvágya zavart, mintha ez tendencia lenne.

Nem mondom, hogy nem tetszett, de nem is volt kiemelkedően jó. Nagyon erős 'Szemtől szemben' íze van, ám ez sem javított rajta, sőt, inkább rontott. Pablo Schreiber karaktere kifejezetten tetszett, nekem igazából csak ő maradt meg a filmben. Na meg a "Féldolláros", és a szalagavató előtti atyai beszéd. Az jó poén volt.

A szokásos koreai "elégedetten csettintős" film! Már az elejétől felpörögnek az események, és üresjáratoknak is a híján vagyunk, nagyon jó kis film lett ez, egyedül csak talán az zavart, hogy túl korán felfedték a zsaroló kilétét. De üsse kavics!

Szeretem a Marvel-filmeket, és érdekes mód a Vasemberben nem zavarnak a poénok, holott Robert Downey Jr. két órán át játssza a gyökeret. (Bocsánat). Ám ebben a filmben mindez valamiért baromira zavart. Értem, hogy önparódia, és én is amondó vagyok, hogy az ember igenis tudjon nevetni magán, tudjon viccet csinálni akár saját magából is, ám ebben a filmben nekem úgy tűnt, hogy átestek a ló túloldalára. Több komolyságot vártam volna el(Odin halála; Hela feltűnése; Asgaard végveszélyben stb.). Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de a Marvel-moziverzum termékei közül nálam éppen Thor kalandjai nem jönnek be, magam sem tudom miért.

Jobban megfogott, mint a trilógia első része, és ehhez nagyban hozzájárult Lee van Cleef személye. Olyan könnyedén áll Mortimer szerepében (meg úgy általában a filmjeiben), hogy egymaga elvinné a játékidőt. Az elegáns, kimért fejvadász szerepe érte kiált. Clint Eastwood hozta a kötelezőt, tévedni vele nem lehet.

Volonté szerintem itt még gonoszabb, mint előzőleg Ramónként, a múltba révedő tekintete pedig szinte átszúrja a képernyőt.

Egyedül az ismétlést tudnám felhozni, mint gyengeséget. Az 'Egy maréknyi dollárért' egyik jelenetében Joe-t elkapják, és bucira verik, és ez most sem maradhatott ki, Mortimerrel egyetemben Monco
itt is megkapja a magáét, miután lebuknak. Oké, hogy a rosszfiúk se hülyék, de miközben csattantak a pofonok, a bandavezér meg vihogott, végig az rémlett, hogy ezt láttam már, pontosan ugyanebben a formában.

Elég régóta láttam a Dollár-trilógia első két részét, és sokkal vontatottabbra emlékeztem, mint volt. Bevallom, rosszabbra számítottam. Clint apánk első főszerepe igencsak jól sült el, bár az arcmimikája rendre kimerül a csúnyán nézek-még csúnyábban nézek-csúnyán nézek, és vicsorgok is hozzá- háromszögben, de én így szerettem meg az öreget, legyen Joe, Monco, vagy éppen Harry Callahan szerepében.

A filmről csak jót tudok mondani, ám a szinkron borzalmas...

2018-03-03 21:24:04 Aftermath (2017) / Utóhatás Lacika83 (3) #11

Szerintem nem olyan rossz ez, elmegy egynek a megnézendő filmek között. Arnold mindig is egy nagy ikon marad sokunk szemében, még színészi tehetségnek a híján is. De akad ennél rosszabb filmje is. (A Johnny Knoxville-es igazi büntetés...). Igazából kedvet kaptam, hogy bepótoljam az újabb filmjeit, melyeket még nem láttam.

Összes komment...