Lacika83

Tapasztalat: 58 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 58
Regisztráció: 2016. február 26. (2 év)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1983
Lakhely: Budapest

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
The Martian
Mentőexpedíció
4 2018-03-17 3,8
(834)
Per qualche dollaro in piu
Pár dollárral többért
4 2018-03-11 4,4
(487)
Once Upon a Time in America
Volt egyszer egy Amerika
2 2018-03-11 4,4
(644)
Mobsters
Négykezes géppisztolyra
4 2018-03-11 3,6
(48)
Per un pugno di dollari
Egy maréknyi dollárért
4 2018-03-11 4,3
(601)
Aftermath
Utóhatás
3 2018-03-03 3,0
(82)
The Wolverine
Farkas
3 2018-02-18 2,8
(500)
High Plains Drifter
Fennsíkok csavargója
4 2018-02-18 4,1
(210)
The Visit
A látogatás
4 2018-02-18 3,6
(252)
Eliza Graves
A Stonehearst Elmegyógyintézet
4 2018-01-21 3,4
(139)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Jobban megfogott, mint a trilógia első része, és ehhez nagyban hozzájárult Lee van Cleef személye. Olyan könnyedén áll Mortimer szerepében (meg úgy általában a filmjeiben), hogy egymaga elvinné a játékidőt. Az elegáns, kimért fejvadász szerepe érte kiált. Clint Eastwood hozta a kötelezőt, tévedni vele nem lehet.

Volonté szerintem itt még gonoszabb, mint előzőleg Ramónként, a múltba révedő tekintete pedig szinte átszúrja a képernyőt.

Egyedül az ismétlést tudnám felhozni, mint gyengeséget. Az 'Egy maréknyi dollárért' egyik jelenetében Joe-t elkapják, és bucira verik, és ez most sem maradhatott ki, Mortimerrel egyetemben Monco
itt is megkapja a magáét, miután lebuknak. Oké, hogy a rosszfiúk se hülyék, de miközben csattantak a pofonok, a bandavezér meg vihogott, végig az rémlett, hogy ezt láttam már, pontosan ugyanebben a formában.

Elég régóta láttam a Dollár-trilógia első két részét, és sokkal vontatottabbra emlékeztem, mint volt. Bevallom, rosszabbra számítottam. Clint apánk első főszerepe igencsak jól sült el, bár az arcmimikája rendre kimerül a csúnyán nézek-még csúnyábban nézek-csúnyán nézek, és vicsorgok is hozzá- háromszögben, de én így szerettem meg az öreget, legyen Joe, Monco, vagy éppen Harry Callahan szerepében.

A filmről csak jót tudok mondani, ám a szinkron borzalmas...

2018-03-03 21:24:04 Aftermath (2017) / Utóhatás Lacika83 (3) #11

Szerintem nem olyan rossz ez, elmegy egynek a megnézendő filmek között. Arnold mindig is egy nagy ikon marad sokunk szemében, még színészi tehetségnek a híján is. De akad ennél rosszabb filmje is. (A Johnny Knoxville-es igazi büntetés...). Igazából kedvet kaptam, hogy bepótoljam az újabb filmjeit, melyeket még nem láttam.

Köszönöm szépen a tippeket, bár nem említettem, de nagy képregény-rajongó vagyok, így az eredeti történésekkel nincs gondom (bár kopottasak kissé az emlékeim), csak a filmbe átültetett zöldségvetéssel. A Rozsomák (bocsánat, Farkas...) Japán kalandjaival is az volt a gondom, hogy nem sokat adott vissza a képregényekből, és amúgy is hiányoltam Kitty Pride "mélységét". No meg Kolosszust, aki nálam abszolút favorit volt a X-ek között. Ideje elővennem a gyűjteményt, és visszaugrani az időben jó 20-25 évet! :)

előzmény: Gameface (#135)

Köszönöm! Én nem állítom, hogy nincs meg a maga koncepciója, de, hogy teljesen elvesztettem a fonalat az tuti, ez már az én hibám. Nem értem ezt a síkot, és akkor most mi van Jane Grey-jel? Élt? Vagy meg sem született ezen a síkon? Pedig Farkas emlékszik rá, sőt Xavier is látta az emlékekben. A végén Mistique miért van ott a hajón? Strykernek kéne ott lennie, nem? De ők is másként találkoztak Farkassal.

Nem szaporítom, mert biztos visszamenőleg a hozzászólásokban találok majd teóriákat és magyarázatot, de az én fejem most lecsapta a guillotine.

Nos, lehet, hogy csak nekem, de ez egy olyan zagyva halmazt hagyott maga után, a megmagyarázatlan dolgokkal, hogy inkább nem is értékelném. Jól indult, de ez valami irdatlan káosz lett.

Írták itt többen is, hogy más idővonalon mozognak a filmek, mert abból már három is van, de ekkora baromságot képtelen vagyok bevenni. Ez legalább akkora blama lenne, mintha Blomkamp megcsinálta volna az Alien 6. részét, ami valójában a 3., és törli a 4-5. eseményeit, új idősíkot nyitva. Agyrém.

Kár érte. Kiváló ügynök volt.

2018-02-18 12:14:30 The Visit (2015) / A látogatás Lacika83 (4) #62

Nem vagyok nagyon gondolkodós, nekem a filmek arra jók, hogy végre kikapcsoljanak, így hagyom a történéseket peregni, és nem gondolkodom túl a dolgokat, ezért legtöbbször meglepnek a filmek végén a fordulatok. És ezt imádom bennük. A rendező eddigi munkássága is azt súgta, hogy itt bonyolultabbak a miértek, ráadásul amikor idegenekről, és tóba hurcolt emberekről regélt a mutti, akkor azt hittem valami újabb természetfeletti történés lesz műsoron. Komolyan vártam, hogy szétnyíljon a nénje feje, és kibújjon belőle egy elfajzott E.T.-növendék. Pedig végig ott voltak az utalások a filmben - a két látogató, akik a nagyszülőket keresik; a "ne menjetek a pincébe" duma; az elrontott kamera a laptopon - de ugyebár ilyenkor ezeket ritkán veszem észre, csak nézem a filmet.

Nem mondom, hogy sok újat adott, de azt gondolom, hogy műfajában igenis nagyon jó.

2018-01-20 20:55:17 Mortdecai (2015) Lacika83 (?) #18

Legalább Gwyneth Paltrow szép... Nem is tudom mit vártam, az utóbbi években talán csak a 'Fekete mise' c. filmben nem csalódtam Johnny Deppben. Pedig valóban vannak jó filmjei, de olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy átment ripacsba, nekem már a kalózos filmjei sem tetszettek, éppen ezért. Ez a film is csak ezt támasztja alá. Idióta pofavágásokon, és kétballábas megmozdulásokon kívül többre nem futja. Nem tudom van-e ennél lejjebb egy sokkal többre hivatott színésznek.

Nagyon vártam már, de sajnos csalódást okozott. Az idegesítő hibáktól kezdve a cikk-cakkban futó embert simán lelövi, de a főszereplőt három alkalommal sem találja el amikor az mozdulatlan az egysíkú üldözgetésig (mintha már ezerszer látott volna ilyet az ember), komoly unalomba fullad. Még egy film a listámon, aminek jó az alapötlete, de a megvalósítása szegényes.

2018-01-05 20:57:37 [Filmet keresek] Lacika83 #2228

Sziasztok!

Igyekszem feladni a leckét, az alábbi filmet keresném, sajnos nem emlékszem a címére, már nagyon régen láttam, emlékeim kissé kopottasak.
Honkongi akciófilmről van szó (esetleg kínai, de nem valószínű), 1980-as évek vége 90-es évek eleje lehet a készítési idő.
A történet:

Egy család a kisfiuk születésnapját ünnepli, amikor (korrupt) maszkos rendőrök tévedésből rájuk támadnak. A családapa még kimenti az égő házból a kislányát, de a fia és a felesége meghalnak. A családapa végül rájön, hogy rendőrök az elkövetők, és bosszút esküdve egyenként vadássza le a gyilkosokat.

Még annyit tudok, hogy a főszereplő korrupt rendőrnő (amerikai), karate világbajnok volt egykoron. ( Nem, nem Cinthya Rothrock!)

Előre is köszönöm!

Összes komment...