Regisztráció: 2016. január 1. (7 év, 11 hónap)
Kedvencek
Színészek: Al Pacino, Anger Zsolt, Bruce Lee, Clint Eastwood, Denzel Washington, Dustin Hoffman, Harrison Ford, Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, James McAvoy, James Stewart, Keanu Reeves, Leonardo DiCaprio, Mads Mikkelsen, Michael Caine, Michael Fassbender, Mifune Toshirô, Robert De Niro, Robert Downey Jr., Ryan Gosling, Sinkovits Imre, Sylvester Stallone, Tom Hanks, Tom Hardy
Országok: amerikai, angol, brazil, dán, dél-koreai, francia, japán, magyar, német, olasz, svéd
Nem:
Ku bei The Sadness |
3 | 2023-11-21 | 3,0 (33) |
Il sorpasso Előzés |
4 | 2023-11-20 | 4,5 (192) |
Nagyszerű horror, tulajdonképpen lealázza az elmúlt pár év horrorjait, pár kivétellel, atmoszféra tekintetében mindenképp. A végét simán lezárhatta volna a rendezőt, nem kellett volna még a huza-vona. Azért az ötöst megkapja, nem volt szívem négyest adni.
Viszont azt nem értem, hogy ha a vak ember megtermékenyíti a nőt, aki elütötte a lányát, akkor mit csinál utána vele? Örök életre csak nem hagyhatja ott leláncolva, vagy ott fogja levezetni a szülést? :D Mondjuk az is érdekes lenne, hogyan rabolta el a nőt vak létére?
Köszönöm mindkettőtök válaszát. :) Csak a külső tévesztett meg engem. :D
A neomorph és a Deacon alien nem ugyanaz a kettő? Mert eléggé hasonlítanak egymáshoz.
előzmény: Nordbright (#180)
Igen, azt tudtam a löttyről, hogy a tervezők fegyvere volt, csak magáról a porról nem tudtam eldönteni, hogy az micsoda. Nekem az az ötletem volt, hogy David alkotta meg a trutyi nyomán. De a neomorphot- nem David alkotta meg? Hiszen kellett a xeno-hoz egy prototípus... de az is lehet, hogy én nem figyeltem rendesen.
előzmény: Nordbright (#173)
Ha nem Alien film lenne, azt mondanám, hogy talán egy gyenge hármast megér. De így... nagy csalódás. Meg én is azok közé tartoztam, akik azt hitték, hogy választ adnak a Prometheus-ból eredő kérdésekre. Aha :D Mondjuk még a plakátja is nagyon félrevezető volt számomra így a film megtekintése után... Kettest Fassbender színészi teljesítménye és a zene miatt adtam.
Mi volt ez a fekete por? Az rendben van, hogy David alkotta meg, és ki irtotta az összes Teremtőt. De, amikor védőmaszk nélkül(!) leszáll a Covenant egysége egy idegen bolygóra, így is csak két emberbe száll bele a por. A legénység összes tagjába kéne belemennie, így mindenki meghalna a film elején. Bár, akkor rövid lett volna a film... :D Aztán: David elmondja Walter-nek, hogy szerette Shaw-t. Kérdezem én, hogy szerethette, mikor mutatják Elizabeth felboncolt holttestét kísérletezés gyanánt? Ezek szerint semmi értelme sem volt megmenekülnie a Prometheus végén... Ebből származik a másik kérdésem: Shaw hogyan, meg miből csinálta meg David-et? Mintha most jött volna le a gyártósorról. :D A film végi "bossfight" végkimenetelét meg egy 5 éves is ki tudta találni, annyira lerítt hogy nem Walter jött vissza a hajóra.
Köszönöm szépen az illetőnek! :)
előzmény: Ugor (#11765)
Valamelyik szerkesztő ki tudná törölni Chadwick Boseman képét, ahol csak a szeme látható? Rosszul kezeltem a képkivágást. Elnézést ezért a hibáért.
Dikalosznak köszönhetően én is megtekintettem ezt a filmet... És csak annyit írnék, hogy akkora ötös, mint a ház.
És a Roland-ot alakító színész Anthony Quinn-re emlékeztetett.
Ezek után biztos, hogy újra nézem, és még jobban odafigyelek a részletekre :D
Viszont annyit még elöljáróban, a reakcióra nem adnék hitelt, hiszen a rokona, így okkal borzadt el, hogy az unokahúga(lánya?) pornófilmben szerepelt. Talán a szinkronos verzió is adhat némi támpontot.
előzmény: BonnyJohnny (#6)
Drive