kajaktej

Regisztráció: 2015. október 27. (7 év, 4 hónap)

Nem: férfi

Dűne
4 2022-04-18 3,9
(524)

Összes szavazat...

Több filmet angol felirattal. Ha mást nem, legalább a magyar filmeket angol felirattal.

Külföldi barátnőmmel nemrég voltunk Budapesten, sikerült elcsípnünk a Zanoxot angol felirattal a művészben, de amikor keresgéltem, meglepett, hogy mennyire ritka ez otthon. Szerencsére sikerült megnéznünk, tetszett is neki a film :)

Én anyagilag támogatnám azokat a mozikat, amik angol felirattal adnak magyar filmeket, mert így legalább a külföldiekkel is meg lehetne ismertetni, illetve terjeszteni a magyar kultúrát.

Sziasztok, tudtok nekem segíteni? Aki látta ezt a filmet, azoktól kérdezném, mennyit és mennyire gyorsan beszélnek benne? Most fogják adni angol felirattal a művészben, és épp Budapesten vagyunk, érdekelne, hogy megéri-e bevinnem egy filmek iránt érdeklődő külföldit vagy nagyon nehéz lenne gyorsan olvasni a pörgős dialógusokat? :)

És tényleg. Köszi ! :)

Amúgy aki németül keresné, annak itt van: https://www.zdf.de/dokumentation/zdfinfo-doku/ungarn-propaganda-gegen-pressefreiheit-100.html

előzmény: hhgygy (#13)

Lehet, hogy Svájcból nem működik (én ott vagyok)... Pedig elvileg a ZDF Svájcban is elérhetővé tette. Passz.

előzmény: sKaOsz (#8)

Nem viccből kérdeztem. Többen írták máshol is, hogy nem elérhető, ezek szerint lehet, hogy csak egyesek nem látják? Nem tudom mitől függ. Nekem azt írja:

"A videó ZDF tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki/amely szerzői jogi okok miatt letiltotta a videót az országodban"

A ZDF oldalán megtaláltam, de német "szinkronnal".

előzmény: hhgygy (#7)

Nem tudja valaki, hogy hol elérhető a film magyarul? Csak németül találtam meg.

2022-03-18 01:43:34 Adams æbler (2005) / Ádám almái kajaktej (5) #123

Ez kicsit off-topik lesz itt, de ezt most láttam, és egyből ez a film ugrott be róla: https://youtu.be/Wq63npAMdNQ
De amíg az Ádám almái inkább pozitív végkicsengésű, ez inkább szívszorító :(

2022-01-01 04:03:45 Don't Look Up (2021) / Ne nézz fel! kajaktej (3) #19

Szerintem is el van túlozva, bizonyos dolgok a valóságban meg épp az ellenkezői lennének. A film elején az okozza az első sokkot, hogy a média tudomást se akar venni az aprócska tényről, hogy egy üstökös elpusztítja a bolygót. A valóságban a média pont hogy sokszor a világvégét jósolja még az olyan meteoritoknál is, amik több millió kilométernyire haladnak el a Föld mellett.

Az amerikai elnökasszony nem akarja elveszíteni a félidős választásokat, ezért először nem is foglalkozik az egésszel. A valóságban pont, hogy ilyen hírekkel lehet igazán tematizálni a közvéleményt.

Hogy a többit ne is említsem...

2021-08-21 20:37:03 [Tévésorozatok] kajaktej #3972

Vannak itt esetleg olyanok, akik nézték a Tuca és Bertie c. sorozatot? Nemrég ért véget a 2. évad.

2021-06-03 13:34:27 Sisyphus (1974) kajaktej (5) #6

Nagyon tetszett az elemzésed!

előzmény: tomside (#5)

Összes komment...