Adamoooo

Ja nekem is az jutott eszembe amit előttem már leírtak.
Marveles Gyűrűk Ura. :)

2021-12-30 23:14:29 Voyagers (2021) / Utazás a semmibe Adamoooo (4) #2

Sokkal okosabb is lehetett volna a sztori. Ha sokkal mélyebben belementek volna a már említett Legyek ura filmhez hasonló társadalom kritikába akár még zseniális film is készülhetett volna. De így csak hármas négyes közé tudom rakni.

2021-04-24 02:24:43 Stowaway (2021) / A potyautas Adamoooo (3) #5

Hát nem is tudom...
Kb a háromnegyedéig nagyon jó a film. A dilemma, a nyomás rajtuk, hogyan ne öljék meg szegény potyautast, jól ki van dolgozva, és át is jött hogy mit érezhetnek, az a rész nagyon tetszett, addig a pontig négyes felé hajlott a véleményem. DE! Szerintem azt jó lett volna tudni, hogy mégis hogyan került fel a fedélzetre, nem hinném hogy ilyen a való életben előfordulhatna, ráadásul, bár nem néztem utána, biztos hogy nem élne túl egy kilövést az űrbe, beszorulva egy panel alatt. Illetve a vége szerintem túl gyors, oké hogy feláldozta magát a csaj, szép dolog, gondolom ez lenne a film egyik mondanivalója, hogy mennyire is nagy dolog az önfeláldozás.
Továbbá valahogy nem ad olyan mély gondolatokat a film az előbb említetteken felül, amitől, legalábbis részemről, hármasnál jobbat nem tudok adni.

Hihetetlen élmény volt nézni mikor mászik. El sem tudom képzelni mi vehet rá valakit, hogy ilyet csináljon.

A forgatócsoport részéről is hatalmas teljesítmény, úgy átadni a nézőknek az élményt, hogy közben nem zavarják ezzel őt a mászásban. A látottak lenyűgöztek, de szerintem közel sem adták át amit ők élhettek át ott a srác mászása közben. A vége felé azok a kamera állások ahol nagyjából érezni lehet milyen is ott fenn, hát hihetetlen. Őrült a srác! :)

2017-07-29 13:54:02 Going in Style (2017) / Vén rókák Adamoooo (4) #1

Nekem az tetszett benne, hogy a színészek valóban öregek, és feltehetően nekik nincsenek olyan gondjaik mint a filmbéli karaktereiknek, ennek ellenére nagyon jól játszották a öregkorra jellemző mozdulatokat és mimikákat, arckifejezéseket. Amúgy egy kellemes megszokottól eltérő nagypapás vígjáték, egy kis Ocean's eleven-el vegyítve.