BruceStark

Regisztráció: 2015. augusztus 16. (8 év, 1 hónap)

Kedvencek

Rendezők: Christopher Nolan, Jay Oliva, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Sergio Leone, Stanley Kubrick, Tim Burton
Színészek: Bruce Willis, Christian Bale, Clint Eastwood, John Wayne, Leonardo DiCaprio
Műfajok: fantasy, krimi, sci-fi, thriller

Nem: ?

5 2018-01-14 4,0
(113)

Összes szavazat...

2017-11-26 22:38:27 Az állampolgár (2016) BruceStark (4) #14

Személyen ismerem a főszereplőt, mivel apámnak kollégája.

Hogy bír ezekre valaki zseniális osztályzatot adni? Még életükben nem láttak normális filmet. Valószínűleg nem is hallottak még Bergmanról, Felliniről vagy Godardról.

Három Batman filmed, amiknek semmi köze nincsen a karakterhez. Burton Batmane jóval közelebb áll a képregényhez (a szülők gyilkosát leszámítva). Nolan filmjei is jól sikerültek, csak nincsen bennük semmi Batman (az első részt leszámítva). A Batman Begins során még éreztem a képregényes hangulatot, a reménytelenséget (nem csoda, hiszen az alap a Year One volt). A TDK főhősét nyugodtan kicserélhetnénk akár Matt Damonra is. A TDKR során pedig, mikor meghallottam azt, hogy az Államok egyik legbiztonságosabb városa lett Gotham, sokkot kaptam mivel EZ NEM TÖRTÉNHET MEG! Ekkora arcul köpése a képregényeknek, hihetetlen. Na meg a befejezés, mikor tudjuk hogy ez a képregényben soha nem történhet meg (ennek megértéséhez elég a Dark Knight Returns Frank Miller tollából, vagy a Kingdom Come a Mark Waid-Alex Ross párostól). Itt viszont minden mintha egyenesen a képregény kockái elevenedtek volna meg. A díszletek, a város, a gótikus épületek, a ruhák és a Batmobile meg a Batwing. Pont olyanok mint a képregényben. Jack Nicholson Jokere, Michael Keaton Batmane, mind tökéletesek.

előzmény: ChrisAdam (#113)

Egy újabb Asylum gyöngyszem.

2016-05-22 22:09:11 Pulp Fiction (1994) / Ponyvaregény BruceStark (5) #157

A Mester legnagyobb remekműve.

A kedvenc részem az egész sorozatból.

2015-12-26 14:26:29 [Star Wars - The saga is complete] BruceStark #62

6. A klónok támadása
7. Baljós árnyak

2015-12-06 15:14:53 Napoléon (1927) / Napóleon BruceStark (5) #7

A világ legjobb filmje.

Hogy ha a The Dark Knight Returns nem lenne, azt mondanám hogy a legjobb Batman film.

Szerintem az egyik legjobb DC egész estés. Az UtRH és a TDKR mellett simán felveszi a versenyt az élőszereplősökkel is. Tetszett hogy Deathshot lett a főszereplő Harley Quinnel egyetemben. Batmant mellékszereplővé degradálta le Oliva, de hát Burton is ezt tette vele, Schumacher is, és a középső film esetében még Nolan is. Joker továbbra is hozza a formáját. Egyébként hogy ha valaki nem tudná, ez a film köti össze az Arkham Origins és az Arkham Asylum című játékok történetét.

Összes komment...