random117

Egyet értek azzal, hogy magyar film a javából, csupán azt nem értem, hogy a fiatal "színészek" direkt bénáznak a párbeszédek alatt, vagy ezt így kérte a rendező bá?? A sztori meglepően jó - Sci-Fi rajongóként jóval több mindent ki lehetett volna hozni a történetből sztem. 6/10

előzmény: BonnyJohnny (#5)

2022-09-22 16:11:19 Top Gun: Maverick (2022) random117 (4) #19

Gyenge kezdés, gyenge befejezés, közte kellemes retro feeling, szórakoztató, látványos képi világgal. Szumma-szummárum gyenge négyes.

Gyerekként a '80-as évek elején láttam a filmet kb. Halványan emlékeztem csak rá. Nagyon kellemes volt újra nézni. Csak ajánlani tudom annak aki még nem látta, de újranézve is kellemes időtöltés:)

Kezdem a jó dolgokkal, ami miatt érdemes megnézni. Megtörtént eseményeken alapul a történet. Gyönyörű vízalatti felvételek. A többi lényeges dolog csak átlagosra, olyan "Netflix" -esre sikerült. Egyszernézős:)

2022-09-12 23:36:18 Downton Abbey (2019) random117 (5) #5

Kiváló sorozat után ritkán készül jó mozifilm folytatás. Jelen esetben így történt.

Ful gáz, nincs mit szépíteni. A film vége kritikán aluli. És nem azért mert nincs happy end.

2022-03-19 00:24:34 Westwind (2011) / Retró szerelem random117 (4) #5

Nagyon átvert a film komolyan. Full HD- ban nagy képernyőn néztem és a film feléig elhittem hogy a '80-as években forgatták. Amúgy tuti jól figyeljetek a részletekre, persze a tájképeken kívül inkább közeli beállítások voltak. Szóval retró a javából. 40+ oknak ajánlott!

Remek film ez nem kérdés. Csak a párbaj miatt is érdemes végignézni. A három különböző nézőpont picit időhúzó volt hiszen sok dolog ugyan úgy történik. Ennek ellenére nem éreztem hosszúnak a mozit.

Ez egy tipikusan majdnem 5ös film. Ha karácsonykor néztem volna, akkor lehetséges hogy megadnám:)

Nézhető film, bár a vége sajnos kiszámítható. Láttam már izgalmasabb kémfilmet is.

2022-01-07 09:26:14 V síti (2020) / Csapda a neten random117 (4) #19

Bennem is felmerült, de jó volt elhinni, hogy vannak még rendes emberek :)

előzmény: Hege (#18)

2022-01-06 08:22:10 V síti (2020) / Csapda a neten random117 (4) #13

Tegnap sikerült megnéznem és engem is sokkoltak a számok, a látvány. Kedves lányos szülők, legyetek kedvesek jobban odafigyelni rájuk, mert ugrásra készen áll minden nap több ezer aberrált állat, hogy levadássza a gyerekeket! Kis odafigyeléssel elkerülhető lenne. Nagyon "durva", az a rész, amikor egy normális srác kezd el chat-elni az egyik lánnyal.

2022-01-05 15:39:15 The Father (2020) / Az apa random117 (5) #33

FILMMŰVÉSZET csupa nagy betűvel. Amikor nem kell kell dollármilliókat költeni egy ilyen jó filmre. Fantasztikus alkotás!

Édesanyáknak kötelező. Csak annyi spoiler, hogy happyend-re ne számítsatok.

2021-07-16 13:23:47 Kire ütött ez a gyerek? (1986) random117 (4) #4

13 percben megtudjuk a kamaszok helyzetét a '80-as évekből egyedi humorral tálalva. Mivel én is akkor voltam kamasz és az írónő összes művét olvastam, így különösen kedves.

2021-06-17 11:33:41 A Quiet Place (2018) / Hang nélkül random117 (3) #81

Egy kis szösszenet a logikai hibákhoz. Nem vagyok egy nagy fizikus, de a hang ugye nem fénysebességgel terjed (kb 300 m/s), ami számomra azt jelenti, hogy igen sűrűn kellene, hogy legyenek ezek az alienek, hogy akár egy fingást is meghalljanak és azonnal ott teremjenek. Ez azért nem látszódott a filmben, hogy kb 100-300m2 enként őrjáratoznának. A 2. részben hátha csökkentenek valamit ezeken logikátlan agymenéseken. Egyébként nézhető darab, főleg tapasztalatlan, kezdő horror-film nézőknek :)

2021-05-05 14:12:35 Fatale (2020) / A végzet asszonya random117 (3) #2

Hillary Swank színészi teljesítménye miatt mégis nézhető, de szigorúan csak egyszer :)

előzmény: The Cortez (#1)

Gyenge négyest érdemel, de csak azért, mert a szokásos Disney siker recept alapján készült. A fantázia egész jó, viszont egyediség nem sok van benne. Gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek remek szórakozás.

Csak a látvány miatt 3 alá.

Akkor ha minden igaz Denzel papa a sorozatgyilkos? Gondolok itt a megvásárolt piros hajcsatra is.

Nagyon tetszett a film. Igaz a történet nem a "kedvenc" kategóriám, de az érzelmekre nagyon tudott hatni. Hasonló témában igaz, nem túl sok filmet láttam, de mindenképpen ajánlani tudnám az Imák Bobbyért című filmet. Itt a szülő - gyerek kapcsolat felől közelítik meg a homoszexualitás "megértése, feldolgozása" témakört. A szenvedő fél Sigourney Weaver színésznő.

2021-01-19 18:06:26 Jojo Rabbit (2019) / Jojo Nyuszi random117 (4) #31

Sajnos nagyon sok embert (köztük engem is) a film címe nagyon befolyásol. Nem szeretek sokat tudni előre a filmről, amit még akarok nézni, ezért a stáblista a rendező a rövid ismertetőt elolvasom slussz-plassz. Angolul is ez a cím, hát nagyon nem vonzott. Végül csak rávettem magam hál istennek. Szóval hajrá 2020- ban is történtek jó dolgok.

A kilencvenes évek elején volt az egyik kedvenc sportolóm, ezért úgy gondoltam, hogy megnézem az életéről szóló filmet. Sajnos csak a Netflixen látható jelenleg. Remélem hamarosan máshol is elérhető lesz, mert számomra is nagyon sok új dologra derült fény nemcsak a főszereplő életéről, hanem az akkori kor sajátosságairól. Nem csak sportbarátoknak ajánlom, hanem azoknak is akik szeretnének a kor (80-as évek vége - 90-es évek eleje) Török - Bulgár - Orosz viszonyairól bővebb képet kapni, illetve milyen volt akkoriban a kisebbségek élete Bulgáriában.

Lassan indul a történet, kicsit vontatott helyenként, de érdemes végignézni. Igaz történet alapján készült alkotás helyenként remek színészi alakítással. Különösen emeli a film értékét, hogy német emberek készítették.

2018-11-11 16:03:36 SuperFly (2018) random117 (2) #1

Erkölcsi mondanivalója röviden: Terjeszd okosan a kábítószert, ne ölj meg senkit és így menő lehetsz. Nekem kicsit furcsa és nem elfogadható. Sajnos leginkább a fiatalok fogják nézni és nekik biztosan tetszeni fog (menő autók, szép csajok és lóvé hegyek). Ez is Amerika :(
Na, ezért 2-es.

2018-03-03 10:32:47 Valami Amerika 3. (2018) random117 (3) #4

Szórakoztató egyszernézős vígjáték. A főszereplők gyengén muzsikálnak, a párbeszédek unalmasak. Nagy Ervin játéka hozza fel közepesre.

Nagyon tetszett a kritikád, véleményed. Spoiler - t is ügyesen használod :) A film nekem is tetszett és főként a férfi főszereplő játéka. Nekem a történet egy része túl erőszakos volt, viszont a befejezés szerintem is remek. Összességében egy erős négyes.

előzmény: palevala (#38)

2017-01-09 23:11:07 Inferno (2016) random117 (3) #11

Én is így gondolom. Lerágott csont, de most is igaz, hogy könyvben sokkal jobb az Inferno. Nem is beszélve a befejezésről. Aki nem olvasta annak elárulom, hogy a könyvben a vírus kiszabadul, és megfertőzi az emberiséget, de nem fog kihalni hanem..... Olvassátok el és megtudjátok :) A film számomra is csalódás. A színész óriások miatt gyenge 3-as.
Gratuáció a rengeteg magyarnak, akik résztvettek a filmben, mint színész is és mint gyártó is!

előzmény: dwalker666 (#10)

WWZ-t ültették át koreai felfogásba, ez nem vitás. Nem is lett rossz, bár giccs és a dolgok eltúlzása, szerepek túljátszása nehezen emészthető (egy olyan embernek aki legfőképpen amerikai filmeken nő fel). Jól kitalált sztori, de többnyire kiszámítható. Nálam kiverte a bisztosítékot több jelenet is, de a legerőltetebb talán az volt, amikor a vége felé a főszereplőket nem akarják az egészségesek maguk közé engedni a vonaton, majd amikor nagynehezen bejutnak és egyértelműen látszik rajtuk, hogy nem fertőzöttek, előre küldik (elszeparálják) őket egy másik kocsiba. Egyértelmű volt, hogy az unszinpatikus emberek hamarosan zombivá fognak válni és már csak egy maroknyi "szinpatikus" emberért izgulhatunk. Nem szeretek egyébként hibákat keresni, de ez "picit" erőltetett volt. Egyébként szívesen nézek hasonló színvonalú vagy jobb koreai filmeket. Az utóbbi időben egész jó volt a felhozatal:)
Köszönet a film készítőinek, szereplőinek és a felirat készítő(i)nek!

Izzadság szagú, erőltetett poénok. A nagyvonalú kisember kalandja a kiégett szöszivel. Egy Oscar díjas színésztől többet vártam. A sztori lapos, a színészek nem életük alakítását nyújtják. Talán a normál méretű férfit törpének mutatni projekt sikerül egész jól. Kihagyható alkotás. Kicsit úgy érzem hogy nagyon vártam már hogy vége legyen.
Köszönet a film készítőinek, szereplőinek!

Nézhető, izgalmas krimi, kicsit nehézkesen indul, de vége kifejezetten jól sikerült, megvett a mozi. A főszereplő remekül játszik ebben a filmben is. Akinek bejön Bryan Cranston és most látja először, van sok szabad ideje, kezdjen bele nyugodtan a Breaking Bad sorozatba, nem fog csalódni.

Ütős kis film, a szokatlansága nagyon üdítően hatott a mostani filmek forgatagában. Haverokkal nézős, az asszony, barátnő, gyerek kerülje a mozit.
Kurt Russell át se öltözött a film forgatása után, egyenesen az "Aljas nyolcas" forgatására szaladt:) Mindkettőben hasonló karaktert alakít, megjegyzem nagyon, de nagyon jól csinálja!
95% a befejezés miatt.

Kedves Mizi nyugodtan kiírhattad volna, hogy a GoT nem más mint a nagysikerű Trónok harca című sorozat. Sokan nem ismerik Emilia Clarkot, pedig talán ebben sorozatban vált világszerte ismertté. Hátha ezekután kedvet kap pár ember, hogy belepillantson néhány epizódba.
Ebben a filmben nyújtott alakítása egészen más, igazán szerethető. Romantikus filmekben nem vagyok járatos, talán azért, mert nagyon nehéz úgy megcsinálni, hogy a bevált sablonokkal ne legyen telerakva. Itt is volt bőven, de a színészi játék tudta feledtettni nagy részét.
Bugyuta karakter ellenére egész eszes meglátásai voltak Louisának.
Szórakoztató, egyszer nézős, 75%.

Pedro véleményével tudok teljes mértékben egyetérteni. Vártam a filmben valamilyen csavart, trükköt vagy bármi olyat, ami feldobja a sztorit. Sajnos ennek hiányában nem tudtam élvezni a remek színészi alakitasokat sem. Nálam egy gyenge közepes.
Köszönet a film készítőinek, szereplőinek!

Nagy kár volt az amcsikat bevonni a filmbe. Akár még jó film is lehetett volna, ha több benne az igazi "angol" humor. 4/10 azaz gyenge hármas.

2016-09-12 15:01:55 Money Monster (2016) / Pénzes cápa random117 (3) #1

Kezdjük a jó dolgokkal. Julia Roberts és George Clooney miatt érdemes megnézni a filmet, ők hozzák az elvárhatót. Az összes többi gyengére sikerült. A történet kiszámítható, a rendezés közepes alá. Az értékelésem 6/10.

"Gibson a Hacksaw Ridge című második világháborús drámát mutatta be nemrég a velencei filmfesztiválon – a közönség tízperces álló tapssal fogadta az alkotást. Gibsonnak ráadásul még arra is volt ideje, hogy rúgjon egy nagyot a DC–Warner párosba."
Az előjelek nagyon jók - izgalmas filmnek ígérkezik:)

Véleményem szerint nem volt olyan rossz film, mint ahogy írtátok. Igaz, hogy kicsit elfogult vagyok a filmmel, hiszen az első két rész nagyon tetszett, bármikor meg tudom nézni. Szerintem folytatják a hagyományokat, és a két főszereplő páros még így is elviszi a hátán a történetet. Az tény, hogy a 3. rész nagy valószínűség szerint a Francia nézőknek készült elsősorban és vélhetően a negyedik résszel a német nézőket illetve a II. világháborút kedvelőket célozzák meg. Én személy szerint várom a negyedik részt, még akár jó is lehet. Remélem Poiré rendezi majd és a főbb szerepek is maradnak.
Összességében jól szórakoztam 7/10.

2016-08-25 16:24:18 A csepeli kettős gyilkosság (2015) random117 (4) #1

Nehéz bármit jót is írni, hisz a tények önmagukban is szörnyűek. Ha sikerül mégis félretenni a történteket, akkor egy nagyon jól elkészített dokumentumfilmet láthatunk. Sajnos vagy még is inkább hálistennek nem ismertem a történetet, így lehetséges, hogy leginkább a történetre fókuszáltam és nem a dramaturgára és egyéb filmes hatásokra, azonban az öszkép szerintem nagyon hat az érzelmekre. Várom azok hozzászólását, akik már ismerték a történetet, de ebben a dokumentum filmes feldolgozásban még nem látták. Gratulálok a rendező uraknak!

Szívemből szóltál! Az elemzésed kivitelezése is kitűnő:) Talán az első és második helyezést felcserélném, de ez már csak részletkérdés.

előzmény: ChrisAdam (#25)

2016-08-23 16:06:28 Inferno (2016) random117 (3) #1

A könyv megjelenése (2013) körül olvastam Dan Brown regényét. Izgalmas krimi élmény volt, de érdekes, hogy ennyi év távlatából is az rengeteg Firenzei tájképleírás jön be, ami oldalakon keresztül "lassította", egyben színesítette a könyvet. A színész stáblistán szerepel Omar Sy, nagy kedvencem Tom Hanks mellett. Kíváncsi vagyok mit hozott Ron Howard rendező úr illetve a magyar helyszínek is dobhatnak a filmen:)

Aki szereti a mozit és valljuk be őszintén, akik ide írosgatunk többnyire szeretjük, szóval ha van 1-2 vagy több száz ősz hajszálunk nem adhatunk más osztályzatot, mint 5-ös. Persze lehet finomítani (nálam 9/10), de a lényegen nem változtat. Ez a film egy remekmű. Nem baj, hogy nem tökéletes, de olyan lelki felüdülést (kinek mit), egyfajta feltöltődést nyújt, amit nem sok film tud.
Én is a rendezői változatot láttam, ami 2:45 min. Ki lehet bírni :)

Szinte végig gyenge hármason állt a film (látvány, tökösség), de vége annyira gyenge lett, hogy jobban alszok, ha egy erős kettessel jutalmazom az összképet. A színészek, a látvány egész jó volt, de story.... Húh az nagyon gyengusz. Erősen egyszernézős!!!!

A mese telis-tele van fantáziával, kreativitással. Gratuláció a készítőknek! A sztori "gyengeségeit" ellensúlyozzák a látvány elemek és a nyomokban fellelhető humor. Reszkess PIXAR!!!!! :)

Nagyon jó film, de elsősorban olyanoknak ajánlom akik nem a történelmi hűséget keresik és nem zavarja a happy end. Remek színészi alakítások, valósághű helyszínek, gyönyörűen fényképezett film. Igazán remek kikapcsolódás Mr. S-től ismét! :)

40+osoknak különösen ajánlott. Kicsit csöpögős, kicsit romantikus, ici-picit humoros, de azért szerethető. Winona Ryder és Ethan Hawke remekül játszanak és nagyon kedvelhetőek ebben filmben. Ben Stiller nyugodtan maradhatott volna a kamera túloldalán, felejthetőt nyújtott (mint szokott általában). Egy estét megér a pároddal, ha nincs jobb program:)

2016-02-16 10:40:52 The Walk (2015) / Kötéltánc random117 (3) #17

Teljesen egyet értek a véleményeddel a rendezőtől többet vártam én is. A főszereplő Joseph Gordon- Lewitt hitelesnek tűnt, "majdnem" elhittem, hogy tud kötélen járkálni, bár nem éreztem annyira a megszállottságot benne. Filmnézés közben olvastam a wikipédián az igaz történetet és a film szerencsére nem tér el ettől így ez is hiteles. Kicsit darabos a sztory néhol unalmas, vontatott jelenetek főleg az első felében. A vége remek. Összességében nálam is erős hármas.

előzmény: Mizi (#14)

2016-02-08 16:02:43 21 Grams (2003) / 21 gramm random117 (4) #50

Hogy maradhatott ki ez a film eddig? Magam sem értem. Aki hasonló cipőben van mint én voltam gyorsan pótolja:) Aki drámai műfajt nem kedveli (lásd lentebbi "kritikák") az ne fogjon bele. Nagyon jó film, mindhárom színészt már korábbi - későbbi filmjeikből ismertem, de Naomi Watts-ot így még nem láttam játszani. Lenyűgöző volt.Pótolom a színésznő eddigi filmjeit, jó hét előtt állok:)

2016-01-29 13:21:15 The Intern (2015) / A kezdő random117 (4) #3

A story szempontjából szerintem kerek a történet. Nem lövök le poént, de Happy End megvan, a történet pedig folytatható maradt, de az időbe ennyi fért bele. Akár még folytatás is lehetne, de nem tartom valószínűnek.
Minkét főszereplő színészt nagyon kedvelem így lehet, hogy kicsit elfogulttá tett az osztályzatnál:) Majdnem ötöst adtam, mert a színészek játéka nekem nagyon tetszett, De Niro fantasztikus Hathaway cuki. A story nem is számít olyan sokat, ha színészi alakítás remek. Családi filmnézésre is ajánlott, akár több generációval együtt is kellemes kikapcsolódás.

előzmény: kaamir (#2)

2016-01-26 13:34:06 Victoria (2015) random117 (4) #21

Sajnos nekem sem sikerült minden logikai bukfencen túljutnom, ezért lett csak négyes. Az érzelmekre erősen tud hatni és talán ez a lényeg. A vágás nélküli felvétel pedig inkább jobb volt, mint rossz. Összességben az év egyik legjobb filmje és külön jó, hogy nem amerikai:)

Láttam eredeti nyelven és szinkronosan is. Kivételesen a szinkronos verziót is élveztem. A film remek egyedi darab. A karakterek megjelenítése fantasztikus a poénok ülnek. Imádtam! 10/10

előzmény: greenfog (#8)

Jó volt újra látni. A film 3 órás!! Erre nem emlékeztem:(

A könyv nagyon jó! Aki szereti pontosan, számszerűen tudni, hogy mi miért van, miből mennyi kell ... stb az különösen fogja élvezni a könyvet ( a filmből szerintem ki fogják hagyni ezeket). Minden fontos dolog tudományosan alá van támasztva:)
Sci-fi rajongóknak egy picit kiszámítható a vége, na de annyi baj legyen!
Ha a film fele olyan jó lesz, mint a könyv, akkor már érdemes lesz rá jegyet venni!!Várom én is!
Lehet jobb lesz mint a Csillagok közt :)

Én nagyon kedvelem Blake Lively-t. Még ha sztoriban voltak is kisebb hiányosságok a bűbájos színésznő ezt tudta feletetni. A másik oldalon az "öreg Han Solo" sokat dobott. Szerintem, aki egy kellemes romantikus mozifilmre vágyik és nem az típus, hogy a kákán is csomót keres, annak tuti jó lesz:)

Jópofa kis vígjáték. Nem is értem, hogyan maradt ki eddig. Aki szereti Pierre Richard filmjeit az ki ne hagyja!

2015-08-18 15:11:55 [Kritikus kód] random117 #410

Nagyon várjuk már a majdnemkész új verziót! Szerintem klassz lesz. Nem lehet könnyű a fejlesztő(k)nek ennyi évet ledolgozni. Javaslom legyünk türelmesek, mire minden modern (okostelefonos, windows10 ... stb) újítás, fejlesztés meglesz.
Erőt-kitartást kívánok és sok-sok köszönöm az eddigi és az ez utáni munkátokért!!
Leo-Stotch-al maximálisan egyet értek!

Sajnos nem olvastam a könyvet Mandela életéről, így nem tudom megítélni, hogy a rendező-forgatókönyvíró mit hagyott ki, ami esetleg fontos lehetett volna még, de így is több mint 2 órás a film. Nehéz így bármi hiteleset írni, de az érzéseim alapján egy nagyon jó, szívbemarkoló történet egy ember életéről. Tudjuk a hírekből innen onnan, hogy ki is ez az ember. A film főképpen a szabadságharcost mutatja be nekünk, de szerencsére maradt idő megismerni az embert mögötte, ami szerintem a legjobb volt a filmben. Az általam ismeretlen színészek is hiteles, jó színvonalon játszanak. Megnézésre ajánlom az életrajzi témájú filmet kedvelőknek!

Vígjáték kategóriában kötelező elem! Még a mai tizenévesek is végigkacagják.

A story nekem sem jött be és akkor finoman fogalmaztam. Tudom, hogy az ilyen típusú filmekben a látványon van a hangsúly, abból volt bőven. Paul Walker és Jason Stathem elvitte a hátán a filmet, na meg a zene a végén:)

Abszolút Öncélú ábrázolás! Igaz, hogy gyerek fejjel láttam valamelyik részét kb 25 évvel ezelőtt, ami akkor elég sokkoló volt. Ma már viszont nem is vagyok kíváncsi rá.

előzmény: Suhok (#2)

2015-07-15 15:37:34 Tsumetai nettaigyo (2010) / Hideghal random117 (4) #8

Mindig is tudtam/sejtettem, hogy a japcsik nem 100-asok. Zaklatott lelkiállapotban szigorúan tilos megnézni!! Nem mindennapi tucat horror. Ennek a filmnek egy külön műfajt kellene kitalálni. Valószínű, hogy nem fogom megnézni újra, ennek ellenére soha nem fogom elfelejteni!

Ma 50 éve, hogy bemutatták a filmet. Hogy repül az idő... Meg kéne nézni újra ennek tiszteletére, nem?

2015-07-14 09:25:33 The Cobbler (2014) / A cipőbűvölő random117 (3) #12

Sokkal többet ki lehetett volna hozni sztoriból, a film végéről meg ne is beszéljünk. Szigorúan egyszer nézős.
5/10

2015-07-13 14:12:33 Café de Flore (2011) random117 (5) #5

Kötelező film ez nem is kérdés. Vanessa Paradis pazar és hiteles anyatigris. Nem is olyan rég még csak egy kislány volt a Joe Le Taxi videoklipben:)

2015-06-26 14:08:00 It Follows (2014) / Valami követ random117 (2) #35

Szeretem a horror műfajt. Minél többet lát az ember annál nehezebb egy-egy jó filmet kifogni. Sajnos ez a film is már csak a futottak már kategória:( Egyetlen egy résznél ijedtem meg
még az elején, amikor a lány a fürdőszobában a tükörben nézi magát és valaki egy labdát vág az ablaküveghez... :)

2015-06-26 11:08:55 Lifeforce (1985) / Életerő random117 (4) #4

Napjaink filmdömpingje miatt már megkopott ez a film is, de aki a nyolcvanas években látta fiatalon, biztos hogy a mai napig emlékei közt erősen él! Ha más miatt nem is, de Mathilda May miatt újranézős:)

2015-06-23 15:13:10 I Origins (2014) / Az origó random117 (3) #11

Az alapötlet tetszett, csakugyan lehetett volna egy jó Sci-fi, de nem lett:( A férfi főszereplő sokat rontott az összképen.

2015-06-23 14:31:47 Defekt (1977) random117 (4) #10

kb 15 éve láttam, de nyomasztó és félelmetes volt. Magyar filmben ritka jó krimi.

Gyermek koromban láttam a filmet (kb 1980-82 körül) akkor voltam 10 éves. Azóta nem láttam(de szeretném megnézni). A mai napig mély nyomott hagyott bennem. Nagyon szomorú voltam a film végén:(

A zenéje klasszikus darab a film kellemes kikapcsolódás. Tiniként látva 20 évvel ezelőtt kellemes emlékeket ébreszt.

Régi kedvenc. Első nézőknek nem lesz olyan emlékezetes talán, mint aki 20 éve látta:)

2015-06-19 14:01:35 Annie (2014) random117 (3) #2

A vastag/nehéz cukormáz ellenére Aranyos. A három főszereplő elviszi hátán ezt a nagy súlytöbbletet:)

2015-06-19 13:51:35 Jurassic World (2015) random117 (5) #60

Nem akarom bő lére engedni, de sok fanyalgó aki megvette a drága mozijegyet és megnézte a filmet szerintem nagyjából tudta mire számíthat. A filmben is elhangzik, hogy a "buta" közönség mindig nagyobbat, erőszakosabbat... stb szeretne látni. Így van ez az életben is akár dínókról akár mozifilmről beszélünk. Nincs ezzel semmi baj szerintem ilyenek vagyunk (tisztelet a kivételnek). Nehéz ellenállni a marketing/reklám háborúnak a jelenkori fogyasztói társadalomban. Számomra nem rég tudatosodott hogy egy "A" kategóriás mozifilm teljes költségvetésének közel 50% reklámköltség!! Ez azért BRUTÁL! A film előtti "RÖVID" reklámblokkban már látható volt a STAR WARS 7 magyarnyelvű előzetese. Bemutató karácsonykor!!!!!! GÁZ!
A film amúgy hozta az elvárhatót. Látványos, szórakoztató:)

2015-06-19 13:22:59 Leviafan (2014) / Leviatán random117 (4) #34

Messzemenően egyetértek azokkal, akiket úgy érintett meg a film, mint a jelenkor szomorú valósága.Mind politikai mind családi értelemben. Nagyon sok film készült már ebben a témában és örülök neki, hogy még mindig vannak olyan rendezők, akik be merik vállalni a "szomorú" valóságot és merik/tudják megmutatni saját országukban ennek megjelenését. Nem kedvelem túlzottan a erősen politikai tartalmú filmeket, hiszen mást sem hallani a sajtóból - csak az adok kapok folyik mindenhonnan. Ennek ellenére mivel ez a film egyik fő témája a hatalom vs. kisember küzdelme, mégis nem túlzó inkább valóságos. Ilyen és hasonló filmekre bármikor vevő vagyok. Kedves (nem túl sok de annál tehetségesebb) magyar filmrendezők. A téma itthon is bőségesen rendelkezésre áll - várjuk a hasonló mesterműveket!

Nem kedvelem túlzottan a romantikus filmeket, de az első csókjelenet bejött. Egyszernézős, kevés dráma, kevés poén.

2015-06-05 13:36:04 Kung Fury (2015) random117 (3) #12

Meg akartam mutatni a filmet a 10 éves fiamnak, mert a Hatlábhossz akarom mondani Hasselhoff klip nagyon tetszett nekünk, de "poénos" belezések miatt inkább kihagyom. Sajnos ebben a korban még nem ajánlott. Minimum 16-os karika, sőt a poénokat sam igazán tudják venni a fiatalok így felnőtt kategória:)
Nekem tetszett!