Bicycle Repairman

Tapasztalat: 262 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 262
Regisztráció: 2015. március 12. (7 év, 3 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Retfærdighedens ryttere
Az igazság bajnokai
5 2022-01-01 4,1
(307)
Don't Look Up
Ne nézz fel!
5 2021-12-30 3,7
(558)
8-Bit Christmas
8 bites karácsony
4 2021-12-30 3,4
(42)
Booksmart
Éretlenségi
4 2020-07-12 3,1
(177)
Hustlers
A Wall Street pillangói
3 2020-04-01 2,9
(153)
Gisaengchung
Élősködők
4 2020-02-15 4,3
(683)
The Gentlemen
Úriemberek
5 2020-02-15 3,9
(550)
Gemini Man
 
2 2020-02-15 2,6
(193)
Uncut Gems
Csiszolatlan gyémánt
4 2020-02-15 3,5
(299)
Seven
Hetedik
5 2020-02-01 4,6
(1960)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Ne riasszon meg senkit a gagyi cím, a film egy igazi csemege a karácsonyi felhozatalban. Igazi nosztalgiabomba - főleg ha a 40-et már felülről karcolod :)

A panda miatt nem adhattam kevesebbet négyesnél

Ezt a filmet már láttam. Többször is. Legutoljára Molly's Game néven - csak amíg ott működött a recept, itt bizony nagyon nem. A másik film, ami beugrott a Sztriptíz, amit szintén egy korosodó színésznő csupasz idomaival próbáltak eladni, mellé egy igencsak vékony sztorit tálalva, mint ez is.

Hát most eldőlt, nem vagyok elég érett az efféle magas művészeti alkotások befogadására. Bizonyára rengeteg rétege van a filmnek, de én ebből csak egyet láttam, és az rendkívül untatott. Szeretem a lassú folyású filmeket, de ez nem lassú volt, szimplán csak unalmas. Nem hinném, hogy valaha újra nekiülnék - esetleg majd a felújított változatnak.

Újranézés után felpontozódott ötösre, immár 2 folytatás után is ez a legjobb/legizgalmasabb/látványosabb M:I film - és egyben a leghosszabb bmw reklám is :-) - bár az utóhatás szorosan a nyomában van.

Na kérem, nem volt ez rossz. Bár fogalmam sincs, hogy kik voltak azok a hüllő testű - meg Jude Law testű - idegenek, de a film közepe hozta a 90-es évek buddy cop filmek hangulatát.
Ezenfelül az ifjú Samuel L.J. is remekül sikerült, Ang Lee sírva könyöröghet a receptért.

Ülj le Tarantino fiam, ez most csak egy erős hármas - remélem az utolsó filmedre öszzekapod magad!

"Nagy legyen a szíve és ez kifele jól látsszon" - Sub Bass Montster ezen örökbecsű klasszikus sora járt a fejemben végig, miközben Jessica Chastain alakítását - vagy inkább domborítását - szemléltem a képernyőn, és ha van létjogosultsága a 3d-nek, akkor ez a film az (lett volna, ha abban forgatják), ám még így is nagyon nehéz Chastain szemébe nézni, pedig remekül hozza a szerepét. Nincs szó explicit tartalomról, csupán a rá (és hölgytársaira) adott ruhák vannak olyan mód köldökig sliccelve, hogy az ember fia képtelen az amúgy pörgős és remekül megírt narrációra és dialógusokra koncentrálni.
Szóval ettől függetlenül (vagy éppen ezért), a film az első perctől beránt, az ember csak kapkodja a fejét a nagy információáradatban és a vizuális orgiában. A gyönyörű Chastain mellett a többi szereplő is rászolgál a jattra, bár az Idris Elba által alakított ügyvéd figurája már-már annyira sztereotip, hogy tuti a való életben is ilyen volt, mert ennyi sablont egymás mellé pakolni igencsak gáz lenne Aaron Sorkin részéről.
Egyedüli hiányérzetem a végével volt, vártam volna valami csavart (ahol is kiderül, hogy a vörös démon orránál fogva vezette az FBI-t, a bírókat és saját ügyvédjét is - a'la Közönséges Bűnözők), de ezúttal nem kaptam ilyet, hisz végül is ez egy valós történet, a kisember győzelme a gonosz hatalom ellen, ami legalább annyira felemelő befejezés, mint egy elcsépelt fordulat.

Nem is tudom mit vártam egy olyan filmtől, amit a szürke 50 árnyalata című betűmoslék ihletett. Lélekben egy Nancy Mayers féle habcsókos és felejthető sztorira készültem, de ehelyett csak egy kínos és bugyuta filmet kaptam, ahol a legfőbb poénforrás a könyvből kiragadott idézeteken való megrökönyödés és/vagy szemérmes kuncogás a főszereplő hölgyek részéről.

2019-02-28 14:46:35 Unsane (2018) / Tébolyult Bicycle Repairman (3) #13

Érdekes kísérleti darab a használt technikát illetően, jár neki egy hármas fölé. A történet nem nagy truváj, de a rendezés és a főszereplő csaj elviszi a hátán a filmet. A sztori a vége felé valóban megbicsaklik néhol, de az egyik lentebb felemlegetett teleportációra azért próbálnak némi magyarázatot adni:
George szökése a gumiszobából az általa említett titkos ajtón keresztül történhetett, ami közvetlenül az erdőbe nyílik. Fel is kínálta a csajnak, hogy azon keresztül szökjenek meg. Persze ettől még a magyarázat sántít, mivel nem szoktak gumiszobákra titkos "vészkijáratot" rakni, és pláne nem kötik az újonc ápolók orrára, ha így is lenne.

Összes komment...