BalaKovesi

Tapasztalat: 657 film
Kompetencia: 7 film
Súly: 832
Regisztráció: 2015. február 8. (4 év, 3 hónap)
Kedvencnek jelölték: 11 user

Kedvencek

Rendezők: Alfred Hitchcock, Christopher Nolan, David Fincher, Denis Villeneuve, Sergio Leone, Stanley Kubrick
Színészek: Gary Oldman, Jake Gyllenhaal, Kevin Spacey, Michael Fassbender, Natalie Portman, Robin Williams, Ryan Gosling, Scarlett Johansson, Tom Hardy
Műfajok: dráma, krimi, sci-fi, szatíra, thriller, western
Korszakok: Mostanában a 2000-es évek előtt készült filmeket részesítem előnyben, de ha jó a film, akkor nekem mindegy mikor készült

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 2001
Lakhely: Veszprém

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
The Ring
A kör
4 2019-05-04 3,6
(1020)
Avengers: Endgame
Bosszúállók: Végjáték
5 2019-04-26 3,9
(234)
Ant-Man and The Wasp
A Hangya és a Darázs
4 2019-04-23 3,3
(304)
Superbad
Superbad, avagy miért ciki a szex?
2 2019-04-09 3,4
(470)
Her
A nő
5 2019-04-07 4,0
(756)
Shazam!
 
4 2019-04-06 3,4
(83)
Taxi Driver
Taxisofőr
5 2019-04-05 4,4
(1209)
Ferris Bueller's Day Off
Meglógtam a Ferrarival
4 2019-03-31 3,7
(373)
The Breakfast Club
Nulladik óra
4 2019-03-31 4,0
(366)
Us
Mi
4 2019-03-22 3,8
(100)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2019-05-06 15:45:08 [Hamarosan a mozikban!] BalaKovesi #6403

Új, nem kicsit spoileres Far from Home előzetes

Annak ellenére, hogy tőlem még mindig messze áll ez a high-tech ruhás pókember, azért elég várós, főleg azért, mert kíváncsi vagyok, hogyan tovább az Endgame után, valamint a főszereplői is korosztályombeliek.

Nekem Reeves készülő Batman mozija az eddigi hírmorzsák alapján ígéretesnek tűnik, de egy kommunista Superman filmet is szívesen megnéznék. :D Van ezekben a karakterekben még potenciál szerintem.

előzmény: ChrisAdam (#3)

Nem, az nem volt benne. Viszont tényleg ajánlott megnézni a plusz jelenetet hozzá. Talán még azt érdemes tudni, hogy ismerte Furyt.

előzmény: bambula (#96)

Egyébként Ned hogyhogy nem változott semmit? Vagy ő is elporladt? Akkor most Peternek sok olyan osztálytársa lesz, akik 5 évvel fiatalabbak nála? A Far From Home előzeteséből úgy tűnik, hogy az osztálytársai semmit nem változtak. Akkor ezek szerint vagy mindegyikőjük elporladt, vagy a Marvel erre elfelejtett figyelni.

"Az egész "jaj csak 2-3 lehetőségünk van" dolognak nincs semmi értelme már az elejétől, felpakolhatnának annyi Pym részecskét az első küldetésük során egy másik timeline-ból, amennyit csak akarnak."

Ez teljesen igaz, később fel is pakolnak párat. :D

Ha jól emlékszem egyébként Gamora a végén nincs az Őrzőkkel, gondolom a harmadik részben fogják felkutatni.

Az időutazás behozása pedig nem hinném hogy akkora probléma lenne, mint Harry Potteréknél, mivel itt nem változtathatnak a múltban a saját jelenükön, maximum tárgyakat/személyeket hozhatnak el a másik idősíkból. A végtelen köves események után pedig szerintem belátták a szereplők, hogy jobb, ha az ő világukban nem léteznek a kövek, nem bírnak velük, rossz kezekbe kerülhetnek. Az meg, hogy már halott személyeket kvázi ellopnának/elcsalnának más idősíkokból, nekem elég morbidul hangzik... :D Gamora más, mivel ő önszántából jött át a fő idősíkba, ahogy Thanos is. És igen, tényleg fura hogy ennyire nem törődtek azzal, hogy milyen károkat okoztak más timelineokban, de ezt szerintem jól ki lehetne használni. Így (igaz, a nagybátyja már szerepelt a Hazatérésben, de) például lehetne azt, hogy Peterrel egy időben, a másik síkon Miles Morales lesz a pókember, meg hasonlók. Az X-Menekről nem is beszélve. Mert oké, Deadpoolt egyszerű lenne behozni ("mostmár az MCU tagja vagyok, mert az Egér megvette a Rókát"), de azért a többi mutánst már nehezebb, és ez egy elfogadható módja lenne szerintem. Bár ez inkább dimenziós kérdés már szerintem, nem szimpla idősíkos.

előzmény: kwzatz (#53)

Én azt olvastam valahol, hogy valószínűleg azért lett azóta méltó, mert már elmondta Tonynak, hogy tudta, hogy Bucky ölte meg a szüleit, így ez a titok már nem nyomja a vállát. Én ezt elfogadható magyarázatnak tartom.

Az időutazós témán én is sokat gondolkodtam, de szerintem is úgy van ahogy BonnyJohnny írja alattam, hogy a múlt változtatásai nincsenek hatással a jelenre. Erre már önmagában példa az, hogy elcsenik az összes követ, visszajönnek a jelenbe, de Thanos csettintése attól még ugyanúgy megtörtént. Azt hiszem Banner el is magyarázza egy jelenetben, hogy működik ez. Viszont Amerika Kapitány visszajövetele még így is sántít, valamint bármennyire szépnek és méltónak tartom a karakter ilyen módon történő kiírását, akkoris kicsit izzadtságszagú. Hiszen miért pont őt küldték volna hogy vigye vissza a köveket? Hogy jutott el például a Vormirra? (Itt egyébként szinte biztos, hogy volt egy Vörös Koponya-Amerika Kapitány találkozás.) Sokkal logikusabb lett volna, ha mondjuk Marvel Kapitánnyal vitetik vissza a köveket.

előzmény: Rorschach (#48)

Jelen! :D Bár már én is csak egy hónapig. (Viszont amikor regisztráltam, éppenhogy befértem a második kategóriába).

előzmény: BonnyJohnny (#7)

A Te tipped és HejjaX tippje sem rossz, sőt(!), de nem találtak. A végső ütközet során Han Solo életét veszti, aztán Big Chungus győzi le Thanost. Ezek az események egyébként a film első 10 percében lezajlanak, majd jön a logo, a maradék játékidőben pedig a Darude Sandstorm non-stop verziójára pogóznak a megmaradt hősök.

saatonda: Úgy tűnik ez emberfüggő, mivel nővérem például csak úgy tud élvezni egy filmet, ha tudja mi történik benne, ha meg nem tudja, folyamatosan kérdezget, hogy mi fog történni. :D Én nem ilyen ember vagyok, nagyon szeretem ha egy film meg tud lepni. Általában egy sztori előnyére szokták írni, ha kiszámíthatatlan, és szerintem nincs azzal semmi gond, ha egy film egy csavarra épül fel, arra van kihegyezve. Igaz, attól még, hogy van benne egy jó fordulat, nem feltétlen lesz jó is amit nézek.

Kempesbaba: Teljesen egyetértek! És igen, manapság az ilyen populáris filmeknél sajnos szinte lehetetlen elkerülni a spoilereket anélkül, hogy nem használod az internetet.

előzmény: ChrisAdam (#8)

Direkt nem olvasok semmit, nehogy belefussak spoilerekbe. Egy pillanatra akarnék felmenni Youtubera meghallgatni valamit, erre nem egy kibaszott spoileres Endgame videó az amit elsőre felajánl?! Még a címet sem olvastam el, csak egy pillanatra néztem rá az indexképre, de ezek a gyökerek történetesen ráírták k*rva nagy betűkkel, hogy még csak véletlenül se tudjam kikerülni... :) Könyörgöm, hivatalosan még a premier se volt meg, várjanak már legalább pár napot a feltöltéssel, ameddigre lesz is az embernek esélye megnézni a filmet... Az ilyen videókat le kéne tiltani, komolyan. Most nagyon elment a kedvem, nagyot fog rontani ez a spoiler az élvezhetőségen, baromi dühös vagyok. Remélem nektek sikerül elkerülni az ilyet, a filmhez meg jó szórakozást!

Összes komment...