Regisztráció: 2015. január 5. (8 év, 11 hónap)
Bemutatkozás
3 | 2020-03-24 | 2,9 (109) |
Ezt a dokumentumfilmet szeretném kérni: https://www.imdb.com/title/tt6111250/
Köszi!
Leírás:
"A dokumentumfilm bemutatja, hogy az egyre népszerűbb podcastek milyen mély és őszinte kapcsolatokat tudnak kialakítanak rajongók és műsorvezetők között."
elbasztam, bocsi, írom filmkérőbe
Áthelyezve a(z) Észrevételek, kérések és kérdések a lappal kapcsolatban topikból.
előzmény: nelod (#24347)
Ezt a dokumentumfilmet szeretném: https://www.imdb.com/title/tt6111250/
Ismertető a Sorry to Bother You (2018) c. filmhez:
"Cassius Green az új hangjával sikert sikerre halmoz egy telefonügynök-cégnél, eközben kollégái – köztük a legjobb barátja, Sal és barátnője, Detroit – szakszervezetet alapítanak. Casht előléptetik, így választania kell: megy tovább a céggel vagy kitart élete legfontosabb társai mellett. "
De kérném szépen az egyik új Netflix-es doksit is, a Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski
Leírás:
"Az elfeledett, majd újra felfedezett szobrászművész, a lengyel-amerikai Stanisław Szukalski elképesztő élete és munkássága kerül bemutatásra a Netflix dokumentumfilmjében."
Pont ezt akartam kérni, van ismertető is:
Jack Bryan bemutatja a 30 éves történelmet a titkos politikai hadviselést, amelyet Vladimir Putyin tervezett a világ eseményeinek megzavarására, befolyásolására és végső soron a számítógépes támadások, propaganda kampányok és a korrupció befolyásolására. A filmkészítők ebben a folyamatban nyomon követik a pénzt, az ingatlanokat, a tömeges kapcsolatokat és a rekord vallomásokat, hogy olyan titokzatos cselekményt tüntethessenek fel, amely közvetlenül a Fehér Házba vezet.
előzmény: leplesbitang (#848)
Sziaszok! Szeretném, ha felvennétek Radu Muntean új filmjét is, az Alice T címűt. Köszi!
Leírás:
Alice Tarpan 17 éves és az élete tele van bonyodalmakkal. Nem elég, hogy gondjai vannak az iskolában és hogy nem tudja, kitől maradt terhes - rádadásul minderről a nevelőanyja is tudomást szerzett.
Sziasztok! A következőket kérném felvételre:
Figaros Wölfe (2017)
Leírás: Az vonzó Colette egy belvárosi épület tetején üti el az időt, ahol 3 férfival közösül rendszeresen. Fásultsága, melankóliája és monoton mindennapajai akkor törnek meg, amikor összeismerkedik Gilberttel...
The Marriage (2017)
Leírás: Bekim és Anita nemsokára összeházasodnak, viszont a nő nem tudja azt, hogy a férfi még mindig szerelmes fiúbarátjába, Nolba, aki újra felbukkan az életükben.
Sziasztok! Illesszétek a Touch Me Not (2018) c. filmhez a következő leírást:
"Egy középkorú, szexuálisan traumatizált angol nő megpróbálja felfedezni szexualitását orvosok, fura alakok, valamint Adina Pintilie filmrendező segítségével."
Ehhez THE SECRET of HAPPINESS (2018) pedig ezt:
"Egy feszült helyzet résztvevői rájönnek, hogy egyikük boldogságának a kulcsa a másikuk boldogtalansága, mivel a boldogság határai korlátoltak."
Sziasztok!
Kérném a következő két filmet:
Gongjak (2018)
Leírás: "A sztori a történelmi tények és legendák keverékéből gyúrt Fekete Vénusz fedőnevű dél-koreai kémről szól, aki üzletembernek álcázva próbál az északi elit köreibe férkőzni, azzal a titkolt céllal, hogy többet megtudjon a kommunista felső szomszéd atombomba-programjáról."
What She Said: The Art of Pauline Kael
Leírás: "Dokumentumfilm az 1960-as, 1970-es évek legendás filmkritikusáról, Pauline Kaelről, aki a The New Yorker hasábjain fejtette ki szókimindó, ellentmondásos, provokatív véleményét."