Regisztráció: 2014. december 14. (8 év, 9 hónap)
Kedvencek
The Banshees of Inisherin A sziget szellemei |
5 | 2023-01-29 | 4,2 (390) |
Idioterne Idióták |
5 | 2023-01-29 | 3,9 (307) |
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood Ne légy barom! Miközben iszod a dzsúszod a gettóban... |
5 | 2023-01-19 | 3,1 (258) |
Biztosra megyek: White Stripes: Under Blackpool Lights (2004)
előzmény: elzablues (#2868)
Kábé ilyen sorrendben ajánlom.
Ez meg 81 perc élőzene, de többet mond végtelenpluszegy szónál.
Warrior?
Hajszál híján úriember?
Sokkal inkább a 6., csak most néztem rá a topikra. Utána már minden kép ordította a megoldást. Remélem, hogy Ana Lily hamarosan érkezik egy új stílusparádéval, ideje lenne!
előzmény: mimóza (#37279)
Csadoros vérszívó:)
Ha az anarchiáról a káosz/rombolás/terrorizmus hívószavak ugranak be, légyszi, nézd meg ezt a filmet!
Ha meg érdekelnek az ideológiák és a történelem, akkor pláne. Szerintem ritka, hogy egy másfél órás doksi ilyen követhetően mutat be egy olyan bonyolult időszakot, mint a spanyol polgárháború.
Itt nézhető magyar felirattal.
Biztos csak a Melvins- és VHK-rajongását csempészte így a filmbe Kabay mester. Respekt.
előzmény: critixx (#75)
Szívszorítóan gyönyörű film, szerencsére sok olyasmi is megjelenik benne, amit nem felszámolni, hanem táplálni kéne.
előzmény: kilépett felhasználó (#3)
sziasztok, hátha ráismer valaki:
Egy koncentrációs tàborban összebarátkozok egy zsidó fogoly egy (talán) katolikus pappal. Felszabadítják őket és megbeszélik, h x év múlva Velencében találkoznak. A zsidó el is megy, de a pap nem fedi fel magát, csak pár nap múlva. Akkor is csak az emeleti ablakban. Közben megvakult és nem szerette volna, ha sajnálják.
a zenéi közt elvileg ott van a Tomaso Albinoni - Adagio, igaz, én imdb-n ez alapján nem találtam.