Regisztráció: 2014. március 30. (8 év, 10 hónap)
Kedvencek
Rendezők: Alex Garland, Charlie Kaufman, David Lynch, Oliver Stone, Robert Eggers, Stanley Kubrick
Színészek: Alain Delon, Jessica Chastain
Z Z, avagy egy politikai gyilkosság anatómiája |
4 | 2023-01-26 | 4,3 (113) |
Pale Rider Fakó lovas |
3 | 2023-01-26 | 3,7 (160) |
Nem is lenne rossz, ha jó lenne. Abszolút gagyi tv-filmes feldolgozás másod- és harmadvonalbeli színészekkel. Ennek ellenére egyszer nézhető, ha szereted Stephen Kinget. A téma többet érdemelne, mert igazán érdekes dolgokat feszeget, idődilatáció, időcsúszás, stb.
Látom az értelmét a hozzászólásomnak nem sikerült megfejteni.
előzmény: Ubul (#26036)
pár ezer szavazatnál nem lett hitelesebb, mert 1 nap alatt érkezett majd' négyezer 1-es szavazat, amivel minden idők "legrosszabb" filmje lett. Ed Wood forog a sírjában. Lehet, hogy pakisztáni informatikusokat bízott meg vele a Feri?
előzmény: Ubul (#87)
Jéééé, csak nem érkeztek meg ott is a lepontozási paranccsal a tolerancia és elfogadás bajnokai? :) Gyerekek, komolyan, ez szánalmas... Atom Egoyannak van az Ararát című filmje, amit a törököknek a film témája miatt tömegesen kellett lepontoznia. Nos, ti ilyenek vagytok, vagy még rosszabbak.
előzmény: Xaos (#84)
Nézd meg és meglátod
előzmény: ryood (#79)
Látom beindult a DK-s trollok leszavazása, akik valószínűleg a film megnézése nélkül, automatikusan 1-est nyomnak. Mert ha megnézték volna, akkor nem adnának 1-est. A port.hu-n is már hetekkel a film bemutatása előtt folyamatosan érkeztek a lepontozások. Ezek qrwára nem bírják a demokráciát... A tolerancia és elfogadás bajnokai... :)
Áthelyezve a(z) Elk*rtuk topikból.
Én most láttam és szerintem nagyon jó film. Aki eddig fikázta, először nézze meg, utána mondjon véleményt.
Vontatott és unalmas. Altman művészieskedő krimije. Kár volt érte.
Felelősségem teljes tudatában nem merném kijelenteni, hogy mindent értettem a filmből. Sőt. Szerintem a történet nem is érdekes, inkább másodlagos. Nem is fontos érteni, hanem érezni kell. Hasonlóan a giallo filmekhez, itt is az általa kiváltott érzelmek fontosak. Néha kínszenvedés, de érdemes végignézni, mert ha beszippant, a vége katarzist is okozhat, amit meg kell becsülni, mert nem sok film képes ezt kiváltani. Főleg mostanában nem. Nagy kár, hogy Lynch-nek valószínűleg ez az utolsó filmje.
A téma megérdemelt volna egy ennél méltóbb feldolgozást, lásd pl. Eltűntnek nyilvánítva Costa Gavrastól. Lehet, hogy Daniéle Brühl jó színész, de ez a szerep nagyon nem passzolt hozzá. Maga a film, ezt meg hagyjuk...