kulacs

(kitiltva)

Tapasztalat: 0 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 0
Regisztráció: 2014. március 10. (8 év, 5 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2014-03-10 08:36:13 [Feketelista] kulacs #430

Bocsánatot szeretnék kérni Ivan/ -tól és mindazoktól akiket megbántottam tegnap a káromkodásaimmal. Csak leírom hogy tudjátok hogy már nagyon bánom és a könyvtovajos hsz-emet is sajnálom de már nem tudok mit csinálni. Nagyon szépen kérlek cucu, legalább te fontold meg hogy újra engedélyezed hogy Glasseye-ként be tudjak jelentkezni az oldalra. Nagyon sokat adott nekem a közösség a több mint két év alatt amíg fennt voltam az oldalon!

Egyébként meg Hannibal utálhatsz megértem de kérlek ne rágalmazz olyanokkal hogy én egy csomó felhasználóneven voltam fent! Mert az viszont nem igaz, sőt hazugság hogy én voltam anno Jugendlich vagy Ganz. Tegnap este olvastam ezt a két nevet először életemben! Ilyet ne találjon azért ki senki mert ez nagyon nem helyes szerintem!!

Szóval nagyon szépen kérlek cucu, sőt könyörgök neked hogy adj még egy utolsó esélyt hogy jóvá tudjam tenni azokat a hibákat amiket elkövettem. Rendkívüli módon fáj nekem az hogy így ki lettem rekesztve, tegnap egész nap sírtam, kedden ZH-zok és tanulnom kellett volna de az idegességtől még az se ment. Nagyon sokat jelent nekem nem csak az hogy ezen az oldalon filmeket osztályozhatok hanem az is hogy egy javarészt nagyszerű közösségben lehetek!

Csak ennyit szerettem volna írni, remélem meghallgatásra talál a fohászom :))

Összes komment...