bambula

Tapasztalat: 6777 film
Kompetencia: 36 film
Súly: 7677
Regisztráció: 2014. március 9. (3 év)
Kedvencnek jelölték: 5 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1976
Lakhely: Budapest

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Beauty and the Beast
A szépség és a szörnyeteg
3 2017-03-27 2,9
(28)
The Way of War
Árulás és megtorlás
2 2017-03-25 ?
(4)
Ünnepnapok
 
4 2017-03-25 3,4
(16)
The Fountain
A forrás
5 2017-03-22 3,8
(778)
Envy
Irigy kutya
3 2017-03-22 2,5
(101)
Confidence
Lépéselőny
3 2017-03-22 3,1
(84)
The Shape of Things
Faragjunk férfit
3 2017-03-22 3,1
(40)
Stealing Beauty
Lopott szépség
4 2017-03-22 3,8
(160)
A Dog's Purpose
Egy kutya négy élete
3 2017-03-21 ?
(9)
L'odyssée
A mélység kalandora
2 2017-03-19 3,3
(11)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Állatira örülök,hogy a forgalmazó feliratos kópiákat is juttatott a mozikba,persze így is csak egy erős hármas a film,de a szinkronba bele hallgatva a Disney már megint odatette magát a Zsivány Egyes után,hogy lehúzza a magyar szinkront.Legalábbis Belle-nek,a szörnytegnek az eltorzított hangja és Csészécske hangja nagyon gyenge lett.

Nem értem miért van úgy mindenki betojva,hogy Toretto hátatfordít a családjának.
Szerintem itt szimplán arról lehet szó,hogy
a Kurt Russell által alakított ügynök megbízását teljesíti és máshogy nem tudják a Theron által alakított nőt elkapni.

Kegyetlen film.
Kiváncsi lennék,hogy az a vén banya a palotájában,hogy reagál az ilyen történésekre.
Bár azt most így nem nagyon értem,hogy a külföldi(lásd magyar)fiataloknak biztosítanak munkát a londoniak,de a saját népüknek,egy két gyermekes anyának meg nem.

2017-03-09 19:38:42 T2: Trainspotting (2017) bambula (4) #20

Egy nagyon gyenge négyes,csakis a nosztalgia miatt.Jó volt látni ezeket az arcokat.

Azt valaki meg tudja mondani,hogy mi a manóért nem kereste a rendőrség Begbiet,és hogy miért bírta ilyen jól az iramot ilyen sérüléssel? :)

Hát ez nekem most közel állt az Asylum szinthez.
Konkrétan amikor Hiddleston elveszi Reillytól a szamurájkardját és elkezd vele kaszabolni mint egy szamuráj csak néztem ki a fejemből,hogy ez most hogy és honnan jött tudás.
Valaki magyarázza már el nekem,hogy minek kell ennyi forgatókönyvíró,ha egy hülye is kitud izzadni magából egy ilyen tré munkát.
Ha nincsenek a néha felbukkanó szörnyek és John C. Reilly,akkor tutira kisétálok a moziteremből.
És a készítők miért érezték úgy,hogy mivel ez egy a vietnámi háború idején játszódó film muszáj,hogy tízpercenként megszólaljon a lemezjátszón egy dal abból az időszakból.Mert konkrétan szerintem semmi más értelme nem volt ennek,csak mintha muszájból csendültek volna fel ezek a dalok,mert kell és kész.
Kiváncsi leszek ki hányadik Kedves Billy-től kap majd agyhugykövet,annyiszor hangzik el a filmben ez a levél kezdet,hogy az szerintem már egy picit(nagyon)sok volt.
És bár Shea Whigham karakterét szerintem vicces emberkének találták ki,egyáltalán nem voltak viccesek a beszólásai/megszólalásai.
Brie Larson,Tom Hiddleston,John Goodman,Richard Jenkins karakterét totál játszhatta volna egy nem ismert színész is szerintem,annyira alig szerepeltek a filmben.
Plusz kiváncsi lennék,hogy eredetileg hány perces lehetett a film ,mert néha olyan érzésem volt,hogy csúnyán megvágták a filmet,mert az egyik pillanatban beszélgettek egy adott helyszínen a következő másodpercben meg már teljesen máshol voltak az adott szereplők.És még arra is kiváncsi lennék,hogy lehet így duplikálni helikoptereket,mert az elején kb. hat helit számoltam a hajón,de később mintha megduplázodtak volna,bár úgy emlékszem,hogy csak egy hajóval indultak az expedicíóra.

Ami még érdekes volt a moziban,hogy úgy látom létszámcsökkentés történhetett a CC házatáján,mert anno az ilyen nagy filmeknél ki-be járkáltak a biztonsági őrők,nehogy valaki felvegye a filmet.Most viszont simán rögzithettem volna kamerára senki nem szólt volna rám,legalább is volt egy néző a teremben,aki ha tetszett neki egy-két adott pillanat simán lefotózta a mobiljával.
Bár lehet,hogy azt nem tiltja szabályzat.

Mindenkitől elnézést kérek a dühőngésemért,de ez sajnos most nagyon kikivánkozott belőlem,írás formájában.

És aki megszeretné nézni és esetleg még nem hallott róla van egy plusz jelenet a teljes stáblista után.

Lehet,hogy csak engem zavart/vagy furcsállottam de a férfi egy résznél emlití,hogy számtalan nővel volt már kapcsolata,de mégsem képes felismerni vagy ráérezni arra,hogy a lánynak még egyetlen kapcsolata sem lehetett ezért esik számára a kommunikáció és ezért reagál furcsán az érintésekre.
Szerintem erre elég hamar rájöhetett volna,ha egy kicsit gondolkodik.
Amúgy a film nagyon tetszett,és szeretek úgy kijönni egy filmről,hogy úgy érzem minden egyes fillért megért és hogy nem utoljára láttam az adott filmet.

2017-03-05 15:32:10 Under Sandet (2015) / Homok alatt bambula (5) #9

Behozhatná már valamelyik forgalmazó a filmet a magyar mozikba,vagy legalább DVD-re.Az se baj,ha szinkron nélküli DVD-n jelenne meg.
Ilyen filmek forgalmazására kellene inkább ráállnia az ADS-nek,ha már mindenképpen mozifilmeket akar forgalmazni.

Igen.Ez az amit én sem értettem.

előzmény: Paul Ricard (#4)

Köszi.Ezt én is olvastam.Amit én nem értettem,hogy én a film megnézése után nem éreztem azt a hype-ot,amit a film a Sundance-en váltott ki.Hogy ez egy mennyire jól sikerült film lett.
Őszintén szólva én film első felét nagyon untam.Kb. az utolsó 20 percben indult be a film,azután gyorsan le is verték a lázadást és már vége is lett a filmnek.
Kerestem a neten,hogy esetleg nem volt-e egy hosszabb változata a filmnek,de mindenhol csak a 2 órás játékidővel találkoztam.

előzmény: critixx (#2)

Biztos bennem van a hiba,de én nem tudtam rájönni,hogy a tavalyi Sundance-es vetítés után miért kiáltották ki ezt a filmet az idei Oscar-díj verseny egyik nagy esélyesének,mint esetleges legjobb film lehetséges nyertese.

Összes komment...