Regisztráció: 2014. február 26. (8 év, 11 hónap)
Nem:
Tomorrow Never Dies A Holnap markában |
4 | 2023-01-30 | 3,3 (415) |
How to Lose a Guy in 10 Days Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt |
4 | 2023-01-29 | 3,2 (623) |
A Bergman-, a két Fellini-filmet és a 2001: Űrodüsszeiát. Mind a négyre nagyon kíváncsi voltam, aztán mind a négy akkora csalódás volt, hogy soha többet. Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy ennyire kínlódás lesz végignézni őket. Előbbi kettő rendező munkássága mondjuk nem az én világom. A jobban tetsző munkáikat is max. közepesnek találtam, Kubricknak meg minden művét - amit láttam - jóval többre értékelem.
A M3GAN tűnik a legérdekesebbnek. Meglátjuk milyen lesz...
Köszi!
előzmény: TheDriver (#9)
Egyértelmű: Av... érapó. :) Remélem jó lesz. Nagyon ütősnek tűnik az előzetes alapján.
Shazam! Az istenek haragját nem látom a listában. Elhalasztották? Azt is megnézem valószínűleg. A Whitney-filmre is kíváncsi vagyok.
Ami meg az Avatart illeti: valószínűleg megnézem valamikor, de biztos nem moziban ülök végig 192 percet + előtte 20 perc reklámot egy várhatóan erősen túlhype-olt, gyenge látványfilmért.
Basil Poledouris egyértelműen. Elég csak a Conan, a barbár vagy a Robotzsaru zenéjére gondolni. Egész nap el tudnám hallgatni a zenéit.
Kétszer van fent.
Komoly egy hónap megint. :) A Fekete Párduc 2.-t megnézem. Talán nézhető lesz, de minek ez a majdnem három órás játékidő??? A többi szerintem nekem kimarad.
Ez számomra egyértelmű! Amennyiben csalódás is lesz, akkor is A Halloween véget ér az, amit a legjobban várok a hónapban.
Ezek közül csak egy filmzene volt számomra emlékezetes és olyan amit bármikor meghallgatok: A Karib-tenger kalózai-trilógia zenéje. Csak a Miss Daisy sofőrjét nem láttam még. Persze a listában ettől függetlenül vannak jó filmek.
Kokainmedve. Nagyon kíváncsi leszek, hogy egy irtózatos nagy baromság vagy baromi jó szórakozás lesz-e. Vagy netán kettő az egyben. :D