Regisztráció: 2014. február 11. (10 év, 8 hónap)
Kedvencek
Műfajok: dráma, horror, krimi, thriller
Nem:
Force of Nature: The Dry 2 |
4 | 2024-06-02 | ? (5) |
9. Kate Winslet - A felolvasó
1. Grave Encounters
Élet, vagy valami hasonló.
Több sorozat is fenn van az oldalon. Akkor még mininek tűntek, amikor felkerültek, gondolom.
Áthelyezve a(z) The Haunting of Hill House topikból.
előzmény: necksprain (#24629)
Egyébként nem mini, berendelték a 2. évadot, de új sztori lesz.
előzmény: HejjaX (#1)
Tudtommal egy eset volt, Jordan Chandler, aki később azt mondta, hogy az apja miatt hazudott a bíróságon. Állítólag (ügyvédek állítják) Jackson kb. 20 alkalommal egyezett meg peren kívül. Ha ez igaz, akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
előzmény: betti (#11)
Nem mondtam, hogy ez a 2 vallomás kétséget kizáró bizonyíték. Egyébként Jackson életében több gyanús dolog is volt, nem csak a vallomások, és amikor ezek összeadódnak, akkor az azért nagyon gyanússá válik. De mindenki azt hisz, amit akar. Én azt gondolom, hogyha a doksiban lévő családok hazudnak, akkor mindegyikük Oscart érdemelne. Van, amit nem lehet megjátszani. Más szerint így is kamu.
R. Kellyt annak ellenére mentette fel a bíróság anno, hogy konkrét videó volt arról, ahogy egy 14 évessel szexszel. Szóval van olyan, hogy a kétséget kizáró bizonyíték sem elég.
előzmény: betti (#5)
Utána ezt is érdemes elolvasni: https://444.hu/2019/03/08/ez-a-film-nem-michael-jacksonrol-hanem-az-osszes-molesztalt-gyerekrol-szol
A film után egyáltalán nem merült fel bennem, hogy ez esetleg kamu. A megszállott Jackson fanok, akik leginkább háborognak, azok meg tuti, hogy alapból meg sem nézik. Könnyebb a tagadás, mint feldolgozni a kognitív disszonanciát, a bálvány leomlását. Nem véletlen, hogy alig van negatív kritika a filmről, mert látszik, hogy teljesen őszinték a szereplők. Elég megható az utolsó 30 perc. A felmerülő kérdésekre is választ kapunk, mint például, hogy korábban mért vallotta a 2 csávó, hogy Jackson ártatlan.
Már csak azért sem értem a hitetlenkedést, mert a jóemberre elég volt ránézni és hallani beszélni, hogy meg tudd állapítani, itt vannak problémák.
;)
előzmény: elmouse (#44874)