Regisztráció: 2014. február 1. (9 év, 4 hónap)
Nem:
Hable con ella Beszélj hozzá! |
2 | 2023-03-10 | 4,2 (497) |
Ice Age: Collision Course Jégkorszak: A nagy bumm |
2 | 2023-03-10 | 2,3 (112) |
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Legendás állatok: Dumbledore titkai |
2 | 2023-03-04 | 2,7 (163) |
Monday Hétfő |
2 | 2023-02-23 | ? (5) |
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Legendás állatok: Grindelwald bűntettei |
2 | 2023-02-23 | 2,9 (304) |
Szeretném kérni ezt a filmet:
Köszönöm szépen! :)
Olyan eszméletlenül lehúzott a film, hogy csak több részletben voltam képes végignézni. Hiányzott belőle a két szál összetalálkozása, így nekem az jött le, hogy idővel minden kapcsolat, házasság szétesik, és a két ember gyakorlatilag legyilkolja egymást.
Amennyire élvezetes volt az első óra (még az apróbb hibáival együtt is), annyira volt pocsék és lapos a második.
Az elején tetszett, és kifejezetten ígéretesnek tartottam (bár eléggé meglepődtem, amikor megláttam, hogy három órás.) A közepe felé már nagyon kezdtem unni, hogy indokolatlanul hosszan bámulom, hogy zabál a család -aztán rá kellett jönnöm, hogy a film fele olyan jelenetekkel van tele, amikor gyakorlatilag semmi nem történik. Adéle engem rettenetesen idegesített
azzal, hogy az első 1,5 órában állandóan a haját csesztette, nyitott szájjal csámcsogott, és azzal, hogy folyamatosan bőgött (nyilván volt, amikor jogosnak tartottam, de ez már túlzás volt nekem), arról nem is beszélve, hogy közben ömlött a taknya.. Amit még véletlenül se törölt volna le, helyette ivott, nyelve ezzel a trutyit, ami már a szájába csurgott bele.... Azt se nagyon értettem, hogy miért nem tette szóvá Emmának (még akkor sem, amikor az kerek-perek lekurvázta), hogy elég feltűnően van valami közte és a másik csaj között, akivel aztán Emma össze is jött.. -amúgy Adéle és Emma nem úgy jöttek össze, hogy Emmának volt egy 2 éves kapcsolata???
És rengeteg egyéb következetlenséget találtam a filmben, ami engem borzasztóan idegesített.. Talán, ha nem rétestésztának nézik a játékidőt, az segíthetett volna a minőség megtartásában is.
Szeretném kérni ezt a filmet: [link]
köszönöm!
Sziasztok!

Ezt a filmet szeretném kérni:
Köszönöm!