Szinva

Regisztráció: 2014. február 1. (9 év, 4 hónap)

Nem: nő

2 2023-02-23 2,9
(304)

Összes szavazat...

Sziasztok!

Ezt a filmet szeretném kérni:

Köszönöm!

Szeretném kérni ezt a filmet:

Köszönöm szépen! :)

2016-05-16 20:29:35 Blue Valentine (2010) Szinva (3) #57

Olyan eszméletlenül lehúzott a film, hogy csak több részletben voltam képes végignézni. Hiányzott belőle a két szál összetalálkozása, így nekem az jött le, hogy idővel minden kapcsolat, házasság szétesik, és a két ember gyakorlatilag legyilkolja egymást.

Amennyire élvezetes volt az első óra (még az apróbb hibáival együtt is), annyira volt pocsék és lapos a második.

Az elején tetszett, és kifejezetten ígéretesnek tartottam (bár eléggé meglepődtem, amikor megláttam, hogy három órás.) A közepe felé már nagyon kezdtem unni, hogy indokolatlanul hosszan bámulom, hogy zabál a család -aztán rá kellett jönnöm, hogy a film fele olyan jelenetekkel van tele, amikor gyakorlatilag semmi nem történik. Adéle engem rettenetesen idegesített
azzal, hogy az első 1,5 órában állandóan a haját csesztette, nyitott szájjal csámcsogott, és azzal, hogy folyamatosan bőgött (nyilván volt, amikor jogosnak tartottam, de ez már túlzás volt nekem), arról nem is beszélve, hogy közben ömlött a taknya.. Amit még véletlenül se törölt volna le, helyette ivott, nyelve ezzel a trutyit, ami már a szájába csurgott bele.... Azt se nagyon értettem, hogy miért nem tette szóvá Emmának (még akkor sem, amikor az kerek-perek lekurvázta), hogy elég feltűnően van valami közte és a másik csaj között, akivel aztán Emma össze is jött.. -amúgy Adéle és Emma nem úgy jöttek össze, hogy Emmának volt egy 2 éves kapcsolata???
És rengeteg egyéb következetlenséget találtam a filmben, ami engem borzasztóan idegesített.. Talán, ha nem rétestésztának nézik a játékidőt, az segíthetett volna a minőség megtartásában is.

Szeretném kérni ezt a filmet: [link]
köszönöm!

Összes komment...