Channá

Tapasztalat: 148 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 148
Regisztráció: 2014. január 3. (5 év, 11 hónap)
Kedvencnek jelölték: 1 user

Demográfiai adatok

Nem: nő
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Scener ur ett äktenskap
Jelenetek egy házasságból
3 2017-05-08 4,6
(298)
A Walk Among the Tombstones
Sírok között
2 2017-05-08 3,2
(213)
Guardians of the Galaxy Vol. 2
A galaxis őrzői vol. 2.
3 2017-05-07 3,6
(531)
Martyrs
Mártírok
1 2017-04-12 3,4
(350)
Interstellar
Csillagok között
5 2017-03-24 4,1
(1149)
Kong: Skull Island
Kong: Koponya-sziget
4 2017-03-10 3,2
(392)
Collateral Beauty
Váratlan szépség
5 2017-02-11 3,2
(132)
Rogue One: A Star Wars Story
Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
3 2016-12-21 3,8
(655)
The Accountant
A könyvelő
3 2016-11-01 3,4
(446)
Scarface
A sebhelyesarcú
5 2016-10-31 4,4
(1041)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Az első felét a filmnek komolyan végigszenvedtem, még egy mosdószünetet is megengedtem magamnak, és semmi lényeges dologról nem maradtam le (Ego megmutatja tárlattal az életét), már-már gejltúláradásom volt ott.
Aztán szerencsére innentől már felfelé ment a fokmérő, és a végére igen jó film kerekedett belőle, bár sokszor indokolatlannak éreztem a többi néző röhögését, mert nem volt annyira humoros mint az első rész.
Kicsi Groot annyira hihetetlenül aranyos, hogy meg kell zabálni… :D
Két csillag levonása az első felének, a maradék három viszont abszolút ott van.

2017-04-12 22:50:42 Martyrs (2008) / Mártírok Channá (1) #116

Az eleje még csak-csak, aztán gondoltam skrizó a csaj, így a lelkesedésem abbamaradt, aztán jött egy fordulat, de az a vérfrissítés sem tartott sokáig, majd a teljes apátia, és a megkönnyebbült szempár(am) a végén, hogy vége a filmnek. VÉGRE
Legyek én a Mártír, de ez a film egy kalap f.s.
Persze akik most nagyon izgat a mi van odaát téma, leköti őket… Valameddig, talán teljesen is, és a végén extázisba is fognak esni. Nem Spoilerezek
Csak azt a letakart szemű luvnyát tudnám megfejteni, csak azt. De nem! Hát így mégis hogy a fenébe akarnak olvasni a szeméből? Hát mégis hogy? Hát nem maradhatott ki ilyen jelenet, mert akkor még talán nem gondolkodnék azon, hogy miért nincs mínusz csillagozási lehetőség. De szerencsére ezt a magas röptű gondolatot hagyta maga után ez a film. Pedig biztos mást kellene gondolnom, látnom

"Nézze a szemét!"
"Látja a szemüket?"
Nem, mert letakartad egy átkozott fémlappal, amit önkényesen belefurattál a koponyájába, így mégis mit kellene látnom? És te így hogyan látsz csodát:

Kedves Billy, noha plakát szerint rögtön Apokalipszis most jut eszembe, ne tévesszen meg a plakát. Tekintsünk el olyan bakiktól, hogy ha az őslakóknak nincsen hajójuk, akkor miért van a védőfalnál felnyitható kapu, a hajónak, és ha egy hatalmas állat nem tud megemelni egy helikoptert, akkor majd egy nő legalább meg tudja mozdítani... és hogy a kezdőjelenetnél azt hittem, hogy repülő makett zuhant le, annyira aránytalanul kicsinek tűnt a repülő, és ha több percig égetünk egy szörnyet, akkor egy hirtelen robbanás után súlyosan fog égni... ha a pók alatt állunk, és több méter magas, akkor nem lehet egy karnyújtásnyira a lába, hogy levágjuk, ahhoz pár métert csak rohangálni kéne
Messze jobb mint a Godzilla, de lehet, hogy azért mert frissebb az élmény. A végső harcból a L'Amour rész simán kimaradhatott volna, és valahogy az egész filmet koppintásnak éreztem, különböző filmekből.
Ezek után miért is adok 4 csillagot? Mert összességében izgalmas volt, és szépek voltak a képek, és lekötött. Minden hibájával együtt.

Huh, először le akartam húzni, mert olyan Charles Dickens feelingem volt. És azt már kimaxoltam karácsonykor. De a legeslegvége, amikor sokkal jobb csavart húztak elő, amire én gondoltam, illetve amivel fel akartam dobni a filmet, az hirtelen felhúzta 10 pontosra.
Na jó, a film végének az utolsó 5 perce, a záró rész előtt, na az kicsit mélyre rántotta a filmet. De próbálok szemet hunyni felette. 5 pont.

Az első filmem, aminél még csak egy előzetest sem, sőt semmit nem tudtam róla.
Nem tudom, hogy ennek tudható-e be, de az első felét (?) halálra untam. Kerestem hova fog kilyukadni a történet, mi, és hogyan fog összekapcsolódni.
Szomorú vagyok, hogy bár nem 3D-ben néztem, mégis tök homályos voltak a hátterek, és számomra giccs parádévá sikerült varázsolni ezt a részt is a szereplőkkel, a már megszokott droiddal ( sok mindent elárul, ha egy filmet már másodjára is egy droid visz el a hátán).
És amikor a fejemben összeállt a kép, hogy miért is ez a rész, onnantól megint csak untam, bár a harc jelenet lekötött (picit), de jókat mosolyogtam és ásítoztam a bajszom alatt.
A végkimenetel is várható volt, máshogy nem kapcsolódhatott a már leforgatott részekhez, de azért a végéből is megvágtam volna pár mesébe illő jelenetet.

2016-11-01 12:53:17 The Accountant (2016) / A könyvelő Channá (3) #4

Ritka felesleges volt az utolsó egy órát ennyire elhúzni, csupa haszontalan információkkal, és kit érdekel? fordulatokkal. Én nem tudok beállni abba a táborba, ahol a vége miatt felpontozzák.

Nagyon szép és szívet melengető egy film. Az egy csillagot azért vontam le, mert aránytalannak találtam a filmet.
Az elején (szerintem) túl lett húzva a tökéletesség, a végére pedig (komolyan 20 percet szántak csak rá) kevés volt a másik oldal. És annyira szíven ütős jelenet sem volt benne, ami miatt nagyon másképpen kellett volna (megint csak szerintem) döntenie.
Viszont nagyon tetszett a bankrendszer működésének a bemutatása, és a fotelben ülős rész is igazán ütős volt (pláne, hogy már akkor ilyeneket taníthattak, hogyan lehet valakivel éreztetni, hogy nem partnerként kezeljük őt, vagy ha akkor ezt még nem tanították, akkor kiválóan érzett rá a rendező).
Összességében én az ilyen kisebb részletek miatt is megmosolyogtam a filmet, de a mérleg mégis 4 felé billen.

2016-10-09 21:00:52 Goodfellas (1990) / Nagymenők Channá (4) #149

Számomra ez a film nem zseniális.
Egy részről az egész egy életrajzból adódik, ami a maga felé hajlik, tehát a bamba kölyök nekem nem nyerő.
Másrészt, annyira irreálisnak találtam pár jelenetet.
Harmadrész, akaratlanul is elkezdtem nyomkodni a telefonom, mert nekem sok volt a sok giccs.
Még meg kell néznem biztos, hátha valami elkerülte a figyelmem, de egyelőre csak négyest tudok rá adni, plusz nekem a Keresztapa az ötös.

Próbáltam ezt a filmet a mondandója miatt felcsillagozni, de egyszerűen nem vesz rá a lélek, hogy csak azért adjak rá hármast, hogy elkerüljem a kritikákat amiket ez után fogok kapni.
Nagyon jónak találtam a színészeket, vagyis inkább Edward Nortont, tetszett a mondandója -átfogalmazom, amire ki akart lyukadni-, tetszett a történet vezetése, a képek, a szereplők benne, de ennyi. Egyszerűen nem tudom, engem nem ütött mellbe még az idézettel a végén sem. Lehet túl sokat vártam a filmtől, vagy egyszerűen ostoba embereket láttam csak, akikkel sosem tudtam azonosulni, és mindig is szánni valónak és nevetségeseknek találtam. (olyan klisékre gondolok, hogy nem iskolázottak -És tekintsünk el attól, hogy Derek nem volt ostoba, de láthattuk eredményét meddig tartott ki, sőt valahogy mindegyik kivetett egyének, akik azért csatlakoznak egy segg után, hogy ne érezzék magukat olyan szánalmasnak, hiszen csürhébe tartozni még mindig jobb, mint beismerni, hogy pl. egy túlsúlyos, undormány etc.)
ha az alternatív befejezés lett volna, számomra az is csak annyit jelentett volna, hogy azért áll vissza a bandába, hogy befejezze, vagyis lezárja. Ahogy kérték tőle. És nem azért, hogy bosszút álljon az öcsén.
Számomra a legjobb élmény a faji megkülönböztetés, és úgy zusammen a gyűlölködés ostobaságáról, még mindig a Ne bántsátok a feketerigó c. könyv volt. Filmen még nem láttam, de könyvként a világ egyik legjobb könyve. Ezért sem tudom ezt a filmet 3-nál többre értékelni. Sajnálom!

Nem tudok semmit írni, egyszerűen Q(uentin)rva jó film! :)

Összes komment...