muffinman

Tapasztalat: 725 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 725
Regisztráció: 2013. december 3. (10 év, 3 hónap)
Kedvencnek jelölték: 5 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Bride Wars
A csajok háborúja
3 2016-04-09 2,6
(345)
Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda 2.
4 2016-04-09 3,5
(454)
Das Experiment
A kísérlet
4 2016-03-10 4,1
(706)
The Devil Wears Prada
Az ördög Pradát visel
3 2016-03-09 3,4
(782)
The Other Boleyn Girl
A másik Boleyn lány
4 2016-03-05 3,5
(412)
Spotlight
Spotlight - Egy nyomozás részletei
2 2016-03-04 4,0
(682)
How to Train Your Dragon 2
Így neveld a sárkányodat 2.
4 2016-02-26 3,8
(484)
Deadpool
 
3 2016-02-26 3,6
(854)
How to Train Your Dragon
Így neveld a sárkányodat
5 2016-02-17 4,1
(983)
Stretch
Felnyomva
4 2016-02-10 3,4
(146)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Szerintem szar volt.

Nagy kár, hogy a valóban lebilincselő utolsó húsz perchez végig kellett kínlódnom egy erőltetett, történetet mellőző, hektikus, mondanivalótlan, követhetetlen, szügyig rózsahabos nyálban tocsogó, élvezhetetlenül mesterkélt, megalomániás, bicskanyitogatóan hatásvadász fostalicska, giccses katyvaszt, aminek a tételmondatainál Coelho mester is különbet kulázik reggelente cukormázas csészéjébe.
Számomra felháborítóan manipulatív volt az egész, mint a varázsló, Cipolla. Annak ellenére izgultam én is, és rágtam a körmöm néhol, hogy tudatában voltam azzal, mennyire méltatlanul hülyének néznek, és mennyire mesteri, de olcsó trükkökkel akarnak megvenni. Jobban kiakadtam a vetítés után, mint a Dark Knight Risest követően, Nolan nálam (heh) nagyon elvetette a sulykot taknyot síróstól, kapásból univerzumutazásba ugróstól, féreglyuktól tíz méterre annak működését elmagyarázóstól (nebasszon már meg a kisgyerek, hogy előtte senkinek nem jutott eszébe ez az általános iskolai fizikapélda), mindent a lekezelt, végletekig hülyének nézett néző szájába rágóstól. Sajnálom, hogy így alakult.

2014-08-25 21:27:39 Godzilla (2014) muffinman (2) #80

Mámmég ennyire irtóztatóan retekfos filmet! Valami elképesztő! Most fejeztem be két perce, gyorsan ki akarom magamból írni a gyűlöletet, mielőtt alábbhagy :D!
Én szeretem az értelmetlen, látványos, hatalmas szörnyes filmeket (pl.: az enyhén szólva gázos Pacific Rim), de ez a film annyira hihetetlenül kínkeserves volt, hogy még eltekerni sem tudtam,szinte snittenként fohászkodtam megbocsátásért, hogy az örök vadászmezőkön majd el tudjak valahogy számolni azzal a borzasztó két órával, amíg ez a film tartott.
Úgy gondolom, sok mindent elárul, hogy a legjobb színészi alakítást egyértelműen a gecinagy, gusztustalan, "sugárzást" zabáló (emberek, sugárzást esznek!!!) szörnyek nyújtották. A főszereplő csávó annyira kimondhatatlanul irritált, annyira nem képviselt semmit sem az idiótán kifejezéstelen, felhőkbe révedő arcon kívül, annyira ugyanazzal a gesztussal fejezte ki a gyászt, a halálfélelmet, a bosszúvágyat, a szeretetet és az aggodalmat, hogy már a film felénél arra vártam, egyik hol ekkora, hol akkora szörnyünk mikor tapossa bele a földbe, harapja ketté. Nem tudom rá azt mondani, hogy semmilyen volt, mert azzal azt állítanám, hogy volt valamilyen tulajdonsága. A film vége felé rájöttem, hogy a szörnyhalál túl enyhe büntetés lenne számára, szívesebben etettem volna meg egy zsák termesszel.
Ilyenekre meg, hogy történet, nem akarok, és nem is lehetne szót fecsérelni. Mérhetetlenül ostoba, gagyi, kínos, lenézendő, nevetséges és szánnivaló volt ez a produktumnak erős gyomorral sem nevezhető dínószar. A Pacific rim bármelyik Jaegerének egyetlen csavarja többet ér ennél a fosnál.
Uff, na eddig ért a gyűlöletem.

Éééés, negyed óra alatt eljutottam az először adott kettestől a négyesig. Jó éjszakát, holnap meglehet, jön az ötös... :D

2014-03-29 21:35:19 Prisoners (2013) / Fogságban muffinman (2) #96

Hát, nézd, szinte biztos vagyok benne, hogy bármit is írok ide, az csak újabb kommenteket és vitákat fog szülni, hiszen ízlésbeli dolgokról van szó, azokon pedig teljesen fölösleges összeveszni, egyszerűen ez az én véleményem. Ami számomra nagyon meghatározó volt az utóbbi időben, mint rég nem látott faszaságú thriller, az a True detective, amely bár a sorozat műfajába tartozik, nekem teljes mértékben levitte a fejem, a vitatott befejező résszel együtt. Az én kedvenc thrillereim pl.: a Párbaj, a Puszta formalitás vagy a Kék bársony, de azzal együtt, hogy én nem hugyoztam magam alá tőlük, jó thrillernek tartom a Nyisd ki a szemed!-et is, vagy a Viharszigetet, a Rettegés foka pedig aztán tényleg nagyon kúrva jó. Elég közepesek, de azért ennél a fosadványnál szerintem valamivel jobbak a Fincher féle Tetovált lány vagy a Zodiákus. A legmagátólértetődőbbek (ilyen szó lehet, hogy nincs) közül pedig nyilván viszi a prímet a Hetedik, a Bárányok hallgatnak vagy a Ragyogás (igen, ilyen szó biztos, hogy nincs).

2014-03-29 18:27:51 Prisoners (2013) / Fogságban muffinman (2) #94

Ez az első kommentem itt, a kritikustömegen, de megnéztem ezt a nem is tudom, hogy mit, és egyszerűen nem tudok elmenni mellette szó nélkül. Bevallom, kicsit hülyén is érzem magam, olyan szinten nem osztom a filmet a neten ajnározók véleményét, sőt, egyszerűen nem tudom hová rakni azon véleményeket, amelyek lelkesedést közvetítenek, hiszen számomra egyetlen olyan momentum sem volt a filmben, ami belőlem a tarkómat ellepő kellemetlen bizsergésen kívül mást is kiváltott volna. Lehet, hogy velem van a baj, de szerintem ez egy felszínes, üres, következetlen, béna, hatásvadász, erőltetett, helyenként kimondottan kínos, majdnem végig rettenetesen közhelyes, a döntő pontokon dühítően logikátlan, pozőr szarság volt, ostoba, semmitmondó párbeszédekkel, a legevidensebb motivációk által mozgatott karakterekkel, és hát a "rejtély" (amely a legintenzívebb pillanatokban is maximum heveny szemráncolást okozott nálam) iszonyatosan röhejes megoldásával. A rendező előző filmjéről, a Felperzselt földről nagyjából hasonló a véleményem, úgyhogy mondhatnám, hogy annyira nem vagyok meglepve, de annyira hájpolták mindenhol, hogy mégis meg vagyok. Hm. Nem értem.

Összes komment...