Maminti

Regisztráció: 2013. november 29. (9 év, 6 hónap)

Nem: nem publikus

A kívülállók
4 2022-04-26 3,4
(75)
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
Ivan Csonkin közkatona élete és különleges kalandjai
4 2022-04-26 4,2
(123)

Összes szavazat...

2022-05-07 23:13:47 A besúgó (2022) Maminti (5) #36

Mert közel a nyolcanhoz a nyolcvanas években nem lehettél huszonegykettő? A kritikával semmi bajom, a csúsztatásokkal annál több.
A logikád alapján aki az adott korszakban nem élt-és most felnőttkorról, értelmi szintről szó nincs-, ne csináljon filmet, annak értelme nincs, én ezt azért megkérdőjelezem.
A többit meg inkább hagyom. A hozzászólásod alapján két tippem van a személyedre, itt engedtem el a sztorit, meg az oldalt is, ha tévednék, így jártam, gondolom, nem leszek veszteség :)

2022-05-07 22:44:01 A besúgó (2022) Maminti (5) #34

A 7.után bőven sorolhatóak már a hibák-a képtelen jelenetektől kezdve a zenei döccenőkön át a mikor, milyen ruha, díszlet klappol, vagy sem-, én mégis döbbenten állok márakkoréltemértelmiségimegmondóilyensosemvoltjólmemondom-hőzöngőkampány miatt. A hibákat sorolni simán ér, mint filmes alkotást, utálni, nem szeretni ér, de a személyes sérelmek és kimondani soha nem mert személyes sztorikat számonkérni prosztó. Ma Alinda posztja alatt-hogy cáfoljuk meg miért egy kalap szar az egész-egy bőven hetvenpluszos idős hölgy arról értekezett, hogy ő a '80-as évek közepén alighuszonéves-wtf? - egyetemistaként ilyet sosem tapasztalt, szóval humbug, és ezekafiatalok. Kicsit nekem olyan érzés, hogy a kimondani sosem mert sérelmeket ezen a sorozaton verik el sokan. Sajnos Alinda is belecsúszott, bár ha ő sértve érzi magát, sajos nem mérlegel :( bocs a kirohanásért, ventilláltam, a megmondóasszonyság titott az aktuális platformon :)

2022-05-01 19:55:39 A besúgó (2022) Maminti (5) #20

Ah, milyen jól áll annak a jelenetnek, meg Száva karakterének a VHK :)

előzmény: zéel (#19)

2022-04-26 22:15:46 [JÁTÉK] Maminti #48091

1. Anne a zöld oromból ? Bár az minisorozat

2022-04-23 22:39:39 A besúgó (2022) Maminti (5) #11

Életem egyik legszívszaggatóbb szakításának oka, hogy az autóban hagytam az Európa Kiadó bakelitjét, ami a napon meggörbült. Hogy csak indok volt,vagy sem,passzolom, tőlem távol áll, de itt helye van, a képi világ, az egész miliő zenéstől, susogós naciktól, frizurákig át minden tökéletesen, és nem kirívóan klappol

2022-04-23 21:35:19 A besúgó (2022) Maminti (5) #8

Varga Ádám idegesítő, és őrületesen jó. Maga a karakter, hogy a hajós- esélyesen ritkán felbukkanó, gáláns- apukával, a csakazértis mindennapokban helytálló anyukával a háttérben hogy lesz egy végtelenül szemfüles, sok szempontból előrelátó, okos és minden szempontból kiemelkedni vágyó kölyök izgalmas, ez maga megérne legalább egy részt.Ő meg ahogy így elcsípte, nagyon okosan, mértékkel, az lebilincselő. Nekem ez a nagyon professzionális, de orrbaverős- semmi szépelgés, vagy műáhitat, pláne műordenáréság- és valahol populáris sorozatélmény hiányzott, esélyesen elfogult vagyok, de végre, végre. Minden hibájával együtt na végre.

2022-04-23 20:56:49 A besúgó (2022) Maminti (5) #4

Kifejezetten nem rajongom a hazai, '80-as évekbeli underground heroikus-nak mesélt -nosztalgiájáért-ér utálni ezért-, de itt minden a helyén, simul és pontosan illeszkedik, egyszerűen itt most működik. Öt rész után is várom a péntekeket, remekek a színészek, brilliáns casting , a téma meg fontos és hiánypótló. Az áthallások finomra hangoltak, mégis érthetőek, az összekacsintás szinte egyértelműen természetes. Laza, elegáns, dühös és pöpec az egész, mégha néha szájbarágós is
Száva Zsoltot mondjuk utálom, de bármikor letolnám neki a bugyim :) Patkós Márton meg egy férfiisten, őrület az a fickó

A György korabeli Anglia egyik leghangosabb botránya, remek díszletek, pazar jelmezek, egy rangos, vagyonos voyeur férfi, aki egy darab húsként használja a feleségét, aki aztán minden szempontból kicsúszik a kezei közül. Egy naiv féliggyeeek, aki elhiszi, hogy a megaláztatások után semmi vesztenivalója. És ebből sikerült egy bágyatag filmet összehozni. Eltartott kisujjal teázva nem lehet sem szexi, sem mocskos, még feminista koraelőfutár filmet sem csinálni. N. Dormer zavarban volt végig-amikor már rég nem indokolta a cselekmény, akkor is-, ilyen szerephez egy Gaingsbourg jár, minimum, vagy egy Gryllus Dorka, vagy bárki, akinek a szexualitás nem egy jajjmitszólazanyukám
A 3 csillag inkább 2,6

2022-04-10 21:59:43 King Richard (2021) / Richard király Maminti (3) #17

Valószínűleg velem van a baj, de ez egyszernézős, néha ugyan kissé hatásvadász, semmi extra filmélményt nem adott. A rajongást nem értem, az Oscart sem, Smith egy stabil feladatmegoldó, elvégzi, haladjunk tovább.

2022-03-29 21:47:07 Yesterday (2019) Maminti (4) #36

Jóideje kerülgetem ezt a filmet. Az alapötlet őrült jó, a film inkább nagyon szerethető, bájos. Lily Jamesbe bele lehet habarodni, magával ragadó. Bevallom, én nagyon kedvelem a Beatlest-ezért is vártam vele sokat, nehogy egy Queen-filmélményem maradjon, azt kifejezetten bántónak és idétlennek gondolom-, ez a film egy könnyed, de egyszerűségében gyönyörű szerelmes dal a Beatleshez, a film végén tetőn táncoló pár egyszerű, belefeledkezős öröme, semmi több, egy tündérmese. Élvezhető, szerethető, a humora nekem néha döccen, de én csíptem

Összes komment...