dorebore

2017-03-25 00:40:10 Kincsem (2017) dorebore (3) #15

Csatlakozom Umbertohoz:
Egy ilyen filmben, amiben úgy látszik, hogy törekedtek a történelmi és a korhűségre, hogy merülhetnek fel XXI. századi, egyáltalán nem odaillő dolgok? Mikor meghallottam a Fluor-számot, nem akartam elhinni. Nem is értem a célját: ezzel akartak volna nagyobb sikert elérni? Pont ellenkező hatást váltottak csak ki... Ezek nélkül tényleg jó lett volna a film: a látvány és a zene szuper volt!
A sikernek mindenesetre örülök.

Több helyen azt olvasom, hogy ez kifejezetten "csak gyerekeknek szóló Pixar-mese." Nem tudok teljesen egyetérteni. Volt pár jelenet, amit a szülők bőszen magyaráztak a mögöttünk/előttünk ülő piciknek, plusz a szomorú szál is elterelte egy kicsit a figyelmüket, ami a sztori alapját adja. Az előtte lévő kisfilm pedig picit ijesztő lehet, főleg, ha nem vagy még 6 éves.
Egyébként megkaptam a szokásos Pixar-élményt és -tanítást. Remélem, én is felhessenek egyszer. :)

Azt hittem, már ott befejeződik a film, mikor Mohamed ott áll a két út találkozásánál. Akár rábíztam volna a fantáziánkra is, hogy melyiket választja. De így csak még zseniálisabb volt.

Egy kicsit pontosítanék: a főhősnő nem elvált, és szerelmes sem lesz.
Iszonyú jót nevettem a végén, de gondolom, a film készítői nem ezt a reakciót szerették volna elérni.
De hogy kiemeljek néhány pozitívumot: Jennifer Lopez és Ryan Guzman külön-külön illetve együtt is elég jól néznek ki a szexjelenet talán bevállalósabb, mint A szürke 50 árnyalatában :D , és a végefőcímdal nemcsak azért volt felüdülés, hogy letelt ez a 91 perc.

2015-01-22 02:06:09 Into the Woods (2014) / Vadregény dorebore (1) #2

Abban meg tudna valaki erősíteni, hogy ez mennyire volt paródia? Piroska karakterét imádtam, nagyon szórakoztató volt, de a farkasnál, és aztán főleg a két herceg duettjénél nagyon eldurvultak a dolgok.

nekem WH volt a bónusz humorforrás, transzvesztitaként is hozta a figurát. :)