ogreg83

Regisztráció: 2013. július 8. (9 év, 8 hónap)

Nem: férfi

4 2022-12-29 3,6
(196)

Összes szavazat...

2023-02-02 12:59:35 The Patient (2022) / A páciens ogreg83 (3) #1

A sorozat sajnos nekem a kezdeti lelkesedés után csak egy erős közepesre hozta magát. Carell jó, viszont nekem a Gleeson sajnos csalódás, komolyan vehetetlen, semmi borzongató nincs benne. A zsidó szál nélkül, inkább a sorozatgyilkos lelkivilágára szántam volna több időt. Inkább egy erős hármas, mint gyenge négyes.

Nekem a HFR formátum rontotta el a filmet, amely teljesen művi hatást kölcsönzött neki. Közeli jelenezeknél jól muzsikált de amint valami nagyobb, mozgalmasabb jelent következett jött a techdemo érzés. Mindemellett ha a film részét nézem meg a külsőségkeket, abban is elmaradt az első részhez képest.
Szép volt, izgi, szurkoltam akinek kellett, de valami mégis hiányzott. Lehet az újdonság varázsa

2022-12-12 10:08:51 Emancipation (2022) / Emancipáció ogreg83 (4) #1

Minden téren régimódi, annak minden előnyével és hátrányával.

2022-08-02 08:18:02 The Gray Man (2022) / A szürke ember ogreg83 (2) #7

Jellegtelen, mű, unalmas, generikus. Ezek mentek a fejemben közben. Pedig adott volt minden egy jó kis retró-macsó filmhez, de nem működtek a régi dolgok ezzel a hol fakó/mosott képi világgal ami néhol még túl is volt színezve ( ki érti ezt), botrányos effektek, de hogy a végső, amúgy jól koreografált párharchoz még a háttér növényzet/nap is CGI legyen... Gosling-nak nem állt jól a szerep, Ana de Armas gyönyörű, mint mindig de ennyi. Evans élvezetesen tolja túl, belőle kaphattunk volna többet.
Ui. Ezekkel a drónnal megtoldott akciójelentekkel kezdhetnének valamit, mert lenne benne potenciál, de még igazán jól használni nem láttam. ( Ambulance se remekelt ilyen téren) A kórház előtt amikor a kocsi/motor után suhan az jól nézett ki.

Mindenképp Henry Cavill, de szerintem kevésbé ismertben gondolkodnak, így szerintem is Richard Madden.
A Bodyguard-ban is remek teljesítményt nyújtott, öltöny is jól áll neki.

2022-04-05 19:31:49 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] ogreg83 #0

Hatalmas SPOILER!!! Valahogy tüntesd el belőle!

Áthelyezve a(z) Malignant topikból.

előzmény: dittike (#19)

2022-03-17 10:13:04 [Tévésorozatok] ogreg83 #4044

1883

Yellowstone "előzménysorozat", mivel a fő sorozat előtt játszódik 150 évvel, így a nélkül is működik.
Szívet/lelket simogató/tépő 10 rész, elvileg csak 1 évad, szóval mini sorozat.
Nagyon lassú, ráérős történetvezetés, nagyon vad!-nyugat, ami inkább a kegyetlenségekben mutatkozik meg nem a pisztoly párbajokban, habár az is van benne, de abszolút nem erre épít.

A filmek közül talán a Truman Show, de a legjobb alakítást számomra aKidding/Most nevess c. sorozatában nyújtotta.

Próbálkozik, próbálkozik, de nem futja semmire. Minden téren kiábrándító, előttem már mindent leírtatok, a korábbi részek bevágásai, áthallásai miatt nem totál karó.
Bármennyire fáj leírni, de:
Nem Keanu, már nem megy a kung-fu ...

Hála a készítőknek, hogy kivártak a nagyvászonra küldéssel. Moziban a helye, és nekünk is.
Csodálatos ahogy az egész kinéz, annyira jó volt végre igaz blockbustert nézni, műanyag nélkül. A nyitány, kuba, a hajó, az erdős akció zseniális. A végső akció kicsit csalódás, a gyengélkedő gonosszal együtt( ami talán nem is Malek bűne), de ami a legmegdöbbentőbb, és biztos vagyok benne hogy megosztó lesz, mint ahogy az egész film is, az a legvége. Érik az ötös.

Összes komment...