Szabó Dániel

Tapasztalat: 662 film
Kompetencia: 5 film
Súly: 787
Regisztráció: 2013. június 22. (6 év, 5 hónap)
Kedvencnek jelölték: 2 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Ford v Ferrari
Az aszfalt királyai
5 2019-12-03 4,1
(83)
It: Chapter Two
Az: Második fejezet
4 2019-09-13 2,9
(152)
The Return of the Texas Chainsaw Massacre
A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér
3 2019-08-21 1,6
(138)
Alone in the Dark
Egyedül a sötétben
5 2019-08-17 1,4
(224)
Spider-Man: Far From Home
Pókember: Idegenben
4 2019-07-10 3,6
(265)
Chernobyl
Csernobil
5 2019-06-21 4,8
(366)
Avengers: Endgame
Bosszúállók: Végjáték
4 2019-04-26 3,7
(406)
Captain Marvel
Marvel Kapitány
2 2019-03-06 3,2
(293)
This Is the End
Itt a vége
5 2019-02-15 3,2
(517)
Derszu Uzala
 
5 2019-01-24 4,5
(256)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2019-08-06 16:26:25 Madeo (2009) / Mother Szabó Dániel (5) #10

Ha akárki is emlékszik erre a filmre kaphatok ezekre a kérdésekre választ? BIG SPOILERS:
Az anyuka onnan jön rá hogy az öreg nyanyánál lesz valahol a mobil amin a titkos képek vannak, hogy amikor kihallgatják a 2 huligánt, elmondták neki, hogy egyszer ilyet kérdezett a megölt lány régen, hogy "vajon mennyi rizspálinkát érhet ez a telefon?". Ezután az anyuka valahonnan rájön hogy a megölt lány alkoholista nagymamájánál van a telefon(??) és drámaian fut a megölt lány nagymamájához aki szenilis mert nem fogta fel hogy halott már az unokája(?), és a nagymama azt kérdezi hogy az unokája(a megölt lány) küldte-e őt hogy hozott e neki pénzt(??). Az anyuka furcsán néz és mondja hogy igen, és odaadja a nagymamának ami épp nála van. Erre mondja a nagymamának hogy ő meg kéri a mobilt mert a halott unokája meg azt kéri a nagymamától. A nagymama hazudik egy olyat hogy eladta rizspálinkáért(??), az anyuka mondja hogy hazudsz(??), a nagymama meg "ok, itt van", és kiveszi a rizses tál aljáról az eldugott mobilt.

Egyszerűen nem értem a szituációt hogy mi miért történik. Főleg hogy a végén kiderül hogy az unoka utálja a csávókat és elege van az egészből, tehát nem azért dugott velük mert szerette az egészet, hanem mintha muszáj lett volna neki mert a nagymama követelte(??), hogy összeállítson egy rohadt sokat érő zsaroló telefont. És miért akarta kinyomtatni a képeket???ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH nem értem, valaki mondja már el :D Rohadt rizspálinka, alkoholista nagymama meg minden.

azon kívül hogy olyan dolgokat csináltak a droidok hogy rohadt nagy hullámokat vertek, meg kb lávát hoztak fel a földből és hasonló lehetetlen dolgok jókis Marvel

2019-06-08 23:29:19 [Tévésorozatok] Szabó Dániel #3623

Úgy jöttem ide hogy oldalakat fogok olvasni a Csernobilról, erre 1 kommentet látok róla aki hasonlóan meglepett. Eszméletlen sorozat volt. Nem hibáztatom nézőket hogy felértékelték imdb-n első helyre.

szerintem ezt a párhuzamos univerzumozást úgy kell elképzelni, mint a Rick and Mortyban. Nem az időutazás hoz létre újat, hanem a végtelen sok multiverzumból 1 randomba mennek, csak ott reaálisabb, hogy valszeg egész máshogy alakult a föld történelme ott, ezért pl. Morty abban a világban egy Kalapács-Morty vagy cápa-Morty :D. Csak itt az evengerekben meglepően minden univerzunban pont ugyanúgy játszódik minden addig a pillanatig amibe belecsöppennek... Vagy ezt a filmben elmondták, hogy időutazásnál konkrétan létrehoznak 1 timelinet?

2019-04-29 14:20:12 [Tévésorozatok] Szabó Dániel #3477

szintén GoT most nézem, volt rá utalás, hogy Arya felvette az egyik halott arcát, mert amikor night king fegyveréhez nyúlt, 1 másodpercre mutatták az egyik halottat, ahogy oldalra néz. De ettől függetlenül fos még mindig

2019-04-29 14:09:06 [Tévésorozatok] Szabó Dániel #3476

Hatalmas csalódás volt ez a rész. Jó volt nézni egy ideig, csata jelenetek nagyon izgalmasak voltak, de hogy Bran mi a fenét keresett annál a fánál 10 db katonával maga körül és mi értelme volt átmennie hollóformába csak azért repkedhessen winterfell körül és hogy mi volt a célja azzal, hogy 1v1-ezik a night kinggel (mert nyilván tudta hogy meg fogja találni, korábban is amikor hollóformába ment át, megtalálták.) Ja és egy super cool knife droppal Arya kinyírja a boss-t, aki mögé valahogy belopódzik 20 okos zombin keresztül. Jon vs Night king se volt, igazából senki vs night king nem volt, Theon mint egy fogyatékos úgy futott felé, mintha rúdugrásra készülne és fél méterrel mellé talált. Semmi nem derült ki a night king és bran kapcsolatáról, Bran csak ott ült és várta a halálát nyugodtan. Ha ezután fog kiderülni, akkor az már lényegtelen lesz. Az utóbbi pár évad legizgibb része a Bran-os kalandok voltak, és így fejezték be. Ja és megint, egész rész sötétben látszódott, hogy kétszer olyan erősen kelljen nézned a képernyőt. Melissandre is teljesen indokolatlan volt, már maga az ereje a sorozat eleje óta indokolatlan és nincs megmagyarázva. Jon belefut a felkelő halottakba, és még közel sem kerül a night kinghez. idióta. Sam nekem eléggé úgy tűnt, hogy meghalt. Aztán amikor Sansa és Tyrion szerelmeskedett elbújva, én azt hittem, hogy öngyilkosok lesznek. De csak azért kapták elő a kést és drámáztak, hogy 5 méterrel arrébb fussanak. Tudnám folytatni még oldalakon keresztül mert annyira borzalmasan szar ez a sorozat.

Gondolom offscreen ment a vita hogy ki vigye vissza köveket, és Cap ragaszkodott hozzá, akármennyire is nem értették többiek hogy miért. De nem vitatkoztak vele gondolom.

Azon is átugrottak, hogy azért hogyha amikor egy párhuzamos univerzumba utaznak vissza, és ott belebabrálnak a dolgokba, simán lehet hogy elcseszik az egészet az ottani világnak, és a gonosz győz, és minden ember meghal blabla(pl amikor Loki megszerzi a követ és eltűnik.) Amerika kapitány túl erkölcsös, hogy így tönkre tegyen egy világot ahol ugyanolyan emberek élnek mint ők.

Nem tudom eldönteni ez vagy az infinity war volt e a jobb, de az tuti hogy egy olyan fantasztikus varázsa volt ennek a filmnek, hogy képtelen vagyok így másnap is nem a filmre gondolni.

Nem mondanám referenciának, ha egy film nulla saját ötletet és ezer más filmekből átvett jelenetet tartalmaz.

Összes komment...