Szabó Dániel

Tapasztalat: 692 film
Kompetencia: 5 film
Súly: 817
Regisztráció: 2013. június 22. (9 év, 7 hónap)
Kedvencnek jelölték: 3 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Nobody
Senki
3 2023-01-14 3,7
(355)
Avatar: The Way of Water
Avatar: A víz útja
3 2023-01-09 3,6
(173)
Jacob's Ladder
Jákob lajtorjája
4 2023-01-08 4,2
(539)
Umberto D.
A sorompók lezárulnak
5 2023-01-04 4,5
(159)
Trois couleurs: Rouge
Három szín: Piros
5 2023-01-02 4,3
(247)
Glass Onion: A Knives Out Mystery
Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
3 2022-12-26 3,4
(321)
Citizen Kane
Aranypolgár
5 2022-12-10 4,3
(635)
Thor: Love and Thunder
Thor: Szerelem és mennydörgés
3 2022-12-03 2,8
(254)
Adams æbler
Ádám almái
3 2022-08-14 4,4
(1167)
Nattevagten
Éjféli játszma
4 2022-08-05 3,9
(156)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Konkrétan mindenki akit ismerek:

- 3D-ben nézők: Hát ennél szebben film nem nagyon tud kinézni. Ezért érdemes volt megnézni.
- 2D-ben nézők: Borzalmasan rossz film, ami kb úgy nézett ki, mint egy modern PC játék. Ezt a 3D sem tudta volna szebbé tenni. 3D-ben nézők reakciója erre: mondom, hogy 3D-ben rohadt szép volt. 2D-s válasza: nem hiszek neked.

Az 1:03:25 timestamp-es visszaemlékezésre gondolok. A film végén valóban a helyest mutatják, de ott direkt nem.

előzmény: Gruden Gergo (#11)

Családdal néztem, és én pont elkaptam, ahogy Edward Norton Drax kezébe adja a saját poharát. Megörültem, hogy megfejtettem a még meg nem történt gyilkosságot, és ezt hangoztattam a családnak is egyből. Úgyhogy elképzelhető, hogy ez rontott az én és a filmélményén :D. De az nagyon gyenge húzás volt, hogy utána olyan flashback-et mutattak, amiben Drax az asztalról veszi fel a poharat. Egy detektív történetben különösen aljas olyan jelenetet mutatni, ami hazugság és valójában nem úgy történt. Most komolyan, ezeknek a filmeknek az a lényege, hogy a néző is kitalálhassa. Ha meg editálják a jeleneteket, akkor ez teljesen elveszik.

Unpopular opinion: Edward Norton nem jó színész (legalábbis ebben kimondottan rossz volt).

2022-12-03 14:13:06 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Szabó Dániel #26634

Valószínűleg a "teljesítményfokozó szerektől". Gyakori mellékhatásuk az arcnak a "kipárnásodása" még úgy is, hogy alapból az ember teljesen száraz, a hasa kockás. Másik példa erre Zac Efron. De azért tegyük hozzá, hogy Chris Hemswroth szerintem k*rva jól is néz ki :D.

--
Áthelyezve a(z) Thor: Love and Thunder topikból.

előzmény: Ficus Cucis (#26534)

A film első 2/3-a hihetlen gyenge, amit az utolsó 45 perc akció és minimális dráma felbod egy 2-esre. Ez az értékelés számomra érdekes, mert általában ezeknek a szuperhős filmeknek az utolsó fél órája szokott trágya lenni a sok bohóckodós akciójelentettel, miközben a felvezetés valamelyest érdekes tud lenni. Az, hogy itt font pordítva van, tökéletesen jellemzi, hogy mennyire f*s a film. Tony Leung-ot viszont jó volt látni a 90-es évek John Woo és Kar Wai Wong flimek után, még mindig fantasztikus színész.

Fogadni mernék rá, hogy Wanda nem halt meg. Valszeg a kövek mindenhova estek csak rá nem és csak egy egy kicsit karcolták meg a homlokát.

előzmény: ChrisAdam (#27)

2022-02-21 22:57:59 Uncharted (2022) Szabó Dániel (4) #5

Első 30 perc szerintem nagyon be volt sűrítve, így kicsit elkapkodottnak tűntek nekem a dolgok, de onnantól kezdve teljesn korrekt kalandfilm volt. Egy percig nem unatkoztam, kimondottan élveztem. Mark Wahlberg a második felére még vicces is lett. Az imdb-s 6,7 pontszám előtt értetlenül ülök, ez tipikusan kezdőpontszámilag olyan 8 körülit érő film szerintem (a mai 8 körüli kezdőpontszámú filmekhez hasonlítva).

A plottwistek is engem teljesen megleptek.

Várom a második részt.

Nekem teljesen komolytalan volt a film második fele.
Lehetett tudni, hogy úgyse fog senki meghalni a multiverzumból, mert az mindent elcseszne a tér idő konténumban. Pont emiatt már nem tudott érdekelni a film onnantól kezdve, hogy pókember felvitte a gonoszokat meggyógyítani. Toby Maguire valahogy nagyon nem adta át azt a szerepet amit 20 éve játszott. És itt nem arra gondolok, hogy öregebb lett, hanem arra, hogy ugyanazt az energikus srácot kellett volna alakítania mint amit régen alakított. A film végén meg a "megoldás" hát szerintem ilyen tré ötletet a marvel még nem talált ki. Dr Strange nem bírja tartani a lyukat, mondja neki, hogy bejön mindenki a többi multiverzumból nincs mit tenni, aztán megváltoztat valami spellt (???) hogy midnenki elfelejtse Peter Parker létezését, és akkor így bezárta a lyukat. EZ ÍGY HONNAN JÖTT????? komolyan mondom nem hittem a szememnek amikor láttam, hogy ilyen olcsó húzás lett a film végére a "plottwist". A legtöbb logikátlanságot már leírták a többiek. Én még azon nevettem, amikor a gyíkembert lent hagyták a furgonban miközben a többieket próbálták meggyógyítani :D. Nyilván ki is tört onnan... Még ami eszembe jutott, hogy Octopus elég egyszerűen becsapta Elektrot hogy vele van még mindig, miközben elég egyértelműen ő teljesen ki lett gyógyítva a gonoszságból. Szerintem ez a film nem ér többet 2 pontnál. Ez egy rossz film. Az utóbbi idők egyik legrosszabb Marvel filmje. I'm officially a hater.

A film első felét kicsit untam, szerintem azon kívül, hogy találkoztak egy régi ismerőssel nem történt túl sok minden. Jobb lett volna ha egy kicsit többet látunk abból, hogy hogyan is jelentek meg a földön ezek a Xenosok (Alone in the Dark reference), azon kívül, hogy egyetlen meteorban gondolom leestek a földre, a főszereplőék városában. Egyetlen ilyentől pár nap alatt az egész világot ellepték és kiirtották? Nem látták az űrkutatók hogy egy idegen meteorit jön a föld felé, és legalább figyelmeztették volna az embereket, ha már eltéríteni nem tudták? Miért az apát és lányát kezdte el az elején üldöni a lény, amikor a szobában miután beindult az öldöklés gondolom mindenki sikoltozott meg összevissza vetődött? Ők csak simán futni kezdtek, ami a többihez képest elég halk. Aztán, amikor a vonatsínen mennek és óvatosan lépkednek az száraz leveleken, ott van mellettük a fű, azon mehetenének inkább, bár valszeg a a scene nem lenne olyan epik, mint a vonatsínen sétálás. Aztán, ezek a lényeg hol vannak? Ha épp embereket nem üldöznek, akkor valahol összekuporodva fekszenek? Olyan gyorsan megjellenek mindig akármilyen hangra, viszont amikor közlekednek a szereplőink, akkor sosincs olyan, hogy hupsz éppen előttük sétál át az úton. Aztán, miért nem hagyták állandóan sípolva a készüléket amikor valami hangoskodásba kezdtek, miért csak akkor kell elővenni amikor a lény már 2 méterre van tőled és remegve megtalálni a gombot? Ez a végére is igaz, konkrétan egyetlen kiba**ott gombot kellett volna megnyomnia a csajnak, főleg hogy csávókám ott feküdt véres lábbal az ajtó előtt, de nem, egyhelyben nézte a szörnyet mérgesen, hogy ő most olyan dolgot fog tenni úristen hogy a szörny az nagyon meg fog halni és ezt a nézésével a tudtára akarta adni mindenképpen. Plusz egy életlen fém rúddal fejbevágta a lényt, ami attól szépen meghalt. Ha már fegyverek, azt is hogy gondolják hogy az elsődleges fegyver egy sniper, amit másik kontinensről is meghallanak. Legalább egy balta félesség is lenne náluk, és csomó kő, amit minden irányban el tudnak dobni amikor már rajtuk van egy szörny, hogy elterelje a figyelmét.
Ezeken kívül izgalmas volt, élveztem a filmet.

Összes komment...