hollyaudreyanne

  • 1
  • 2
2017-01-07 15:53:45 Room (2015) / A szoba hollyaudreyanne (4) #119

Egy interjúban a könyv írónője (aki egyben a film forgatókönyvírója is) tündérmeseként hivatkozik a történetre, a valós eseményektől pedig igyekezett tudatosan elhatárolódni, szóval nincs egy konkrét ihletője.

2017-01-01 15:39:41 Rocky II (1979) / Rocky II. hollyaudreyanne (4) #2

Természetesen nem ér fel hozzá, de azért még ebben is bőven megtalálható az első részre jellemző báj.

2016-12-24 10:59:05 [Színház] hollyaudreyanne #139

A szőke ciklon a Játékszínben fergeteges és kreatív, tökéletes kikapcsolódást nyújt. Ajánlom mindenkinek, aki nevetésre vágyik!

2016-12-11 15:57:20 Lara Croft: Tomb Raider (2001) hollyaudreyanne (?) #9

Jennifer Lawrence? Hm, nem is tudom, nekem annyira nem tűnt fel a hasonlóság, amikor játszottam a 2013-as játékkal. Én kisugárzás alapján Margot Robbie-t vagy Daisy Ridley-t tudnám elképzelni a szerepben, ha pedig a kicsit idősebb Lara kalandjairól csinálnának filmet, akkor Evangeline Lilly lenne tökéletes választás.

előzmény: flake (#4)

2016-09-04 10:58:20 Commando (1985) / Kommandó hollyaudreyanne (5) #58

Sokáig 4-es volt nálam, de bármikor újranézhető, abszolút szórakoztató, sokszor idézhető flm lévén teljes mértékben kiérdemli, hogy ötösre emeljem az értékelést.

Tényleg, így már emlékszem! Köszönöm!

előzmény: Umberto (#8)

A terhes lány holttestét hogy-hogy nem találták meg a végén a rendőrök?

2016-06-28 06:30:09 [In Memoriam...] hollyaudreyanne #1961

Nyugodjék békében!

Húsos? Teljesen átlagos/normális.

Számomra emlékezetes táncjelenetek vannak még a Hét menyasszony hét fivérnek illetve A zenevonat című filmekben. A Chicagóban a börtöntangó is jó.

A másodikat még nem olvastam, de tervben van. Az első annyira szenzációs, szerintem Nobel-díjas kategória.

előzmény: coles (#48)

Eszembe jutott valaki, akit még nem említett senki: Faludy György. Nem olyan régen került a kezembe a Pokolbeli víg napjaim, ami van olyan érdekes és kalandos, hogy a filmvásznon is bőven jól mutatna. Én legalábbis megnézném.

Teljesen egyetértek azzal, hogy nagyon fontos, hogy a gyerekeket a természet szeretetére, de ami még fontosabb, a tiszteletére tanítsuk (minden egyes alkalommal, amikor túrázni megyek, és az erdő közepén eldobott sörösdobozokat látok meggyőződöm róla, milyen hiányosságokkal rendelkezik az emberek többsége ezen a téren). És valóban, ez a film tökéletes erre a célra.
Csak lehetett volna több is... Igenis próbált foglalkozni komoly kérdésekkel (pl. Maugli visszamenjen-e az emberek közé, vagy inkább maradjon ott, ahova igazán soha nem fog tudni beilleszkedni), csak nem találta meg az egyensúlyt a drámai és a szórakoztató elemek között. Az Oroszlánkirály meg szerintem egy véresen komoly dráma, ami tartalmaz mesés elemeket, hogy a gyerekek számára is fogyasztható legyen, és nem egy mese, ami drámai elemeket is tartalmaz.

előzmény: BonnyJohnny (#2)

Nagyon erős atmoszférája van, a napszemüveges Abigail Breslin és a szakállas Schwarzenegger képe a retinámba égett, mindketten kaphatnának több hasonló szerepet. Eredeti, nagyon mély mondanivalóval rendelkező történet, csak az én ízlésemnek túl művészieskedő a megvalósítása.

Sajnos nem döntötték el a készítők, hogy könnyed gyerekmese, vagy a természet és az ember kapcsolatáról moralizáló komoly dráma akar-e lenni, és a két szék közül a padlóra estek. Ez már szubjektív vélemény, de én szerettem volna, ha teljes mértékben az utóbbi irányába megy el, hiszen Kipling művében rengeteg érdekes, gondolatébresztő dolog van, és azok az adaptációk, amiket én láttam csak a felszínt kapargatták ebben a tekintetben.
Tényleg gyönyörűen mutat a film, a Mauglit játszó kisfiúra sincs egy rossz szavam se, és az utolsó fél óra teljesen magával ragadott, de a hozzászólásom elején említett dolog miatt számomra hármasnál többet nem ér.

Én a bűnös élvezetet úgy értettem, hogy pontosan értem, hogy valakinek miért nem tetszik ez a film, de szerintem jó volt. Ez teljesen szubjektív dolog.

előzmény: BonnyJohnny (#103)

Nulla elvárással ültem be a moziba, abszolút pozitív meglepetés volt. Igazi bűnös élvezet, már előre látom magam előtt az ismerőseim hitetlen arckifejezését, amikor bevallom nekik, mennyire tetszett. A bekattant, meggondolatlan Batman, az érzelmileg megtört Superman, a kétbalkezes Lois Lane és a Lolitából idéző, remekül túljátszott Lex Luthor kálváriája nyilván nem filmművészeti remekmű, de a helyén kezelve teljesen rendben van. Plusz pont Holly Hunter szerződtetéséért, remek volt őt látni.

2016-03-19 12:04:52 Különös házasság (1951) hollyaudreyanne (3) #1

Ebben a történetben sokkal mélyebb érzelmek vannak.

2016-03-11 11:41:36 Lolita (1962) hollyaudreyanne (3) #43

Minden szavaddal egyetértek! :)

előzmény: critixx (#42)

2016-03-11 05:17:33 Lolita (1962) hollyaudreyanne (3) #41

Csatlakozom Mizihez, Shelley Winterst leszámítva szerintem sincs jó szereposztása a filmnek. James Mason sótlan, Peter Sellers meg fogalmam sincs miért ilyen irányba viszi el a szerepét.

2016-03-03 17:38:57 Gone Girl (2014) / Holtodiglan hollyaudreyanne (5) #106

Jó adaptáció ez, Rosamund Pike, Ben Affleck és Carrie Coon is remekelnek, de kicsit sajnálom, hogy a könyvvel ellentétben itt annyira nem érződik, hogy Nick és Amy még a legvégén sem csak gyűlöletet éreznek egymás iránt.

Instant hangulatjavító hatása van ennek az alkotásnak.

2016-02-27 16:19:22 [Vapiti 2015] hollyaudreyanne #205

Bár egyik fordulóban sem szavaztam rá, örülök Balsai Móninak, a film és az alakítása is tetszett.

Nahát!
A Suspiriát már láttam, és nem igazán fogott meg, ezért nem nagy elvárásokkal ültem le a film elé. Az eleje nem is igazán kötött le, de ahogy beindultak az események magával ragadott. Nagyon tetszett a főszereplő páros aranyosan komikus kapcsolata, jó, hogy volt humora a filmnek. A képi világ, az aláfestő zene, a történet és a karakterek tökéletes egységet alkottak. A végén ugyan felmerült bennem, hogy az a pici nő fizikailag vajon képes volt-e a gyilkosságok elkövetésére, de amikor néztem, ütött a fordulat, úgyhogy nem akadékoskodom.

2016-02-24 18:25:00 [Vapiti 2015] hollyaudreyanne #164

Arany: Agymanók
Női ezüst: Reese Witherspoon
Férfi ezüst: Steve Carell

2016-02-18 16:45:57 Room (2015) / A szoba hollyaudreyanne (4) #42

A filmet nem láttam még, szóval lehet ezt elmondták, de a könyv alapján:
az a fészer hangszigetelt, a tetőablak pedig törhetetlen, illetve egy réteg drótkerítés volt a padló alatt, az összes falban és a tetőben.

előzmény: BonnyJohnny (#41)

Nagy bajban vagyok ennek a filmnek az értékelésével. A melankolikus hangulat magával ragadott, a mondanivaló is remek, de a két főszereplő srác karaktere szörnyen irritáló.

Aranyos, kellemes humorú tanmese, de a történetből kevesebb ismétléssel többet is ki lehetett volna hozni.

Megbukott párszor, ezt még meg lehet magyarázni. :P
Bár gyanítom, nem erről van szó... :D

előzmény: Mizi (#3)

2016-01-11 08:41:42 [In Memoriam...] hollyaudreyanne #1848

Nyugodjék békében! :(
Nagy kedvencem.

előzmény: ChrisAdam (#1847)

2016-01-07 11:51:07 Wild (2014) / Vadon hollyaudreyanne (5) #20

Az élet nem fekete-fehér. Nem vagyunk tökéletesek, követünk el kisebb, esetleg egész nagy hibákat, de ezzel nem ér véget az élet. Ezért jobb, ha levonjuk a tanulságot, és változtatunk, ahelyett, hogy életünk végéig marcangolnánk magunkat. Valakinek a pszichológus, valakinek a hegymászás válik be, a lényeg, hogy beválik.

előzmény: Mizi (#18)

Nahát, a Vapiti-jelölteket böngészve nagyot néztem, hogy idén bemutatták ezt a filmet, én egy-másfél éve láttam. Semmi különleges nem történik benne, de ennek ellenére (vagy pont ezért) mégis lélekmelengető, én többször megkönnyeztem. Oscar Isaac dalát pedig azóta is meghallgatom néha.

Szerelem és halál Woody Allentől háborús-vígjátéknak számít, szerintem nagyon jó.

előzmény: zetor (#6)

Olyan nincs, amit kifejezetten nem kedvelnék, csak olyan, amit nagyon kedvelek: horror-vígjáték (Haláli hullák hajnala, Ház az erdő mélyén) és dráma-vígjáték (Fifti-fifti).

Az utolsó 10 perc a maga módján tényleg működik, de az előtte lévő 70 perc sikítozást, és a szörnyen irritáló karaktereket nem ellensúlyozza.

Igen, Holmes nemhogy nem kapja meg a büntetését, hanem még jutalmat is kap azért, amilyen, és ez olyan alapvető változtatás a könyvhöz képest, ami miatt nehéz komolyan venni, mint adaptációt.
Érdekes, Prewitt nekem sem volt szimpatikus, sem a könyvben, sem a filmben, de a buta jelzőt nem használnám rá. Inkább csak nem képes a megalkuvására, elveinek feladására.

előzmény: csabaga (#13)

Nálam azért négyes, mert képes voltam elvonatkoztatni a könyvtől, és úgy kellemes kis film, főleg Burt Lancester játéka tetszett. Azzal viszont egyetértek, hogy mint adaptáció rémes, a brutalitást szinte teljesen kivették belőle, és helyette feltöltötték sziruppal.

előzmény: csabaga (#11)

Én is csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a filmet. Elragadóan bájos, és vicces. Romantikus, de mégsem giccses. Őszinte, de nem pesszimista. Ha filmet csinálhatnék, akkor ilyesmit csinálnék (bár messze nem lenne ilyen jó).
Bár még nem láttam mindent tőle, de szerintem Audrey Hepburn legjobbja.

Szépen felolvassa a könyvet, és Michael Sacks is jól hozza az esetlen figurát, aki rezignáltan tekint mindenre, ami történik körülötte. Mégis hiányzik belőle a könyv esszenciája, különösen a tralfamadori jeleneteken érződik ez. Ráadásul (ahogy matykocska hozzászólása is mutatja) a könyv előzetes ismerete nélkül szinte érthetetlen.

Szerintem kifejezetten jópofa ez a kérdés, eszembe juttatott pár megmosolyogtató momentumot az életemből.

Római vakáció. Alapvetően 2000 után készült akciófilmeket kedvelő férfiről van szó, aztán mégis egészen lekötötte.

2015-10-10 10:00:23 20 Feet from Stardom (2013) hollyaudreyanne (5) #1

Keserédes, csodálatos hangulatú alkotás, amitől kedvem támadt egész nap zenét hallgatni.

2015-09-05 08:32:33 Feast (2014) / Lakoma hollyaudreyanne (4) #12

Aranyos, de nem túl eredeti.

Azt olvastam valahol (talán imdb), hogy Kurt Russellt megkeresték, de nem vállalta.

Láttam. Köszönöm, hogy leírtad, érdekes volt olvasni utólag. Csak a film nézése közben többször gondolkoztam ezen, és vártam, hogy foglalkozzon ezzel egy kicsit.

előzmény: csabaga (#16)

Nekem nagyon hiányzott a filmből az, hogy a főhősnő tulajdonképpen miért is vonul be apácának, úgy könnyebb lett volna megérteni azt, miért tartott ki annyi ideig. Lehet, hogy ez csak bennem hagyott ennyi kérdést... Számomra sokat rontott a filmen az, hogy ezzel nem foglalkozott.
A címszerepben mást el nem tudnék képzelni, Audrey Hepburn valóban csodálatos.

Nagyon gyenge és üres film. Túl sok szereplője van, de legalább mind jellegtelen, az "ijesztgetések" sablonosak, az alapkoncepció pedig nevetséges. Az első rész legalább megnevettetett párszor, de ennek még az sem sikerült.

Ha nem Kurt Russell és Goldie Hawn lennének a főszereplők, nem tetszett volna ennyire. Nekik mindent meg lehet bocsájtani, nagyon aranyosak. :)

Érdekes film ez. A legtöbb esetben az a cél, hogy a csattanó csak a film végén derüljön ki, a Magasfeszültség esetében viszont az alkotók fogták a létező legirritálóbb sablont, és nem szégyellték már a legelső jelenetben(!) direkt a néző arcába tolni a megoldást.
A legelső jelenetben a főszereplőnk őrülten motyog magában valami olyasmit, hogy "most már semmi nem áll közénk". Aztán ott van a jelenet a kocsiban, ahol Marie az álmáról beszél. A gyilkos Alex fejét dobja ki a kocsiból (IMDb trivia). Marie hárítja a fiútémát a konyhában, aztán meglesi Alexet zuhanyzás közben. Az anyuka a haláltusája közben megkérdezi a főszereplőtől, hogy miért csinálja ezt. Alex mindig elkezd sikítozni, amikor Marie megjelenik a színen. Minden más, amit a vásznon látunk pedig Marie beteg elméjének a szüleménye, kreált magának egy történetet, amiben hősiesen megmenti szerelmét.
Mindezt figyelembe véve azt gondolom, logikátlanságról itt szó sincs, sőt nagyon is tudatosan felépített alkotás. Ezt értékelem.

Jobb osztályzaton is gondolkoztam, mert voltak egészen jó, emberi pillanatai, de a vígjáték része nagyon félrecsúszott.

Anjelica Huston zseniális.

Én is gyerekként láttam a tévében, és nagyon hangulatosnak, ötletesnek találtam. Még felnőtt fejjel is egész élvezhető volt, persze úgy, hogy nem vártam tőle sokat. :)
Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek kifejezetten tetszettek a dalbetétek, imádom David Bowie-t. :)

Szerintem a legjobb Harry Potter adaptáció, az egyedüli, ami nem idegesít fel. Gyönyörű tájakon játszódik, csodásan ellensúlyozza a szereplők kilátástalan helyzetét. Bármikor meg tudom nézni.

Értem, hogy sokaknak nem tetszik ez a kretén humor, de nagyon találóan figurázza ki a tinifilmek kliséit. A maga módján egy igazi mestermű. :D

Kedves, aranyos, meglepően giccsmentes romantikus limonádé. Kicsit meglep az alacsony átlaga.

A kisgyerekes jelenet valóban nagyon furcsa volt, viszont nem éreztem teljesen fölöslegesnek. Az ilyen kisgyerekeknél a meztelenség nem erkölcstelenséget jelent, általában szeretnek is meztelenek lenni (az már más kérdés, hogy ezt kell-e filmvásznon mutogatni...). A jelenet elején Sada még békésen játszik velük, ekkor olyan, mintha ennek a nőnek a lelkében is lenne némi tisztaság. A jelenet végén viszont fizikai fájdalmat okoz a kisfiúnak, mintha még másban sem tudná elviselni az ártatlanság létezését, és ekkor már világos, hogy ez a nő bizony menthetetlen.

előzmény: Tenebra (#4)

Hűha, a Csillagport és a Ha/vert is nagyon szeretem, mindkettő 5 pontos, többször nézős film nálam. Kb. összehasonlíthatatlan a kettő, de a Csillagpor rosszabbul áll, úgyhogy arra szavaztam. :)

2015-03-29 16:39:24 Wild (2014) / Vadon hollyaudreyanne (5) #11

A mostani filmes felhozatalból a legmegkapóbb és legoptimistább számomra. Reese Witherspoon is tetszett benne, még jobban is, mint A nyughatatlanban, pedig abban is szeretem nagyon. Persze értem én, hogy a főszereplő karaktere nem szimpatikus mindenkinek, de nem is éreztem, hogy áldozatszerepben akarna tetszelegni, vagy hogy másokat okolna a saját kudarcaiért. Való igaz, saját maga miatt süllyedt le, de saját magát is ráncigálta ki a gödörből, az én szememben ezért "megváltotta magát".

Nem játszódnak külön világban, csak külön korban. Olvastam már több cikket is, hogy ez meg az esetleg rokonok lehetnek (pl Belle és Jane a Tarzanból, akiknek hasonló az arca és a ruházata, és Jane Mrs. Pottsot is magával vitte a dzsungelbe). De ennél konkrétabb, hogy Rapunzel és Eugén az Aranyhajból feltűnik pár pillanatra a Jégvarázsban (Elsa koronázásán a vendégek között).

előzmény: BonnyJohnny (#1)

Hármast adok, mert ez a történet engem nem érint meg, de azt azért elmondanám, hogy jó adaptáció. Az apró változtatások a könyvhöz képest nem zavarnak be az összképbe, a színészek is hozzák, amit kell (Larát pontosan így képzeltem el olvasás közben). Ami fel lett hozva kritikaként a filmmel kapcsolatban, az bizony a könyvre is igaz...

2015-03-09 09:15:46 Frozen (2010) / Fagyhatár hollyaudreyanne (2) #10

A másik Frozent szeretem. :)

előzmény: flake (#9)

2015-03-08 21:37:16 Frozen (2010) / Fagyhatár hollyaudreyanne (2) #8

Érdekes az alapötlet, a hangulat pedig kifejezetten jó, de klisés (sztoriban és karakterekben egyaránt) és kissé idegesítő. Még polírozni kellett volna, hogy jó film legyen belőle.

Horrornak se rossz, mert jó hangulata van, de engem mint dráma jobban megfogott. A főszereplőnek sikerült szimpátiát kiváltania belőlem, tragikus ahogy próbálja összeszedni magát és menteni a házasságát, ám ebbe csúfosan belebukik a körülmények, de elsősorban önmaga miatt.
Jóval tartalmasabb, mint gondoltam.

Tényleg nem volt feltétlenül szükséges, de nekem tetszett a nem lineáris történetvezetés. Örültem, hogy két szívszorító jelenet között egy kicsit fellélegezhetek, számomra befogadhatóbbá vált így a film. Ezen kívül a zene is fenomenális volt, és a két főszereplő párosa is remekül működött, tényleg elhittem, hogy ők ketten őszintén szeretik egymást.
A két főszereplő világnézeti különbségei túl szájbarágósan volt bemutatva, a kevesebb több lett volna. Negatívum még számomra az is, amikor Alabama a végén szellemként nézi végig, ahogy a férje az orvossal beszélget, tényleg nem illett bele a film világába. Mégsem ezek miatt nem ötös, hanem mert nem tudnám még egyszer végignézni.

2015-02-20 21:46:30 Billy Elliot (2000) hollyaudreyanne (5) #21

Mégis mit számít, hogy Billy meleg-e vagy sem? Szerintem nem az (olvastam a könyvet is), de ha még az is lenne, a véleményem a filmről nem változna. Ez a film a tehetségről, a bátorságról és a kitartásról szól, arról, hogy a gyerekkori álmok valóra válthatóak még akkor is, ha a körülmények ellenünk dolgoznak.
Elfogult vagyok a történettel kapcsolatban, fiatalon láttam először, és ez az első olyan filmélményem, ahol megértettem, hogy itt valami komoly dologról van szó. Azóta számtalanszor megnéztem már, és minden egyes alkalommal megérintett.

A testépítésről nem sok érdemlegeset tudtam meg, de nem panaszkodom, elnézegettem a sok izomkolosszust.

--
Áthelyezve a(z) Pumping Iron topikból.

A testépítésről nem sok érdemlegeset tudtam meg, de nem panaszkodom, szívesen elnézegettem a sok izomkolosszust.

Jó tudni, hogy nem én voltam az egyetlen, aki pszichopata léte ellenére mondhatni szurkolt neki (a srác, akivel néztem, teljesen megdöbbent ezen). :D

előzmény: zetor (#20)

2015-02-01 11:11:22 Oktapodi (2007) hollyaudreyanne (4) #7

Nagyon aranyos, végig mosoly ült az arcomon. :)

2015-01-31 16:44:07 Boyhood (2014) / Sráckor hollyaudreyanne (3) #79

Nem rossz film, még csak nem is unalmas ez a 2 óra 45 perc, viszont Linklater rettenetesen bölcselkedő mondatokat adott a fiatalok szájába, egyszerűen nem beszélnek úgy a fiatalok, ahogy ebben a filmben.
Nekem is Ethan Hawke alakítása tetszett a legjobban, ő érdemelné a díjakat.

Úgy ültem le megnézni, hogy szinte semmit nem tudtam róla, egy sima, maximum egyszer nézős akciófilmre számítottam. Ehhez képest az izgalmas, nem túlnyújtott akciójelenetek mellé kaptam egy érzelmes történetet is egy nagyon szimpatikus főszereplővel. Abszolút kellemes meglepetés.

Nem különösebben félelmetes, a színészek kicsit esetlenek, és a vége simán kitalálható. Mégis elejétől a végéig lekötötte a figyelmemet, mert érdekes és hangulatos film.

Én a Tökös tekést szeretem nagyon, a nyáron néztem meg, és azóta is azt ajánlgatom az ismerőseimnek... A második helyezett nálam a Dumb és Dumber, a harmadik pedig a Keresd a nőt! lenne.

Nekem tetszett Deborah Kerr alakítása, feszült és nyugtalan volt egész végig, amitől én is az lettem 1 óra 40 percen keresztül.

A megszállás mellett teszem le a voksom, Miles korához képest túlságosan okosan provokatív viselkedését én nem tudom máshogy magyarázni.

előzmény: JeszKar (#12)

Az egyik szereplő (a rendező) beszélt arról, hogy nem jó egy film, ha a jelenetek feszültségszintje konstans, és nem vezetnek fel egy drámát. Pont ugyanezt éreztem ezzel a filmmel kapcsolatban, túl "egyenletes", nincs benne annyi szenvedély, mint lehetne.
Persze nem rossz, de ahogy BonnyJohnny is említette, három külön kis történetben végignézni ugyanazt egy kicsit unalmas.

Gyerekként egész biztosan nem tudtam volna feldolgozni ezt a sötét hangulatot, de 23 évesen először megnézve nagyon megfogott ez a nem disney-s Disney-mese, és meglepődtem, hogy milyen alacsony az átlaga mindenhol. Tanulságos, izgalmas (én magam lepődtem meg legjobban, hogy egyes jeleneteknél kb. lerágtam a körmeimet), szép a látványvilág (csak engem emlékeztetett a Csipkerózsikára?) a hercegnő pedig bájos jelenség.
Az biztos, hogy egy esős, szürke napon, amikor gondtalan szórakozásra vágyom, elő fogom még venni. :)

Nagyon kíváncsi voltam erre a filmre, mert a tartalom alapján egy egyszerű történetnek tűnt, ami nem akarja megváltani a világot, mégis varázslatos, az ilyeneket pedig szeretni szoktam. Mégis nagy csalódás volt. Leginkább azért, mert én semmi jellemfejlődést nem éreztem benne. Az a jelenet pedig, amikor a főszereplő bevallja Ruby-nak, hogy az ő képzeletének a szüleménye, és még rettenetesen meg is alázza szegény lányt, nálam hihetetlenül kiverte a biztosítékot. Ennek ellenére egyetértek azzal, hogy sokat elmond a kapcsolatokról, de még egyszer nem nézném meg, az biztos.

Egyike a legjobb könyvadaptációknak. Nálam legalábbis csak a Száll a kakukk fészkére körözi le.

2013-06-01 09:55:06 Lolita (1997) hollyaudreyanne (4) #6

Egyik adaptáció sem rossz, de nekem ez sokkal jobban visszaadta azt, amiért a regény nagy hatással volt rám.

Gyerekkorom filmje a Dirty Dancing mellett! És a "Na jó, én hiszek neked. Csak a gépfegyverem NEM!" alapidézet nálam :)

Szerintem a karakterek nem viccesek, hanem szánalmasak voltak.

Elég érdekes dolog, hogy a szereplők a fél filmben nem is találkoznak, a végére már el is felejtettem, miért jók ők együtt, ezért nem lett nálam 5-ös.

Minimum egyszer szerintem érdemes megnézni.

2013-05-02 20:50:11 Seven (1995) / Hetedik hollyaudreyanne (5) #178

Azok közül a filmek közül, amiket láttam, engem ez gondolkodtatott el a legjobban, éppen ezért a kedvencem.

Napokig motoszkált bennem ez a film, főleg Gloria Swanson ördögi tekintete miatt. Megviselt, és átgázolt rajtam, az biztos, hogy elfelejteni nem fogom

  • 1
  • 2