adikas21

(kitiltva)

2015-04-26 01:21:47 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] adikas21 #21546

Tény, hogy sok nemzeti érzelmű gondolkodásában vannak tévútak mely a vak soviniszta gyűlőlködésben merül ki, irányúljon az zsidó vagy egy elszakított területen élő megtévesztett nemzettestvérünk felé.
A tény viszont az Tormay Cecil szavaival élve: "Magyarországot nem a zsidók, de zsidók tették tönkre!". Azért pedig, hogy hagytuk az ország irányítását átengedni elsősorban mi vagyunk a hibásak.
Szabó Dezső mondta: „Nem azt kívánom, hogy a magyar tűzhelynél hátrány legyen az, hogy valaki más vérű. Azt kérem: ne legyen előny az, hogy valaki nem magyar.”
Helyesírási hibák pedig a mai oktatási rendszer tükrében "érthetőek" is, ha csak valaki nem veszi a fáradságot önképzésre ami természetesen kötelesség kéne legyen.

Talán ha a zsidó urak 1918-19 között nem okoztak volna annyi szenvedést a magyar nép számára, A mélyen tisztelt főrabbi Hortyról írott szavai, ezt követően alaptalan mocskolódások a fajtársak részéről nem következik be, majd a háború után 56-ig, mikor is a zsidó Rákosiból (Rosenfeld) és bandájából: Kun(Kohn) Béla, Gerő, Péter Áron stb. nem kértek többet, megbecsülték volna, hogy otthont adtunk nekik, nem történt volna annyi szörnyűség, aminek talán a fele se igaz.

Mindenesetre, hogy nem antiszemitizmus szólt a magyarból, hanem nevelői célzat arra szolgáljanak kiváló nemzet nevelőink mint: Prohászka Ottokár püspök, Bangha Béla sajtóapostol,Uzdóczy-Zadravecz István püspök...
Ezen személyek a jelenkor számára is égető írásait (antikváriumok) tanulmányozva sok fontos dolgot tanulhat meg szegény kis hazánk népe. Aki pedig áskálódik, viszályt szít, saját önös érdekeit szem előtt tartva, méltó a király (hazánk ugyanis királyság, függetlenül attól ma ideiglenes jelleggel mi van) általi ítéletre.

--
Áthelyezve a(z) Jud Süß topikból.

előzmény: critixx (#20)

2015-03-27 17:51:26 Jud Süß (1940) / A zsidó Süss adikas21 (?) #17

Kiváló film.
Történelmi adatok bizonyítják erős kezű Szent László királyunk zsidókat szabályozó törvényei után miként tettek szert egyre nagyobb hatalomra a törvények gyenge betartása véget. Uzsora kölcsönökön felszedve magukat váltak királyi kincstárnokokká, majd ürítették ki azt így Mohács idejére nem is lehetett kellő haderőt felsorakoztatni. Ennek ellenére nem volt jellemző hazánkban a "sötétnek" titulált középkorban az a zsidó üldözés mint más európai tájakon. A film kiváló, és bár propaganda sszínezetnek tűnhet, hű képet nyújt.