Regisztráció: 2013. március 17. (10 év)
Nem: nem publikus
Az unoka The Grandson |
3 | 2022-08-09 | 3,4 (179) |
Blasted Lézerharc |
3 | 2022-06-29 | 2,6 (13) |
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Legendás állatok: Dumbledore titkai |
1 | 2022-06-01 | 2,7 (161) |
Nem kell túlgondolni. Ez bizony horror, horrorklisékkel. Oké, hogy csak a 2/3-nál kezdődik a gyilkolászás, de az első 1 óráig se unatkoztam, és ez manapság sokat számít. Asimov bekaphattya stílusban. :E
Jobb is lehetett volna, ha nem amatőr, éneklős a szövegelés, és nem Sting koppintás ízű Csárli dalok lettek volna.
A nagymamáról meg folyton Mucsi Zoltán jutott az eszembe. Nem véletlenül az ő anyja? :D
Ja és a festőnő, feleség... Fiatalabb színésznők nem voltak? Bocs, de a "főhőshöz" nem igazán illett egyik se. Bár Macron óta... :E
Mélanie Laurent játszotta a diktátort? Sikerült megdönteni? Nem néztem végig.
Első rész 25 perc!!! Ahogy elindul, szédítő(szó szerint) csatajelenet fél-1 másodperces vágásokkal. Aztán elkezdik felolvasni a történetet, miközben könyvekből képeket mutogatnak. Kb. 5 percig bírtam. Majd még talán rászánom magamat, de mérget senki ne vegyen rá. A kálmán meg csak picsogjon, úgy xar ez ahogy van.
Nálam a 3-ast nem érte el. kezdem már unni a pankrációra hajazó filmeket. Ráadásul a nagy titok is bőven előre látható volt.
Undorító dedós foches.
Addig bírtam amíg betörtek a feleségre hajtó tag házába, és az ágyába sz*rtak.
Az első 1 óra rohadtul elnyújtott, unalmas volt. Utána már beindultak a dolgok, bár egy kínzó kérdés maradt. A sötétben a csaj hogy a fenébe találta meg a szögbelövőt? Ettől függetlenül elég kiszámítható volt ki kinek falaz.
Ez valami matiné volt? A stáblista alatti rajzok is nagyon a felé húzták.
A medvés CGI nagyon kispályás volt.
A predátor egyáltalán mit keresett akkor és ott? Ez mintha az AvS beavatási vonalat vitte volna tovább, csak Alienek nélkül.
Jó, persze lehetne azt mondani, hogy először szálltak le, és méltó ellenfelet kerestek. De ennek ellentmond, hogy a predátor a legelső nagyobb ellenállásra gyáván láthatatlanná vált. Aztán, miért volt egyedül?
Kicsit erőltetettnek éreztem.
Az "unokázós csalók" elég piti bűnözők voltak, és nem értek volna annyit, hogy miattuk bárki börtönbe kerüljön. Ha megvan az óra, pénzt szétosztani, aztán mehetnek a rendőrök. Eh! Túlkomplikálták.
Ja, és az, hogy lövöldöznek Bp. szélén, vagy központjában, rohadtul hihető volt. Ja, nem.
Azért azt se felejtsük el, hogy az első komolyabb AI-s chatrobot is teljesen benácult mielőtt lekapcsolták volna. A mostaniból meg majd meglátjuk mi lesz. Remélhetőleg nem terminátor. ;)
előzmény: Mityu (#1)