Leo_Stotch

Tapasztalat: 2040 film
Kompetencia: 7 film
Súly: 2215
Regisztráció: 2013. március 10. (5 év, 1 hónap)
Kedvencnek jelölték: 10 user

Bemutatkozás

Egy filmnélkül eltelt nap, elvesztegetett idő.

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1986
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Avengers: Infinity War
Bosszúállók: Végtelen háború
5 2018-04-26 4,3
(49)
Happy Death Day
Boldog halálnapot!
3 2018-04-20 3,3
(195)
The Boy Next Door
A szomszéd fiú
2 2018-04-19 2,3
(87)
47 Meters Down
47 méter mélyen
3 2018-04-19 3,0
(82)
La tortue rouge
A vörös teknős
5 2018-04-17 4,0
(175)
A Viszkis
The Whiskey Bandit
4 2018-04-12 3,8
(244)
Why We're Killing Gunther
Nyírjuk ki Günthert!
3 2018-04-12 1,9
(61)
The Medusa Touch
A medúza pillantása
4 2018-04-10 4,1
(37)
The Shape of Water
A víz érintése
4 2018-04-09 3,3
(301)
Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Vár a dzsungel
3 2018-04-05 3,4
(247)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Egy két kivételtől eltekintve mind 4 es, jó film, de a Polgárháború és az első Bosszúállók mesteri.
De a Polgárháború az abszolút csúcs.

A 4. rész forgatási fotóján ott volt Stark a Led Zeppelines pólóban... meg Sólyomszem vmi csizmában. Persze, hogy lesz itt időugrás, csavar, meglepi.De nekem most a tököm durrant el majdnem. Hát mi jó kis mozi volt ez? A 2. perctől kiesett a kukorica a számból..csak kapaszkodtam. Aki látta az előzetest, miket csavartak azon is. Mesteri. A Hulkbusterben Banner, meg ezernyi más. Aludnom kell rá, de teljesen lenyűgözött. Megléptek igen sok dolgot, amit egy nagy költségvetésű mozitól nem várnék.Így a negyedik valami elképesztő lesz. Érdekes, nem tudom hogyan fogják a dolgokat csűrni, visszahozni, majd meglepődök jövőre.
Nem volt elmismásolva. Thanos is..megérte várni. Áldozatot hoz, aztán csettint. Már az első percekben, mikor lecsavarja Hulkot, aki elvileg a legerősebb.
Strange doki tud mindent, nem véletlenül történtek így a dolgok. Majd kiderül. A Dc-vel nem hasonlítgatnám, csak egy mondat..ez volt a koporsójukba az utolsó szög.
Marvel kapitány felvezetése..ugye az jövő év eleje, aztán jöhet a negyedik. A Hangya folytatás meg a Polgárháború után játszódik időrendben, érdekes.Cimborám jegyezte meg, hogy Stark és a Kapitány nem találkozik a filmben...


Csak csapongtam, de ez így nagyszerű élmény volt.

Jaj, az a boldog vég..pedig a ketrectől eltávolodó kamera kèpe a beszorult lànnyal még egy négyesre is elgyengített volna. Az eleje gyalázat, merüljünk, hogy féltékeny legyen az exed a képekre. Aztán volt hangulata, kilátástalanság. Persze butaságok is, főleg, ha csak abból indulok ki, hogy egy 2 méteres medencében se tudom sokszor, merre mi van, víz alatt nem egyszerű az élet az embernek, főleg ha amatőr vagy. A látvány jó, tetszik, hogy nem gonosz mutáns cápák vannak, de ez se lett olyan bűnös kedvenc, mint a Háborgó mélység.

Nem tudom, láttam-e valaha ennyire nyugodt mozit.

Van hangulata.
Ez nálam, minden filmnél fontos, de ha egy hazai tudja teljesíteni..emelem a kalapom (Kút, Martfű, Kincsem)...

Nem hibátlan, de elkapott, a 90-es éveket amúgy is falom.

Jó mozi!

Az eleje jópofa volt, aztán a közepére sok lett,fárasztott nagyon. A finálé tényleg dob rajta, Schwarzi nagyon élvezi, de nem nézem újra.
Hármaska

Sokszor azt vettem ki, csak úgy megtörténnek a balesetek, miatta, de nincs tudatában, mintha valami irányítaná. De elő is tudja idézni.
A doki szkeptikussága nem válik az előnyére, ez igaz. Ha lebeszélte volna, ha hisz neki, sok élet megmenekül, viszont még mindig ott van a külső, természetfeletti hatás

előzmény: csabaga (#15)

Ez de érdekes mozi volt. Nyugtalanított végig, volt egy nagyon erős atmoszférája, a visszatekintésekkel, sokszor flashback a flashbackben.
Az egész olyan kis egyszerű és mégis elvarázsolt.

Hála az égnek, nem feszegették nem magyarázták az Erő eredetét.
Így még félelmetesebb volt.

2018-04-05 20:26:56 Jagten (2012) / A vadászat Leo_Stotch (4) #206

Pokoli erős film, kényelmetlen nézni.
Pár probléma csak. Himihumi a nyomozás. Az ovi vezetője nem alapos, elhamarkodottan kürtöli szét a dolgot és visszagondolva a hányásra, valami elfojtás szagot is érzek, szexuálisan, esetleg régen történt valami. Ami zavar még, h Lucas nem védekezik eléggé. Persze nem vagyunk egyformák, de a köves-kutyás jelenetnél rögtön rendőrt hívni, felkavarni kicsit a szart, az embernek legyen már töke kicsit. Vagy a boltban, persze visszamegy, lefejeli a húspultost, de inkább megintcsak rendőrség, ügyvéd, b@sszunk oda. Amúgy meg, tárgyalás? Ilyenek? Nem volt?
Ezek az én bajaim, ezért nem ötös.

A végén szerintem a lövés képzeletbeli, afelé hajlok. Jól bemutatja, hogy soha semmi nem lesz rendben, a tüske ott lesz, a kellemetlen szájíz.


Az atmoszféra karfaszaggató, az emberek reakciója megdöbbentő és hiteles, bizonyítékok hiányában rögtön, pletykára hagyatkozva támadni. Az egész film alatt olyan érzésem volt mint az Eden lake végén.

Ha van a filmtörténelemben tuti siker, akkor az ez a film. 10 évnyi, egész estés nagy sikerű filmek reklámozták, építették föl mindazt, amit látni fogok április 26-án.
Megvan a jegy, hajrá!

Összes komment...