Regisztráció: 2005. december 1. (16 év, 5 hónap)
Bemutatkozás
A Magyar Katolikus Rádió Pereg már a film című műsorának szerkesztő-műsorvezetője vagyok.
Kedvencek
Rendezők: Alexander Petrov, Giuseppe Tornatore, Hugh Hudson, James Cameron, John Lasseter, Miyazaki Hayao, Pete Docter, Terrence Malick, William Wyler, Zhang Yimou
Színészek: Audrey Hepburn, Buster Keaton, Daniel Day-Lewis, Debra Winger, Ed Harris, Emma Thompson, Gary Oldman, Jeremy Irons, Jessica Chastain, Julie Andrews, Michael Caine, Morgan Freeman, Robin Williams, Tom Hanks
Műfajok: animáció, dráma, musical, rövidfilm
Országok: amerikai, angol, ír, lengyel, olasz
Korszakok: '90-es évek
5 | 2022-05-05 | 4,5 (1172) |
Apu kocsit hajt |
3 | 2022-05-03 | 3,3 (10) |
The Northman
Nap híre rovatunk nyertese: Május 7-től ismét a mozikban!
Meghívták Szelestey Bianka HAJSZÁLREPEDÉS című diplomafilmjét Cannes-ba! Nagy gratula!! :)
Alapvetően a xenomorph lenne, de az a rusnya dög a Gazdatestből anno úgy a frászt hozta rám, hogy arra ment a szavazat.
Van valakinek infója arról, hogy a budapesti Uránia 2015 augusztusa óta zárva tartó két kamaraterme mikor fog kinyitni? Kinyitnak-e egyáltalán?
Részemről megérte. Hans és csapata ma este is durván odatette magát, frenetikus koncertélményt nyújtottak az Aréna közönségének. Zseniális volt!!
előzmény: Dió (#661)
Továbbra is azt gondolom, ez a balhé szépen lecseng majd, igazán nagy hullámai nem várhatók.
Most már egyre inkább a francia Riviérára vetjük tekintetünket. Csütörtökön jön a 75. Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjának kihirdetése. Izgalmas felhozatal lehet. Park Chan-wook, David Cronenberg, Luca Guadagnino, A. G. Iñárritu, Cristian Mungiu, Jean-Pierre Dardenne és Luc Dardenne, Ruben Östlund, vagy Darren Aronofsky is simán ott lehetnek.
Nagyon kedvelem Huszár Domonkos dokumentumfilmjeit. Ez sem okozott csalódást.
IDE kattintva megtekinthető. Bízom benne, hogy sok támogatója lesz a programnak.
Az egész Craig-éra sok szempontból szembemegy a klasszik Bond-világgal. Szerintem ráfért a sorozatra.
előzmény: Ivan/ (#26)
El se hiszem, hogy most már tényleg bemutatják.
Avatar 2.