Regisztráció: 2005. november 30. (18 év, 9 hónap)
Kedvencek
R.E.M.: Losing My Religion |
4 | 2024-08-30 | 4,0 (12) |
Jackpot! |
1 | 2024-08-29 | 2,6 (32) |
Nekem egy Aphex Twin-videó jutott eszembe a filmről (a Come to Daddy), nemcsak a tartalma, hanem zenei stílus, és egy kicsit a képi megvalósítás miatt is.
Curry... No comment
Ha Jokic a 6 db 3 pontosából 2-t bedob, vagy ha a végén Micic és Bogdanovic 3 pontosa bemegy... Leginkább ezen múlt, mert a mérkőzés végéig a szerbek elképesztő hatékonysággal dobták a 3-asokat (leszámítva Jokicot), míg a végén megremegett a kezük.
Szerintem sem voltak beképzeltek az amcsik, egy momentum viszont volt, ami nekem is ellenszenves volt: Curry, amikor odaállt a büntetődobáshoz a legvégén, hát nem a szerénység és alázat mintaszobra volt. Ezt a lenéző, provokatív, vigyorgó pofát aligha érdemelte meg az ellenfél.
Ha így játszunk a továbbiakban, nem lesz ellenfelünk.
A Homelandert megformáló Antony Starr kétféleképpen szerepel itt a KT-n. A félelem fészke c. film kapcsán a neve - helytelenül - Anthony Starrnak van írva. Kérlek, javítsátok!
Amióta nézem a focit, messze a leggyengébb olasz válogatott. Del Piero és Inzaghi óta nincs klasszis csatáruk. Ennek pedig kábé 20 éve. Jelenleg Barella a legjobb, aki szerintem egy De Rossi-szintnek felel meg, a nagy olasz válogatottban legfeljebb csere lehetett volna. Calafiorit viszont kiemelem, benne látok potenciált.
Fodenre konkrétan rá sem lehet ismerni, de még Walkeren is azt látom, hogy olykor nem tudja, mitévő legyen. Palmer is egy zseni a csapatában, tegnap viszont ő is teljes homály volt. Sakáról, TAA-ról és Kane-ről már nem is beszélve.
Annyira bíztam benne, hogy az angolok a hosszabbítás utolsó percében betalálnak, csak hogy teljes legyen a sorsszerűség. De nem, az angolok eddig ennyire képesek..
Elképesztő, hogy a tegnapi olasz gól ugyanúgy született, mint a magyar. Értem ez alatt azt, hogy a rendkívül hosszú hosszabbítás utolsó percében született mindkét - nekünk kedvező - sorsdöntő gól. Mintha a sors azt akarná, hogy jussunk tovább, csak ehhez rágjuk le valamennyi körmünket.
Srácok, ez a film szenzációs, még az 5-ös osztályzaton is gondolkodom. Nem láttam az eredeti filmet, de ez... ez valami torokszorítóan feszült alkotás egy pazar McAvoy vezérletével.