beelzebub

Sajna attól nagyon messze áll. Szerencsére én nem találtam párhozamot.

előzmény: Sántha Orsolya (#43)

Aki nem hiszi, az járjon utána. :) Aki azt hiszi, hogy ez egy tini fiú vágya, az téved. Ez minden férfi vágya. Az is téved, aki szerint túlzó, kisarkított, kiszínezett.

2013-10-12 08:46:14 Memento (2000) / Mementó beelzebub (3) #52

Köszönöm a megerősítést. Amúgy mindig nekem van igazam. :)

előzmény: MicaHiro (#51)

2013-10-09 16:40:53 Memento (2000) / Mementó beelzebub (3) #50

Szimplán túlértékelt...

2013-09-22 17:42:39 Szinglik éjszakája (2010) beelzebub (2) #37

A csajok miatt ment a 2-es. :)

2013-04-07 12:37:18 Jagten (2012) / A vadászat beelzebub (4) #59

Sokaknak (Tomside, ChrisAdam) elég élénk a fantáziája és sokat gondolnak a dolgok mögé. Tetszett, feszülten kísértem figyelemmel. Sajna a vége nem jött össze. Sleepingdacer-nek igaza van, a normális, hogy elmegy az ember. Utálta mindenki, aztán pedig jó pofizzon? Hát a lóf@szt! És nem azért, amiért zéel mondja, hogy mert a "tömeggel szemben csak nagyon erős egyéniségek mernek kiállni". Kiállna bárki, ha lenne eredménye, de nincs. Az emberek nagyon kevés esetben ismerik be, hogy hülyék voltak, hibáztak. Ugye, egy felnőtt embernek nem lehet olyasmit megmagyarázni, amit ő már amúgy is jobban tud!

Lehet nem voltam teljesen érthető, de pont erről beszéltem, hogy az "...atmoszféra, a képi világ, a filmzene stb. nem is számít...". De igenis számít, viszont ez kevés az ötöshöz. Ennyi erővel ha egy filmben ezek tökéletesek, viszont a színészi játék gyenge, a történet nem fog meg, az 5? Akkor ha még azok is jók lennének akkor az mi? 6? 7? Itt 5 a maximum, de ez nem adja ki a maximumot, mert ahhoz hiányos, nem is kicsit.
Más: Mi a túró az a Csillaggyermek? Tegyük fel, hogy értem én, hogy az lesz, de az mi?

előzmény: Xuja (#198)

Én pl a mai napig nem tudok rá osztályzatot adni, pedig láttam már párszor. Én szeretem a Sci-Fi -t, Kubrickot is magasztalom, de ez nekem magas, mint a vonatfütty. Nem akarok személyeskedni, távol álljon tőlem, de nem értem, hogy lehet 5-öst adni egy olyan filmre amit nem értek? Nálam legalábbis az 5-ös azt jelenti, hogy minden szinten kielégít.Engem a nem tudás, nem elégít ki. Nem tartom magam lángelmének, de nem vagyok gyengeelméjű, sőt! De, kicsit zavaró, hogy itt minden második embernek kulináris multiorgazmust nyújt valami, amit én is szeretnék élvezni, de nem megy. Végigolvastam a hozzászólásokat, az imdb-t is, sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de rettentően túl van értékelve. Nem azért mert egyébként rossz, mert nem az, hanem mert senkinek f*ngja nincs róla, de szórja az 5-öst. Sajnos így már az 5-ös sem jelent semmit, kvázi értéktelen...

Ezt én is csak támogatni tudom. :) Nem is értem, hogy miért nem nekem jutott eszembe!?

előzmény: critixx (#12)

Kicsit féltem a filmtől, a Corbucci - félét nagyon szeretem, QT előző munkáit annyira nagyon nem. Féltem, hogy elcseszi a filmet és számomra élvezhetetlen lesz, de nem így történt. Kicsit csalódott voltam, hogy az eredetiből csak a név a megegyező, de lehet, hogy nem is baj. Waltz és DiCaprio 5*, Jackson 5, Foxx 3 alá :(. Jópofa volt a KKK felvezetése és a rap betétdal westernbe, rabszolgákhoz zseniális. Pár apróság miatt nem adtam 5-öst a filmre, amik a következők: a szökőkutakat megszégyenítően becsapódó golyók, és a végén Waltz és DiCaprio halála után Foxx egyszerűen képtelen vinni a hátán a filmet, leenged az egész. A befejezése a történetnek semmilyen, sajnos...

2012-11-08 19:38:14 RocknRolla (2008) / Spíler beelzebub (5) #39

Részemről Ritchie-től a legjobb. Vélemények mint a s*gglyuk, tudjuk... Pont a karakterek és a poénok adják el ezt is. Az idézetek rovatban is minden van, csak az nem amit tényleg vártam volna oda. És nem csak Butler meg a Tendinyúton, de Mark Strong, Tom Hardy és Toby Kebbell is marha nagyot alakít.