szabuskin

Én is régen láttam már de onnan tudja ki az a Vince Larkin, kb az előtte lévő jelenetben (mielőtt kidobja a Pöcköst) bemegy a pilótafülkébe és végig fülel amíg Cyrus beszél rádión Vince Larkin-al. és innen fogja tudni Cage, hogy kinek címezze szegény pöckös hulláját.

Egyébként szerintem király kis film és hamarabb elöszedem ezt mint pl a die hard 5öt...

előzmény: Spirit (#16)

2013-09-16 16:52:45 Oblivion (2013) / Feledés szabuskin (2) #118

Szinte az egyetlen pozitívan értékelhető dolog Andrea R.

Eléggé nehezen emészthető szerintem, bár erre sokat dobnak a végeláthatatlan körmondatok, de mindenképpen látni kell. A két színész mint megszokhattuk remekül alakít. Jones olyan arcot vág szinte végig, hogy ránézek és érzem a megtörtséget, ürességet ami belőle árad. Remekül adja a karatkterét.
Jackson úgyszintén át tudja adni a megtért fekete bűnözőt, kiválóan bemutatja mit is az Ő világa.
Különösen tetszett amikor elmesélte ahogy a börtönben szétverte a másik rab fejét az asztallábbal. Félreértés ne essék, az tetszett ahogy előadta, a hév, a zene, a kiváltott érzések. Nagyon jó volt.

Egyébként, gondolom nem én vagyok az egyetlen akinek eszébe jutott poén szinten, hogy Jackson karaktere a megtért Jules a Pulp Fiction-ből. :)

Ha tényleg úgy alakul hogy trilógiát csinál, szerintem harmadik résznek nagyon ütne egy 1920-1930-as "gengszterkedős" film. Szerintem ezzel sokan sokan vannak így :D