Gruden Gergo

Tapasztalat: 936 film
Kompetencia: 3 film
Súly: 1011
Regisztráció: 2012. október 13. (6 év, 7 hónap)
Kedvencnek jelölték: 6 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1991
Lakhely: Nagyvarad

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Avengers: Endgame
Bosszúállók: Végjáték
4 2019-04-26 3,9
(239)
Spider-Man: Into the Spider-Verse
Pókember: Irány a Pókverzum!
4 2019-04-18 4,2
(181)
True Grit
A félszemű
4 2019-04-11 3,8
(746)
Unbreakable
A sebezhetetlen
4 2019-04-09 3,8
(889)
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció
3 2019-04-06 2,6
(87)
Hotel Transylvania 2
Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó
3 2019-04-06 3,2
(176)
Mortal Engines
Ragadozó városok
2 2019-04-06 2,8
(144)
Nocturnal Animals
Éjszakai ragadozók
4 2019-03-17 4,0
(525)
Captain Marvel
Marvel Kapitány
2 2019-03-11 3,3
(152)
Glass
Üveg
4 2019-02-13 3,2
(208)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Mekkora egy idióta hozzáállás/meglátás....

előzmény: clarence bodicker (#36)

Amúgy nem tudom, hogy a képek mennyire reálisak, mert Thor és Hulk kurv@ra nem úgy néznek ki a filmben....

szerk: Törölve.

1. 4-est kao a film, de csak azért, mert az Infinity War jobb volt és az 5-öst ért. Ez nem üti meg azt a mércét, de nagyon jó volt!
2. Lesz még folytatás?
3. Nem, valóban nincs stáblista utáni "relytett" jelenet. Lehet rohanni a mosdóba ;)

Amúgy a filmhez tartozó leírás nagyon béna...

Összességében jó volt. A jakó robotot még valahogy befogadta a szervezetem, de mi volt az a "medvedisznóember"?? :/

Kivancsi lennek annak az 1 zsenialis-ra ertekelo felhasznalo velemenyere :)

Mégis egy közepes 3-at adtál rá

előzmény: BonnyJohnny (#32)

Hát, ez borzalmas volt... Vállalhatatlan ez a film...

2. De csakis Bradley miatt....

En megprobalam azert megvalaszolni oket most, mig friss (10 perces) az elmeny :)
1. Az világos, hogy Stem mivel tudta irányítani Greyt (ez a "visszaküldelek a tolószékbe" érv valóban ütős), de mivel tartotta sakkban és zsarolta Eront??? Azaz Eron miért követte Stem utasításait? Erről szerintem egy fingnyi szó nem hangzott el a filmben. Ez nem plothole?

1. Eron talalta fel/fejlesztettek ki Stem-et. Az pedig egy ido utan tulnott Eronon es "megparancsolta" neki, hogy tegyek at Greybe, mivel ember akar lenni. O mindezt megtette es csak idokozben rajott, hogy ez nem helyes es mivel minden lepeset figyelte Stamnek tudta, hogy ez veszelyt jelent ra, mivel idovel Eront is ki akarja iktatni ezert megprobalta lekapcsolni Stamet. Folyt. 3-as pont

2. A másik, ami nagyon zavar: ez az "I had to break his mind first, before I take over" zárás nagyon nincs kibontva, és nagyon lóg a levegőben. Ha Stem célja végig az volt, hogy fullosan átvegye az irányítást Grey fölött, akkor miért várt ezzel a legvégéig???!!! Konkrétan már az első bunyószcénánál megkapta, amit akart (teljes irányítással bírt Grey teste fölött), akkor a jelenet végén azt miért adta neki vissza? Vagy ha az elméje fölötti irányítást nem tudta ilyen egyszerűen átvenni, mint a teste fölöttit, akkor a végén ezt hogy csinálta? Csak azzal, hogy Grey nyakon lőtte magát, az elméjét tekintve semmi sem változott meg.

2. Azert nem vette at az iranyitast, mert nem tudta. Voltak "belso orok", amik gondolom afele Asimov torvenyeikent gatoltak Stamet bizonyos dolgokban. Stam mondta is az elejen, hogy o csak Grey agyanak a parancsait teljesiti. Gondolom ez megszunt a belso orok kiiktatasaval. Grey nem lotte nyakon magat, csak akarta. Akkor torte meg Greyt es tette ot egy virtualis valosagba igy megszabadulva tole. Grey pedig nem harcolt tovabb, mert azt hitte csak alom volt. Nameg vegre boldog is volt.

3. Aztán... az sem világos, miért nem kezdett Stem rögtön azzal, hogy elküldi a srácot egy hackerhez, hogy az kiprogramozza belőle Erin távolról vezérelhető input guardját. Miért várt ezzel a leges legvégéig, azaz addig a pillanatig, amikor Erin elkezdi távolról leállítani? Ha rákos az ember, és ezt megtudja, akkor rögtön elmegy az orvoshoz, és nem várja meg, hogy az először kiegye a belső szerveit.

3. Gondolom nem tartotta fontosnak ugyanis Eron nem volt veszelyes ra. Eron nem akarta bantani/kikapcsolni Stemet elvegre o csinalta. A jovonek tartotta Stamet, de amikor ellene fordult, Stamnek nem volt valasztasa, le kellett vetnie lancait, hogy szabad lehessen. Mondta is, hogy a belso orok kiiktatasaval mar nem kell engedelyt kernie es azt csinal amit akar.

4. Ez már csak apróság, de: a kocsis üldözéses jelenetnél Stem miért nem veszi át az irányítást a kocsi fölött? Mármint értem, hogy manuális autó volt, szóval teljesen nem tudja, de irányíthatta volna Greyt ugyanúgy, ahogy a verekedéses szcénáknál is. Hiszen a komputer agyával ezerszer gyorsabban és taktikusabban tudta volna kiszámítani a szögeket, nyomkodni a pedálokat és rángatni a kormányt, mint Grey.

4. Talan manualis auto, Grey jobban ertett hozza, elvegre szerelo volt. Passz. A reflexek, ivek es lehetosegek szamitasa valoban jobban ment volna Stemnek. Ennyi baj legyen a filmel :D

Amugy a vege nekem mindblow volt. Mondom ne bassz, hogy csak almodta vagy valami. Aztan leesett, hogy csak Greyt is belerakta egy virtualis valosagba. Elvegre "a mesterseges vilag kevesbe fajdalmas".


A vege miatt kapta az otost ;)

előzmény: Dió (#17)

Összes komment...