nightgale

2023-08-01 04:08:19 The Card Counter (2021) / Svindler nightgale (2) #2

haha remek komment az előttem szóló! remek rendezés, hangulat, zenék de a film maga szőrnyű. ( se nincs vége, se nem működik a politizálás, se nem bontakozik ki a professionális pókervilág az előbb említett rétegek miatt, se nem szól semmiről, road movienak gyenge, amerikai bűntudat filmenek meg kevés, a vége egy vicc)

steam punk mestermű!!!!!!!!!!!!!

2021-05-04 01:26:51 Butter (2011) / Vaj nightgale (3) #2

Jennifer Garner karaktere és alakítása remek! Sajnos ez a film is elment a tipik amerikai libsiskedés felé! volt pár jó pillanata a filmnek. A BMX volt a csúcspont!

2021-03-17 20:30:27 VFW (2019) / Veterán kocsma nightgale (5) #2

Remek Carpenteres hangulatok! Jó dumák, jó soundtrack! Persze nemkell komolyan venni.

Unalmas eurotrip film! Annak pl: h ettek egy pizzát az ázsiai csajjal velencében nagyon sok köze volt az eseményekhez.. A tipikus Eastwoodos patriotizmus meg már nagyon unalmas. Érdekesebb lett volna a merénylő motivációit boncolgatni vagy a tervezést belevinni a filmbe, de mivel regény adaptációról van szó ez a narratíva gondolom kötött volt.

A kezdéssel nemvolt baj, jól indult, kis G.I. Joek stb. de nem kellet volna 45 percig húzni a karakter alapozást, ráadásul fölösleges pszihlogizálás meg melodráma van benne:gyedól álló anyák, hit, háború a közepe senkit nem érdekel, a vége meg kevés volt. inkább néztem volna az utolsó jelenetett másfél óráig de azt megkellet volna tudni rendezni. Persze a formanyelv a tanulságot akarta hangsúlyozni miszerint : "hogy egész életükben erre a pillanatra készültek és, hogy pár másodpercen múlik az élet blabla bla." De ez így tényleg óriási giccs parádéba torkolta a filmet, amivel még szintén nemlett volna baj, de ez a film így dögunalom.

2021-03-12 15:36:41 Green Room (2015) / Zöld szoba nightgale (4) #9

Pár tipik idegesitó amerikai bénázástól eltekintve jó film. Ha nincsenek ezek logikátlanságok jobb osztályzást kapna. A realizmusa is tetszett de ezek kiborítottak: Kit érdekel h bevan e jegyeztetve a fegyver, meg sírnak rendőrért a film háromnegyedéig, meg megetetik a bnőjét a kutyával de azért még mindig haverkodni akar a végén.

előzmény: nightgale (#25861)

2021-03-12 15:33:31 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] nightgale #25861

Pár tipik idegesitó amerikai bénázástól eltekintve jó film. Ha nincsenek ezek logikátlanságok jobb osztályzást kapna. a realizmusa is tetszett de ezek: pl:Kit érdekel h bevan e jegyeztetve a fegyver, meg sírnak rendőrért a film háromnegyedéig, meg megetetik a bnőjét a kutyával de azért még mindig haverkodni akar a végén kiborítottak

Áthelyezve a(z) Green Room topikból.

2021-03-07 17:59:21 Come to Daddy (2019) / Gyere apához nightgale (4) #6

ez mind kiderült!

előzmény: davidferi3 (#4)

2021-03-05 02:51:57 Cooties (2014) / Tetves porontyok nightgale (3) #4

Kár h nincs vége...

2020-05-12 03:59:18 Kin (2018) / A kötelék nightgale (4) #5

Remek hangulatokkal dolgozó film! Igazi indie feelingel. A rendezés és a soundtrack is igényes. A karakterek és az alakítások is renben vannak. James Franco az ananász express antitézisét lazán lehozta. A sci fi szál sincs túltolva. A végén erős dinamikai váltás. Érdekel a folytatás, de számomra kifejezetten a film drámai része volt érdekes. A személyiségek ütközése, a reakciókkal való történetmesélés. A folytatás nélkül talán erősebb alkotás maradna. Ez a film egy kicsavart roadmovie, egy trip szerű élmény, amiben nem a "másik világ" az érdekes. Erre a cím is utal, ez lehet nem mindenkinek esik le.

A goosebumps frenchisehoz semmit nem ad hozzá ahogyan az előző rész sem. Nem is értem, hogy lett annyira sikeres, hogy készült egy folytatás. Sok az amerikai kiskölyök és a bevétel megtérülhetett, de tényleg még a 12 évet is soknak érzem. Film nyelvileg kudarc nem is érdemes elemezni. Jack Blacket sem értem, vagy csak rajongója volt a szériának fiatalon vagy jó pénzt kapott és egy évig fedezi belőle a gyorskaja és egyéb (haha) kiadásait.

" amíg a rasszizmus nem ér véget, nincs vége a filmnek" blablabla erőltetett de egyértelműen oscart érdemlő rendezői fogás. Spike lee akart egy goodfellas-t de gyenge volt hozzá!

Valamien szinten zseniális, és meglepően aktuális. Az a fajta film ami jelenetről jelenetre egyre nagyobb hülyeség a jó értelemben. Egyébként tipikusan Mike Judge tematika, remekül illik az életműbe, és talán annak koronája, a rendező apokaliptikus jóslata a tömegkultúráról, globalizációrol az egész valóvilág jersey shore generációrol és az amerikai polgárról. De nem mindenkinek való film.

Teljese Tévéfilm jellegű produkció. Egyértelműen rossz, a sztori, a rendezés, a fényképezés minden. Egyébként szerintem jókis filmet lehetett volna belőle összehozi, a színész kölykökkel sem volt gond,de az látszik , hogy nem egy reboot hanem a licensben rejlő gyors pénz szerzési lehetőség kiaknázása volt a cél. A soundtrack, a hangvágások viszont meglepően jók, remek kilencvenes évek zenei feelingel. Egyébként nem számítottam semmi jobbra. Egy dolog viszont nagyon hiányzot, a frenchise védjegye a tinilányos villantások és nagy sikolyok, na meg persze a "mire vársz Még?".

2es, csak a csajok miatt. az utolsó jelenet fasza de amúgy nemá, amerikai image film.

Ez egyébként jó film a rendezés remek, a színészek is hozzák a tőlük elvárt színvonalat, a fiatal lány is kifejezetten tehetséges. Az is tetszett, hogy megfordult a karakterek viszonya az első részhez képest, Brolin jóarcból genyó lett, Del toro genyóbol hős. :D De összeségében a filmnek szerintem semmi értelme, a sztori nulla sőt kifejezetten értelmetlen. Ha valaki megtudná mondani a film szempontjából mi értelme volt az autós jelenetnek azon kívül, hogy látványos és h ezért hagyta őket cserben a sereg, azt szívesen olvasnám. Nulla sztori, nulla kapcsolódási pont, nulla logika, egyáltalán mi köze volt az egésznek a kartellekhez, azon kívül, hogy Del Toronak bosszút kell állni azt nemtudom. De ezt többen is kifejtették már, az első történet száll tényleg érdekes lett volna de borították az egészet és egy látvány film lett az egészből na meg jókis identitás film, kormány kritika stb.

Ettől eltekintve örülnék ha Sicario frenchise lenne Del Torot évekig elnézném ahogy gyilkolászik.