toxi

Tapasztalat: 2 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 2
Regisztráció: 2012. április 7. (7 év, 7 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Double Impact
Dupla dinamit
4 2019-06-15 2,7
(327)
Lethal Ninja
 
3 2012-04-07 ?
(2)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

https://kritikustomeg.org/film/26170/sengoku-jieitai-idocsuszas-1979

Tartalom : Hadgyakorlat közben egy katonai egység kozmikus mágneses viharba kerül és a 16. századi Japánban találja magát. A Parancsnokot figyelmeztetik emberei, hogy ne avatkozzon be a törtélembe, de a hadnagy nem tud ellenállni a kísértésnek és mindenáron uralkodni akar. Egy gigantikus csatában a 20. századi katonák összecsapnak a szamurájok ezreiből álló hadsereggel, de vajon győzhetnek-e a történelem és az idő felett?

https://kritikustomeg.org/film/5657/the-spaceman-and-king-arthur-artur-kiraly-es-az-urhajos-1979

Tartalom : Egy űrhajós és androidjának utazása, vissza Arthur király idejébe.

https://kritikustomeg.org/film/31629/buck-rogers-in-the-25th-century-buck-rogers-es-a-25-szazad-1979

Tartalom : 1987-ben, a John F. Kennedy űrközpontból,útjára bocsátották az 1987-ben, a John F. Kennedy űrközpontból,útjára bocsátották az utolsó amerikai űrrepülőgépet. A Ranger 3 letért a tervezett útvonalról, a Ranger 3 kutatóűrhajó személyzete egyetlen emberből állt. A csillaghajót William Buck'"Rogers, kapitány irányította. Egy nap hajnalán aztán, az élettani funkciókat ellátó rendszer megfagyott, és Rogers kapitány hibernálódott. A Ranger 3 letért a tervezett útvonalról,és olyan pályára sodródott, mely nem 5 hónap múlva térítette vissza a kiindulási ponthoz, a Földhöz, hanem 500 év múlva!

https://kritikustomeg.org/film/15080/the-zero-boys-1986

Magyar cím : A Legyőzhetetlenek

https://kritikustomeg.org/film/73188/davy-crockett-and-the-river-pirates-1956

Magyar cím : Davy Crockett és a folyami kalózok
Tartalom : Dübörgő kalandban vehetünk részt Davy Crockett, a vadnyugat legendás királya és bizalmas barátja, George oldalán, miközben hőseink New Orleans-ba igyekeznek a folyón. A duó veszélyes zúgókon át haladva hitszegő kalózokba botlik és folyamatosan izgalmas kalandokba keveredik. A kalandfilmek remek hagyományait a népi hőssel ötvöző DAVY CROCKETT ÉS A FOLYAMI KALÓZOK olyan utazásra invitál, amit vétek lenne kihagyni!

https://kritikustomeg.org/film/21499/the-dead-next-door-1988

Tartalom : A kormány felbérel egy elit csapatot, hogy birkózzanak meg az egyre növekvő fertőzéssel, valamint egy vallási fanatikusokból álló csoporttal, akik pedig igyekeznek megvédeni a fertőzötteket.

"https://kritikustomeg.org/film/73314/robowar-robot-da-guerra-robowar-1988

Tartalom : A hadsereg egyik titkos fejlesztésű robotja programhiba következtében meghibásodik, és mindenkit likvidál maga körül a szigeten, ahol éppen tesztelték. Ezért hát összehívják a KOB-ot, hogy egy programozóval utazzanak a szigetre, és hatástalanítsák a robotot.

https://kritikustomeg.org/film/57766/the-concrete-jungle-1982

Tartalom: A 22 éves Elizabeth Demminget csúnyán kihasználta barátja, Danny. A naiv lánynak kokaint csempésztek a csomagjába, és repülővel hazaküldték az Egyesült Államokba. A repülőtéren azonban már várták a rendőrök, és letartóztatták. Mielőtt még magához térhetett volna, el is ítélték és a női javítóintézetbe került, amelyet a korrupt Fletcher, és annak jobbkeze Cat, egy elítélt irányítanak. Az ő kezükben vannak a drogügyletek és a prostitúció. Aki szembe mer szállni velük, annak meg vannak számlálva az órái. Cat először megpróbálja maga mellé állítani az új foglyot, azonban nem sejti, hogy a lány szemtanúja lesz annak, mikor hidegvérrel megöli azt a nőt, aki Elizabethet a szárnyai alá vette.

https://kritikustomeg.org/film/44563/the-howling-reborn-2011

Magyar cím : Üvöltés - Újjászületés
Tartalom : A középiskolai érettségit megelőző napon Will Kidman végre hajlandó felnézni a tankönyveiből, hogy meglássa Eliana Wynert, azt a lányt, akiért az elmúlt négy évben folyamatosan epekedett. Will mindig is visszahúzódó fiú volt, ám amikor felfedez egy sötét titkot a múltjából, miszerint egy hosszú vérvonallal rendelkező vérfarkas-család leszármazottja, a fiúnak döntenie kell: megadja magát az ősi ösztöneinek, vagy pedig szembeszáll a késztetéssel, hogy megőrizze emberi mivoltát. Ám nem csupán egyre növekvő vérszomját kell legyőznie, de azokat a félelmetes bestiákat is, melyek az ő és Eliana életére törnek.

Összes komment...