toxi

Tapasztalat: 204 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 204
Regisztráció: 2012. április 7. (9 év, 2 hónap)
Kedvencnek jelölték: 1 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Human Timebomb
Időzített halál
3 2021-06-21 ?
(1)
American Cyborg: Steel Warrior
Amerikai kiborg
3 2021-06-21 2,1
(14)
Warhead
Robbanófejek
3 2021-06-21 ?
(3)
Why Me?
Bizánci tűz
4 2021-06-21 3,4
(48)
Scanner Cop 2
Scanner Cop 2 - Volkin bosszúja
3 2021-06-21 ?
(9)
Scanner Cop
Scanner Cop - A zsaru, aki előtt nincs titok
3 2021-06-21 2,8
(14)
Hologram Man
 
3 2021-06-21 ?
(3)
Starchaser: The Legend of Orin
A csillagvadász
3 2021-06-21 ?
(7)
Godzilla vs. Kong
Godzilla Kong ellen
3 2021-06-21 2,5
(119)
Dark Age
A krokodilvadász
3 2021-06-19 ?
(9)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Hello

A Következő filmet szeretném kérni.

https://www.imdb.com/title/tt0117929/
Magyar cím : Az idők végezetéig
Tartalom : A fantázia nem ismeri az idő fogalmát. Annál inkább az ember aki ennek fogságában él. De ha beavatkozik az idő folyamába, annak beláthatatlan következményei lehetnek. Főleg akkor, ha ez a képesség gonosz, rosszindulatú emberek kezébe kerül. A fiatalság és a szerelem viszont nem foglalkozik az idő múlásával. Hát még a kettő együtt…

Köszönöm.

Hello

https://kritikustomeg.org/film/21856/blood-hook-1987
Magyar cím : Hulla a horgon

https://kritikustomeg.org/film/46978/tromas-war-1000-ways-to-die-1988
Tartalom : Egy csoport amerikai túlél egy repülő balesetet a karibi szigeteken, a hely viszont tele van mérges kígyókkal és egyéb ragadozó állatokkal. Eközben egy csoport terrorista vegyi háborúba kezd Amerika ellen.

Hello

A Következő filmet szeretném kérni.

https://www.imdb.com/title/tt0091532/
Magyar cím : Mágikus kristály
Tartalom : Andy Görögországba utazik, hogy megtalálja barátját, Shent. Hamarosan kiderül, hogy Shen egy ásatáson drágakövet talált, ezért a KGB és az Interpol is keresi.
Visszatérve Hongkongba Andy rájön hogy a szóban forgó drágakő egy mágikus kristály, amelynek földönkívüli hatalma van.

Üdv

Hello

https://kritikustomeg.org/film/28252/watchers-reborn-1998
Tartalom : Egy titkos kísérlet során létrehozott szörny egy baleset után megszökik és gyilkolásba kezd. Az ügybe nyomozó Jack Murphy (Mark Hamill) az egyik gyilkosági helyszínen belebotlik egy Golden retrieverbe amit először menhelybe akar adni, de a társa magához veszi inkább, ami után hamarosan ö is a szörny áldozata lesz. Igy kerül Einstein a Golden retriever Jackhez akinek feltűnik az eb átlag felletti intelligencia szintje. Hamarosan megjelenik nála Dr. Grace Hudson (Lisa Wilcox) aki felvilágosítja a kutya és a szörny kapcsolatáról, igy már hárman menekülnek a szörny elöl. Miközben szövetségi ügynökök is a nyomukba vannak akiknek elsődleges feladata, hogy megsemmisítsenek minden bizonyítékot a kisérlettel kapcsolatba...

https://kritikustomeg.org/film/37559/my-science-project-az-en-kis-kiserletem-1985
Tartalom : Egy középiskolás diák és barátja találnak egy furcsa, gömbszerű dolgot, amelyet tudományos projectként használnak, de le kell állítani, mert fenyegetni kezdi az emberiséget.

Üdv

Hello

https://kritikustomeg.org/film/57047/scalps-veres-skalpok-1987
Tartalom : Az amerikai polgárháborúban a texasi eröd parancsnoka nem nem hajlandó letenni a fegyvert az északiak előtt. Megpróbálja megszerezni a helyi indián törzsfőnök lányát. A főnök visszautasítja és erre mészárlás kezdődik az indián faluban, amely a lány elrablásával végződik. A lánynak sikerül megszöknie elrablóitól. Egy mogorva farmernél talál menedéket, aki nem szívleli az indiánokat, de a délieket még úgy sem. A lány elrablásába az indiánok, szökésébe a parancsnok nincs belenyugodva.

Üdv

Hello

https://kritikustomeg.org/film/53577/commando-mengele-1987
Magyar cím : Mengele a halál angyala
Tartalom : Egy zsidokból álló katonai kommandó elindul a dél-amerikai dzsungelba, hogy felkutassa az auschwitzi haláltábor egykori orvosát, Josef Mengelét...

Üdv

Hello

https://kritikustomeg.org/film/18380/jaguar-lives-1979
Tartalom : Barátja és társa árulása után Jonathan Cross fedőnevén Jaguár visszavonul a munkájától. Hamarosan azonba korábbi foglalkoztatói megkeresik, mert egy minden eddiginél veszélyesebb az egész világot behálózó drog szervezet bukkan fel, amelyhez talán Jonathan korábbi barátjának is köze van. A Jaguár visszatér és egy örült hajsza veszi kezdetét ezzel.

Üdv

Hello

A Következő filmet szeretném kérni.

https://www.imdb.com/title/tt0086601/
Magyar cím : Fegyőrnők
Tartalom : A börtön külön világában a foglárok és a smasszerek mellett Mart az aki mindenről tud, mindenkit irányít, sőt felkarol, vagy akár negyven napi sötétzárkába juttat. Nelly, akit kábítószer terjesztés vádja miatt zárnak börtönbe, felveszi a harcot a rabok helyzetével visszaélő Mart-tal. Ezért Mart eléri, hogy a nőt szigorított őrizetbe és magánzárkába zárják. Nelly barátnői azonban nem hagyják annyiban a helyzetet és értesítik Nelly ügyvédjét a történtekről. Az ügyvéd bekapcsolódásával Mart kezd sarokba szorulni. S emiatt ádáz küzdelem kezdődik a börtön falai között...

Hello

https://kritikustomeg.org/film/64887/zhong-guo-long-sarkanykolykok-1995
Tartalom : Egy fiatal testvérpár sikeresen ki állja a szinte lehetetlen Shaolin templom próbákat. Megszerzett kung-fu vizsgájuk jutalma egy utazás Hawaira. Ha együtt vannak legyőzhetetlenek és működik a Shaolin mágikus erejük is. Hamarosan szükség is lesz rá, mert bácsikájuk komoly bajba kerül.

https://kritikustomeg.org/film/37775/cyber-tracker-2-a-menekules-ii-1995
Tartalom : A jövőben Los Angelesben ellopják az eredetileg törvényvégrehajtásra tervezett Cyber Tracker technológiát.
A veszélyes Paris Morgan kezébe került technológia segítségével valódi személyek klónjait kezdi gyártani, hogy azokat bérgyilkosként alkalmazza. Elkészíti Eric Phillips felesége másolatát is, akivel élő tévéadásban öleti meg a kormányzót.
Philipsék ezért bujkálni kényszerülnek, s közben meg kell találniuk és le kell állítaniuk a hétköznapi embereknek látszó Trackereket is.

https://kritikustomeg.org/film/45817/le-meraviglie-di-aladino-aladdin-csodai-1961
Tartalom : Hősünk Aladdin egy furfangos utcagyerek, aki rátalál egy csodalámpára, melyben egy varázslatos Dzsini lapul. Azonban a szultán udvari varázslója ezt megtudja és magának akarja a lámpást, hogy nagyra törő terveit megvalósíthassa. Át akarja venni a szultánság irányítását Moluk hercegtől. Így Aladdin-ra hárul a feladat, hogy útját állja az ármánynak és szabadon engedje a lámpa szellemét, miközben hihetetlen kalandokon megy keresztül, de jutalma végül nem marad el.

https://kritikustomeg.org/film/45061/last-gasp-az-utolso-lehelet-1995
Tartalom : Mexiko,Santa Del Sol. Titokzatos törzs fenyegeti a szálloda építésén dolgozó munkások életét. A tulajdonos hajtóvadászatot indít a törzs ellen. A Végső leszámoláskor arca túl közel kerül a haldokló totec törzsfőnök arcához. Hat évvel később titokzatos holtestek borzolják egy amerikai város kedélyeit. Mi az összefüggés az eltűnt totec civilizáció és a halálesetek között ? A Választ egy kétségbeesett fiatal nő is keresi, aki különleges kapcsolatba kerül Leslie Chase-zel a dúsgazdag építészeti vállalkozóval.

Hello

A Következő filmet szeretném kérni.

https://www.imdb.com/title/tt0113296/
Tartalom : A Mumus családnak kényszerböl maga mögött kell hagynia Erdélyt (Transylvaniát). Egy fél ével korábban érkezet de nem kézbesített levél miatt az USA-t választják célországuknak. Megérkezve az államokba a rokonokhoz, értesülnek róla hogy a családfő (Herman Mumus) testvére (Norman Hyde) fél évvel korában eltűnt ami után felesége komába eset. Mumusék nekiálnak Norman megkeresésének amely által viccesebnél viccesebb kalandokba keverednek.

Összes komment...