toxi

Tapasztalat: 12 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 12
Regisztráció: 2012. április 7. (8 év, 3 hónap)
Kedvencnek jelölték: 1 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Race for Glory
Száguldás a dicsőségért
4 2020-07-04
Renegades
Renegátok
3 2020-07-04 3,1
(22)
Una notte al cimitero
Graveyard Disturbance
4 2020-07-01 ?
(2)
Bakuhatsu! Nana-han zoku
A Pokol motorosai
4 2020-06-26
Terminal Virus
Utolsó lehetőség
3 2020-06-26
California Cops
Zsaruk
1 2020-06-26
Cop Target
Rendőri megbízatás
2 2020-06-26
Diao shou guai zhao
Kung-fu kölyök
3 2020-06-26
Srpski film
A Serbian Film
4 2020-06-05 2,5
(180)
Zivot i smrt porno bande
Egy pornóstáb élete és halála
2 2020-06-05 2,7
(12)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Hello

Ezeket a filmeket szeretném kérni. Ezek most talán tényleg nincsenek fent. :D

https://www.imdb.com/title/tt0098158/
Magyar cim : Száguldás a dicsőségért
Tartalom : Két jó barát, a motor szerelmesei már mindent tudnak, amit csak a masina örök rajongóinak egy országúton tudnia kell. Itt az idő hogy a versenypályán is próbára tegyék képességeiket. Bár az első kísérlet totális kudarcba fullad - a motor darabokra hullik - arra azonban elég,hogy egy éles szemű tehetségkutató felfigyeljen rájuk. Ifjú kettősünk így hamarosan versenyző-szerelö párosként Európa versenypályáinak levegőjét-benzinbüzét ízlelgetheti.Hamarosan rá kell ébredniük, hogy profi versenyek világa egész más mint az otthoni országúti hősködéseké, s választaniuk kell a két nagy csapat a "Szamurájok" és a "Magánzók" egyben a becsület és dicsőség között.

https://www.imdb.com/title/tt0097718/
Tartalom : A mexikói turistaút eredeti célje, hogy megismertessen az ókori azték és maja kultúrával , és a mai modern szertartásokkal. Az utasok rádöbbennek arra, hogy furcsa világba kerültek, ahol a valóság és az álom keveredik, különös erőszak uralkodik, normális embereknek kell kétségbeejtő, halálos társasjátékot játszani.

Hello

https://kritikustomeg.org/film/24084/zuijia-paidang-zhi-qianli-jiu-chaipo-orult-kuldetes-4-sose-halsz-meg-ketszer-1986
Tartalom : Ernest Bright professzor olyan kristályprizmát fejleszt ki, amellyel az agyműködést fokozva az átlagemberből is supermant lehet varázsolni. Mr H. azonban gátlástalanul gonosz alak, aki saját céljaira akarja megszerezni a prizmát. Emberei betörnek a laboratóriumba. Itt csak Kodijak segíthet, de mit tehet ő, ha elrabolják a felségét és a prizma a váltságdíj? Két szőke szépség Kodijaket és kisfiát is foglyul ejti.

https://kritikustomeg.org/film/24082/xin-zuijia-paidang-aces-go-places-v-the-terracotta-hit-1989
Tartalom : Egy tolvaj testvérpár (Leslie Cheung és Nina Li Chi) elrabol a csempészektől egy mágikus ókori kardot, miközben a bűntényt Kong Kong-ra (Samuel Hui) és Albert "Baldy" Au-ra kenik (Karl Maka).A csempészek Kongra és Baldyra vadásznak, miközben a hongkongi rendőrség is üldözi őket állítólagos "bűncselekményük miatt", miközben az igazi tetteseket próbálják elkapni.


https://kritikustomeg.org/film/47703/fertilize-the-blaspheming-bombshell-a-satan-jele-1990
Tartalom : Egy fiatal pár esküvőre igyekszik Las Vegasba.Hogy időt takarítsanak meg, átvágnak a dűnéken,nem sejtve, hogy ez lesz a végzetük.A sivatag mélyén rejtőzködő misztikus szekta, a sátánhívők vezetője vérfagyasztó szertartásba vonja be őket, amely számukra halálos végű lesz. Abban a pillanatban ahogy a lány meghal a sivatagban,ikertestvére Susan Las Vegasban felriad álmából.Érzi, hogy valami szörnyű történt és azonnal elindul testvérét megkeresni

Igen erre. :) Biztos angol címre kerestem (Graveyard Disturbance) így nem találta meg.

előzmény: Ugor (#1053)

Hello

Ezt a filmet szeretném kérni.

https://www.imdb.com/title/tt0093114/

Tartalom : Öt fiatal kis piti bolti tolvajnak ahhoz hogy megszerezzen egy felbecsülhetetlen értékű kincset egy egész éjszakát egy sötét katakombában kell töltenie. Igen ám, de arra nem számítanak, hogy ott különféle pokoli teremtmények is tanyáznak.

Köszönöm.

Hello

https://kritikustomeg.org/film/14020/larry-the-cable-guy-health-inspector-botcsinalta-ellenor-2006
Tartalom : Larry viharedzett nagyvárosi egészségügyi felügyelő, akinek ellenőrzési listáján a legkisebb és legalacsonyabb költségvetésű étkezde is megtalálható. Megszokott munkarendje felborul, amikor rábízzák az újonc Amy felkészítését. Az egyik étteremben elfogyasztott ételtől megbetegszik néhány felső osztálybeli vendég. Az ügyet Larryra bízzák, aki a maga sajátos módján próbálja megfejteni a rejtélyt. Miközben elnyeri egy félénk pincérnő szívét, kirúgják az állásából. Larry azonban nem hagyja annyiban a dolgot, gondoskodik arról, hogy az összeesküvők bíróság elé kerüljenek.


https://kritikustomeg.org/film/64616/blue-de-ville-menekules-kek-kabrioban-1986
Tartalom : Gus és J.C Swiift különböző neveltetésű kamaszlányok.
Hiba a szülői szigor, a kedves vőlegény,a polgári élettel szakítani akarnak, és belevágnak egy kalandos utazásba az Egyesült Államokon keresztül.
Útjuk során, szerencsejátékon nyernek egy csodálatos Cadillac autót, katonai hadgyakorlat részesei lesznek, körözött gyilkos bújtatásáért üldözi őket a rendőrség.
ISZDB : http://iszdb.hu/?video=17915https://kritikustomeg.org/film/25152/left-behind-ii-tribulation-force-left-behind-ii-a-nagy-nyomorusag-2002
Tartalom : Egy héttel azután, hogy az emberek milliói tűntek el nyomtalanul, a Föld kétségbeesetten az Egyesült Nemzetek elnökéhez fordul segítségért. Ő Nicolea Carpathia, akit az emberek csodálnak és bizalmat szavaznak neki. Közben pedig az egész világot saját uralma alá hajtja. Egy maroknyi csapat, - aki ismeri Carpathia valós énjét - elkeseredetten próbálja meggyőzni a világot, de senki sem hajlandó hinni nekik. Elkezdődik azok üldöztetése, akik nem értenek egyet Carpathia (az Antikrisztus) terveivel és bekövetkezik, amitől mindenki félt: a nagy nyomorúság a Földön.
ISZDB : http://iszdb.hu/?film=22328


https://kritikustomeg.org/film/28525/left-behind-left-behind-az-otthagyottak-2000
ISZDB : http://iszdb.hu/?film=22327

https://kritikustomeg.org/film/62482/cyborg-soldier-2008
Magyar cím : A tökéletes harcos
ISZDB : http://iszdb.hu/?film=16602

Hello

Ezeket a filmeket szeretném kérni

https://www.imdb.com/title/tt0068000/
Tartalom : Ifjú Jackie már gyermekkora óta rajong a Kung-Fu-ért, de apja határozottan megtiltotta, hogy gyakorolja. Egy napon találkozik egy koldussal, aki felajánlja neki, hogy megtanítja harcolni. Jackie nagy tehetségről tesz bizonyságot, gyorsan tanul, erről azonban senkinek nem beszél, titokban tartja képességeit. Amikor azonban nagybátyja éttermét kiszemeli magának egy zsaroló banda, Jackie kénytelen bevetni minden tudását.

https://www.imdb.com/title/tt0092006/
Tartalom : 2032-ben járunk, amikor a Föld expedíciókat küld a Marsra. Miután két űrhajó legénysége titokzatos módon elpusztult, azt követően, hogy a bolygó felszínén egy különös művészeti alkotást találtak, az SC-37 legénysége indul útnak, hogy megpróbálja kideríteni, mi történt. Hamarosan megtudják az okot, amikor egy vérszomjas szörnyeteg kezdi tizedelni őket. Vajon lesz-e köztük olyan, aki élve jut vissza a Földre?...

https://www.imdb.com/title/tt0443567/
Tartalom : A karizmatikus világvezetőnek, Nicole Carpathiának (Gordon Currie) sikerült az elképzelhetetlen: véget vetett az idők kezdete óta dúló vérengzésnek, és békében egyesítette a világot.
Híve, az amerikai elnök, Gerald Fitzhugh (Louis Gossett Jr.) mindent megtesz, hogy az USA ne álljon a béke útjában, de mikor merényletet kísérelnek meg ellene, egy gonosz összeesküvés tárul elé, és rá kell döbbennie a fájdalmas igazságra: küszöbön a III. világháború, amely az ő béke iránti elkötelezettsége miatt védtelenül érné Amerikát.
Versenyt futva az idővel Fitzhugh-nak magának a történelemnek a végét kell megakadályoznia.

https://www.imdb.com/title/tt0160386/
Tartalom : Amikor a kormány meghívja John Farley - t és családját, hogy töltsenek el 90 napot az általa a Holdra tervezett lakásban, a család nem mindennapi kalandnak néz elébe. De lelkesedésük hamar alábbhagy, amikor megtudják, hogy a föld alatt lévő kupolában teljesen el lesznek szigetelve a külvilágtól, nem érintkezhetnek senkivel, s minden lépésüket vigyázó tekintetek kísérik. Egy titkos kamráról azonban egyikük sem tud...

Köszönöm.

Köszönöm a korrigálást. :) Még egy olyan kérdésem lenne, hogy látom a filmek adatlapján egy ideje ott van a ISZDB-re mutató hivatkozás is, de nem minden esetbe. A Kérdésem az lenne, hogyha nincs hozzá ISZDB hivatkozás, de a film szerepel ott, lásd például a Zsaru a Holdról filmet akkor azt ebbe a topikban lehet jelezni, megadva a iszdb hivatkozást hozzá mondjuk így?

https://kritikustomeg.org/film/22704/lunarcop-1994
ISZDB : http://iszdb.hu/?video=15255

előzmény: budaik (#13488)

https://kritikustomeg.org/film/44814/long-de-xin-heart-of-dragon-1985
Tartalom : Ted (Jackie Chan) a rendőr kénytelen minden álmáról lemondani hogy gondoskodni tudjon szellemi fogyatékos bátyáról Danny-röl (Sammo Hung). Danny egyszer egy ékszerrablásos ügybe keveredik akit ez miatt elrabolnak a gengszterek, és kényszerítik Ted-et hogy átadjon nekik egy rendőrségi őrizetbe lévő tanút ha vissza szeretné kapni testvérét.


https://kritikustomeg.org/film/38790/visitors-of-the-night-x-latogatok-1995
Tartalom : Különös, megmagyarázhatatlan dolgok történnek: felbőszült lovak dübörögnek végig a város utcáin, egy helikopter pilótája mezőbe égett gabonaköröket talál. Judith English házában a villanykörték lángralobbannak és rémálmából riadva ébred, retteg 17 éves lányától, Katie-től. Mi köze Katie-nek a körökhöz, mitől vannak furcsa jelek a testén? Ki az a furcsa idegen, aki lesi a lány minden lépését? A válaszokat Judith a múltjában keresi, hulló fények az égen, mozgó gyermekjátékok, rejtélyes éjszakai látogatók...

https://kritikustomeg.org/film/30030/detective-malone-black-cobra-4-1990
Tartalom : Robert Malone erőszakos chicagói rendőr, egy Interpol-ügynök csereprogramba kerül, és Manilába küldik. Még a repülőtérre sem érkezik meg, és már bajban van. Az őt támogató ügynöknek sok problémája lesz a partnerével, aki ahelyett, hogy megtanulná tőle nyugodt és tudományos vizsgálati technikákat tanítana rá inkább az erőszakban és a fegyverekben bízik.

https://kritikustomeg.org/film/61998/attentato-ai-tre-grandi-sivatagi-kommando-1967
Tartalom : Német kommandósokat küldenek az ellenséges vonalak mögé a Szaharában, feladatuk hogy kivégezzék a szövetséges tiszteket Casablancában.

https://kritikustomeg.org/film/22704/lunarcop-1994
Magyar cím : Zsaru a Holdról

Hello

Ezeket a filmeket szeretném kérni

https://www.imdb.com/title/tt0050382/
Tartalom : A szerelem, hatalom és hírnév hódító nőjét az ördög támadja meg, mivel ő is mindent akar meghódítani. Még az ördög is megtanulja, hogy nincs olyan harag, mint egy nő megvetése.

https://www.imdb.com/title/tt0099302/
Magyar cím : Rendőri megbízatás
Tartalom : Farley Wood amerikai rendőr életveszélyes kalandokba keveredik egy Karib-tengeri szigeten. Kábítószerkereskedő és emberrabló bandával kell szembeszállnia egy olyan államban, ahol jelenléte senkinek nem kívánatos.
Túszkiszabadítási akciója közben kiderül, hogy az életben a barátok és az ellenségek állandóan helyet cserélnek.

Köszönöm.

Hello

https://kritikustomeg.org/film/20487/thunder-thunder-warrior-1983
Tartalom : Thunder az indián, megpróbálja megakadályozni hogy ősei temetőjét elpusztítsák.Emiatt hamarosan menekülnie kell a törvény szigora elöl.

https://kritikustomeg.org/film/41697/the-ninja-mission-nindzsa-kuldetes-1984
Tartalom : Mason azt a feladatot kapja a CIA főnökeitől hogy juttasson ki egy svéd tudóst a Szovjetunióból aki egy új energiaforrást fedezet fel. A KGB viszont tudomást szerez a kimentésről és elhitetik a tudóssal, hogy őket küldték a kimentésére, hogy megszerezzék a terveket tőle. Masonnak nem marad más választása mint hogy egy 4 tagú Ninja alakulattal időben elérjen a tudóshoz mielőtt az átadná a terveket a KGB-nek.

https://kritikustomeg.org/film/57941/who-dares-wins-a-sas-kommando-1982
Tartalom : Célpont a Regents Parkban lévő USA követség. A terroristák a brit kormány közéjük beépült titkos ügynökének családját is túszul ejtik az akció idejére. Akciójuk sikerül, a követség legfontosabb személyiségei foglyok és halál vár rájuk, ha nem teljesítik a terroristák követeléseit. A kormány végső megoldásként szabadjára engedi a világ legkevésbé közismert, ám legjobb légi egységét, a S.A.S. kommandót. És megindul a támadásföldön és levegőben... A leglátványosabb akciófilm egyetlen pillanatát sem szabad elmulasztani.

https://kritikustomeg.org/film/23199/warlords-tiszturak-1988
Tartalom : Az atomsugártól fertőzött földön, valamikor a jövőben Dow, a rettenthetetlen harcos az emberiség utolsó reménye, a gonosz tiszturak és hordájuk ellen harcol. Két pompás segítőtársra talál magányos harcában a vad és szinte elviselhetetlen sivatagba. Végül heroikus, bár keserű győzelmet arat.

https://kritikustomeg.org/film/61808/roar-1981
Tartalom : Hank és felesége, Madeleine nyugalomban él együtt a vadonban, az ott élő állatokkal: tigrisekkel, oroszlánokkal, elefántokkal, leopárdokkal és csimpánzokkal. Mindenhol béke és nyugalom honol, míg egy szörnyű nap, a nagymacskák területük védelmezése közben, két arra tévedő idegen fajtársukat szét nem tépik. Ezzel kezdetét veszi az oroszlánok és a tigrisek harca a hatalomért.

https://kritikustomeg.org/film/16527/fuga-dal-bronx-escape-from-the-bronx-1983
Tartalom : Egy korrupt cég le akarja rombolni Bronxot,hogy helyébe új lakótelepet építsen. Az ott lakó embereket erőszakkal kitelepítik,vagy egyszerűen megölik...

https://kritikustomeg.org/film/35971/zapped-1982
Magyar cím : Okkuljatok!

https://kritikustomeg.org/film/50506/fraternity-vacation-1985
Magyar cím : Bulis vakáció
Tartalom : Egy testvériség összebarátkozik két másikkal, mikor az apja felajánlja nekik a Palm Springs-i jacuzzi-s kéróját, ha segítenek a fiának találni egy lányt. Ezután találkoznak két másik rivális sráccal, és fogadást kötnek, hogy ki tudja előbb megszerezni a kiszemelt lányt.

https://kritikustomeg.org/film/34135/enemy-gold-1993
Magyar cím : Az ellenség aranya
Tartalom : Az amerikai polgárháború idején a déliek nagy mennyiségű aranyat rejtettek el Texasban. A lelőhely térképe napjainkban három titkos ügynök kezébe kerül. Chris, Mark és a szexis Becky nem sejtik, hogy a nagystílű gengszter, Santiago és jobbkeze, az egzotikus szépségű "Párduc" a nyomukban van.

Összes komment...