toxi

Tapasztalat: 2 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 2
Regisztráció: 2012. április 7. (7 év, 4 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Double Impact
Dupla dinamit
4 2019-06-15 2,7
(324)
Lethal Ninja
 
3 2012-04-07 ?
(2)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

https://kritikustomeg.org/film/21499/the-dead-next-door-1988

Tartalom : A kormány felbérel egy elit csapatot, hogy birkózzanak meg az egyre növekvő fertőzéssel, valamint egy vallási fanatikusokból álló csoporttal, akik pedig igyekeznek megvédeni a fertőzötteket.

"https://kritikustomeg.org/film/73314/robowar-robot-da-guerra-robowar-1988

Tartalom : A hadsereg egyik titkos fejlesztésű robotja programhiba következtében meghibásodik, és mindenkit likvidál maga körül a szigeten, ahol éppen tesztelték. Ezért hát összehívják a KOB-ot, hogy egy programozóval utazzanak a szigetre, és hatástalanítsák a robotot.

https://kritikustomeg.org/film/57766/the-concrete-jungle-1982

Tartalom: A 22 éves Elizabeth Demminget csúnyán kihasználta barátja, Danny. A naiv lánynak kokaint csempésztek a csomagjába, és repülővel hazaküldték az Egyesült Államokba. A repülőtéren azonban már várták a rendőrök, és letartóztatták. Mielőtt még magához térhetett volna, el is ítélték és a női javítóintézetbe került, amelyet a korrupt Fletcher, és annak jobbkeze Cat, egy elítélt irányítanak. Az ő kezükben vannak a drogügyletek és a prostitúció. Aki szembe mer szállni velük, annak meg vannak számlálva az órái. Cat először megpróbálja maga mellé állítani az új foglyot, azonban nem sejti, hogy a lány szemtanúja lesz annak, mikor hidegvérrel megöli azt a nőt, aki Elizabethet a szárnyai alá vette.

https://kritikustomeg.org/film/44563/the-howling-reborn-2011

Magyar cím : Üvöltés - Újjászületés
Tartalom : A középiskolai érettségit megelőző napon Will Kidman végre hajlandó felnézni a tankönyveiből, hogy meglássa Eliana Wynert, azt a lányt, akiért az elmúlt négy évben folyamatosan epekedett. Will mindig is visszahúzódó fiú volt, ám amikor felfedez egy sötét titkot a múltjából, miszerint egy hosszú vérvonallal rendelkező vérfarkas-család leszármazottja, a fiúnak döntenie kell: megadja magát az ősi ösztöneinek, vagy pedig szembeszáll a késztetéssel, hogy megőrizze emberi mivoltát. Ám nem csupán egyre növekvő vérszomját kell legyőznie, de azokat a félelmetes bestiákat is, melyek az ő és Eliana életére törnek.

https://kritikustomeg.org/film/41824/tit-gaap-mou-dik-maa-lei-aa-robotparbaj-1988

Tartalom : A Hero Gang terrorizálja Hong Kong utcáit a gyilkos robotaikkal. Amikor egy balul sikerült akció után a rendőrség megkaparintja a Pioneer 2-es modellt, annak felülírják az adatbázisát és így a sajátjai ellen fordul.

https://kritikustomeg.org/film/26532/wong-ga-si-je-ji-iv-jik-gik-jing-yan-in-the-line-of-duty-4-witness-1989

Magyar cím : Szolgálatban
Tartalom: Egy hongkongi zsaru és két amerikai társa egy gyanúsítottat figyelnek a kikötőben, mikor rájönnek, hogy a gyanúsított egy menekülő tanú, aki CIA ügynökök és két korrupt zsaru elől menekül...

https://kritikustomeg.org/film/26576/the-dungeonmaster-ragewar-1985
Tartalom : Mestema a démoni varázsló, elrabolja Pault a informatikust és barátnőjét, hogy kihívások elé állítsa a saját szórakoztatására. Paulnak 7 próbát kell kiállnia sikeresen, ellenkező esetbe ö és barátnője lelke örökre a kárhozaté lesz! Paul az átalakított és csuklójára rögzíttet számítógéppel indul harcba a szörnyek és démonok ellen.

https://kritikustomeg.org/film/46660/microwave-massacre-1983
Tartalom : Donald megelégeli feleségének rossz főztjét, ezért meggyilkolja az asszonyt és a kannibalizmust választja éhségének csillapítására.

https://kritikustomeg.org/film/14923/pumpkinhead-ii-blood-wings-1993

Magyar cím : A végső bosszú
Tartalom : Egy New York-i rendőr családjával együtt visszaköltözik gyermekkora helyszínére, a csendes kisvárosba. Lázadó tinédzser lánya azonban ott is megtalálja azokat, akikkel nem kellene barátkoznia, és véletlenül életre kelti Pumpkinhead maradványait. A pokoli démon újabb ámokfutásba kezd, így az új seriffnek rengeteg dolga akad, a békés kisváros pedig még a csúnya nagy New Yorknál is veszélyesebbé válik.

https://kritikustomeg.org/film/71456/eliminators-1986

Tartalom : Egy gonosz tudós időgépet készít és egy félig-ember, félig-robotot küld át rajta, aki végre is hajtja a feladatot, leszállítja a szükséges dolgokat. A tudós nagyratörő terveiben nem szerepel a mandroid és parancsot ad likvidálására, ám az megszökik. Felkeres egy technikai dolgokban jártas hölgyet, majd egy nindzsával és egy Dél-Afrikát ismerő férfivel szövetkezve megpróbálja megakadályozni egykori főnökét.

https://kritikustomeg.org/film/12415/hawk-the-slayer-a-gyilkos-heja-1980

Tartalom: A középkorban két testvér, Voltan és Hawk állandó harca tárul elénk. Amíg Voltan velejéig romlott és gonosz figura, aki hidegvérrel megölte apját, addig Hawk mindig a jóra törekedett, apja mágikus kardját hívva segítségül, hogy megvédelmezze a szabadságot és igazságot.

Összes komment...