Regisztráció: 2012. március 9. (11 év)
Nem:
Breakfast at Tiffany's Álom luxuskivitelben |
5 | 2012-08-08 | 4,2 (536) |
Les Demoiselles de Rochefort A rochefort-i kisasszonyok |
5 | 2012-08-08 | 3,8 (18) |
Da hong deng long gao gao gua A vörös lámpások |
5 | 2012-08-08 | 4,5 (96) |
The Last Detail Az utolsó szolgálat |
4 | 2012-08-08 | 3,8 (77) |
Spanyolország a világ legjobb csapata ez vitathatatlan, viszont az olasz válogatottat lehet szidni, mégis eb-döntőbe kerültek. Ahol viszont sajnos szégyenteljes játékot játszottak! De milyen érdekes... 2008 óta milyen sokan szurkolnak a spanyoloknak...
Egy döntőben már bármi lehet, amelyik csapat idáig eljutott az már képes bármire. :)
Löw nyilatkozatában nem érzek nagyképűséget, Özilében már igen.
Alain Delon filmbéli szerepformálása pályája egyik kiemelkedő pontja, míg Jean Gabin életművének egyik utolsó állomása ez az alkotás.
Hát az biztos is, hogy soha nem feledem el azt az élményt, főleg, hogy az a csapat nyert akiknek 7 éves korom óta szurkolok! Gyerekkori álmom volt, hogy egyszer lássam győzni az olasz válogatottat egy világbajnokságon... És hogy még kint is voltam a döntőn? Na ez volt a hab a tortán!
Nem sok pillanat van amikor az ember elsírja magát... Nekem az volt az a pillanat. :)
előzmény: Kalti (#314)
Balotellit amúgy nem szeretem, mert egy öntelt, nagyképű fasznak tartom (csakúgy, mint Cristiano Ronaldot), de kétségkívül remek futballista.
Itt van magyarul (Hajdú B.) is a vb-k történetének egyik klasszikusa, a legendás 2006-os németországi vb-elődöntő, amely hosszabbításának utolsó 2,5 percében Olaszország drámai meccsen, csodálatos játékkal az utolsó pillanatokban kiejtette az akkor is esélyesebb és százszázalékos házigazda német csapatot. Életem egyik legnagyobb sportélménye. Ez a győzelem jelentette azt számomra, hogy mehetek a berlini fináléra, ahol álmomat valóra váltva a helyszínen ünnepelhettem kedvenceim vb-diadalát.
[link]
Hát jött, aminek jönnie kellett! Az igazi döntő! Az a 2 csapat játszott, amelyek valóban játsszák a futballt! Nem volt veszíteni valója az olaszoknak, mert amiért jöttek, azt már elérték, pedig hányan kiröhögtek az Eb előtt, amikor megmondtam, hogy Olaszország a négyben lesz...! Most is tessék nevetni! :) Nem a négybe, hanem a döntőben jutottak be! Én hiszek ebben a csapatban. Forza Italia, Forza Azzurri!
[link]
Ennek a filmnek a magyar címe: A gályarab