Regisztráció: 2011. október 29. (11 év, 4 hónap)
Kedvencek
Rendezők: Clint Eastwood, David Lynch, Ethan Coen, Jim Jarmusch, Joel Coen, Luis Buñuel, Martin McDonagh, Michelangelo Antonioni, Rian Johnson, Sean Penn, Tom DiCillo, Werner Herzog, Wim Wenders
Színészek: Anne Hathaway, Billy Bob Thornton, Kirk Douglas, Paul Newman, Sam Rockwell
Nem:
Werewolf by Night Éjjeli vérfarkas |
5 | 2022-10-23 | 3,5 (74) |
La piel que habito A bőr, amelyben élek |
3 | 2022-10-20 | 3,9 (562) |
El akarom hitetni magammal, hogy nagy a baj, erősen rájátszom és sikerül toporzékoló állapotba kerülni, ilyen hatást kelt ez a film. A karakterek, szerelmi történet, a film alapfelvetése klisés egy kissé, sajnos. A műbalhéra a hegedűhisztéria teszi fel a pontot. A képi világ és a film jó szándéka miatt nem olyan gáz.
Príma képek, zene, színészgárda, színészi játék de hiába a friss spontaneitás, a csavaros történet, én magam nem találtam semmi különöset ebben a három órában.. Mindenki úgy beszél és gondolkodik, mintha Tarantino szelleme szállta volna meg, amitől a karakterek egysíkúnak hatnak. Próbára tenne ezzel a groteszk fekete humorral, de olyan komolytalan paradicsomos gyerekesen édeskés éretlenséggel, hogy ebből nekem ez úgy hatott, mint egy mentolos ananászos makaróni. Hiába a rutinos, teátrális, temperamentumos, körmönfont történet, ez összességében ízléstelen.
Referencia:
The External World
Old Fangs
Rejected
Nincs "baj" az alkotással, de kritikus szemmel ezek fényében nem szívesen értékelném.
Régen sikerült ennyit röhögnöm. Komolytalanság ellenére a filmnek erős az atmoszférája. Friss, kellemes filmzene. A rendező szociális, karakter és humorérzéke jól összefogja a filmet.