Jézusom. Hogyan vegyük el a gyerek kedvét az élettől. Gyakorlatilag végigsírta.
Imdb nekem nem mérvadó. Ez egy jó film.
Rég idegesített valami ennyire
Nézem, nézem és érzem, hogy ismerős...
Gyenge utánzat.
izgalmas kellett volna legyen, helyette olyan volt, mint egy szomszédok és egy csillagkapu rész keveréke
át kellett értékelnem
Erősen túlhype-olt, rossz film volt ez. Valahogy végigszenvedtem, de volt időm közben kaját csinálni, sört bontani, pisilni és így is lassan ment az idő.
Borzalmas párbeszédek, szövegek. Ez a film értelmetlen és rossz.
esetleg ez:
előzmény: merknatalia (#2171)
Nagyon, nagyon szenvedtem. Borzasztóan idegesítő volt.
nem is a 4-5-ösre értékelőkre gondoltam :) . megnéztem az alacsonyabb pontszámot adók filmes listáit, innen az értetlenkedés
előzmény: Kalevala (#10)
Azon gondolkodom, hogy egyesek hogy futottak ebbe bele? Adta a TV? Vagy miből gondolták, hogy a nekik ezt meg kell nézni? A cím túlságosan hasonlított egy Michael Bay filmhez? Na mindegy, mindenkinek más tetszik, ezt elfogadom.
Amolyan kardozós kalandfilmet kerestem a gyereknek. Szembejött és rádöbbentem, hogy még nem láttam.
Megérte, vicces volt. Micsoda izgalmak. Azért a francia forradalom rövid magyarázata egy 5 3/4 évesnek néha nehézségbe ütközött :)
A gyerek véleménye:
Pont olyan mint a Zorro és a Robin Hood keveréke.
kár
Áthelyezve a(z) Ghost in the Shell topikból.
Összekevertem a másikkal...
Most véletlenül belefutottunk tecsőn a gyerekkel. Borzalmas, de már nem volt menekvés.
na erre nem számítottam...: 293 jó: BonnyJohnny, coles, critixx,
Engem valahogy pont olyan időszakban, hangulatban kapott el, hogy csak 5-öst adhattam.
A párbeszédek fájtak, nagyon.
Kicsit olyan, mintha összegyúrták volna az Aranyiránytűt, a Gyűrűk Urát és a Harry Pottert, sőt a csajom szerint az északiak erődjének kapuja tiszta Csillagkapu volt.
Fürdeni, enni, pisilni vagy még egy sörért bőven ki lehetett menni közben, a 2 órás játékidőbe is belefért.
és a karakterek is borzalmasak
Sokkal rosszabbra számítottam. Az emberi szál tényleg idegesítő volt. Eléggé kapkodós, főleg az eleje.
itt megtekinthető:
mindenkitől elnézést, akinek tetszett, de ez egy rossz film. nem értem sem az RT-s sem az IMDB-s ratinget.
érzem, hgy velem lehet a baj, de engem szinte minden szereplő idegesített ezért nagyon szenvedtem a film alatt, pedig viszonlyag türelmes és elnéző vagyok, ritkán adok 1-est.
jesszusom... nincsenek szavak
jesszus, de rég láttam, talán gyerek lehettem
tecsőn néztem belőle egy kicsit. el is felejtettem, hogy énekelnek is benne. az indiános jelenet priceless
cool
a vége elég összecsapott
gyenge hármas. szájbarágós. a kislány idegesítő.
módosítanom kellett az értékelésemet 4-ről 5-re. nálam az igazán jó film kritériuma, hogy két nappal a megnézés után is eszembe jusson és gondolkodjak rajta, hát ez bőven teljesíti.
egészen az autobot karakterek megjelenéséig azt gondoltam, hogy egy jó kis sötét hangvételű film lesz, de rég láttam ilyen rosszat.
a sztori is kaotikus
halálosan unalmas film volt. alig vártam, hogy történjen már végre valami valami vagy legaláb legyen vége.
a képi világ kicsit itt azért más, mint a szerelemre hangolva, vadító szép napok meg mondjuk a 2046 c. filmjeihez képest, mert itt még nem dolgozott christopher doyle-lal, azokban meg igen és azokon erősen érezni is. én ezt is, azt is szeretem. a legújabb filmjében már nincs doyle
előzmény: Tenebra (#2)
jó, jò de a giccs miatt 3
épp hármas. többet vártam a rendezőtől ismerve az eddigieket.
szinkron nélkül fok'n ósz'm
csak ugye a könyv, ami alapján készült, nem tipikus amerikai sportkönyv :)
tessék elolvasni (Bernard Malamud, azonos címen)
előzmény: Ivan/ (#1)
ceza zseniális benne
na, elírtam :)
szóval van igazság: 1,77
van igazszág: 1,77
picit több sötétség és picit kevesebb nyál jót tett volna ennek a filmnek
aki azt mondja erre, hogy rossz, nem szereti vagy nem ismeri a warhammer 40k univerzumot...
ezért mondom, nehéz abból a könyből filmet csinálni
előzmény: Hannibal Lecter (#2)
tessék elolvasni a könyvet (meg a többi zuckermann regényt is roth-tól)
eredeti nyelven kötelező
nekem kicsit sok volt, untam már a vége felé és nagyon vártam a végét
a harcjelenet nagyon szépen vannak fényképezve
csak a harcok miatt néztem meg, jó látni néha olyat, hogy nem karate vagy kung fu szerepel egy keleti filmben. a sztori amúgy pocsék, sok kidolgozatlan szál van, meg értelmetlenül megjelenő karakterek, akikkel aztán semmi nem történik (ez még nem spoiler, ugye?)
Szerencsére a komment zóna nem harcmező, hanem a saját vélemények megosztásának helye. Olvastam pár cikket, amik a zseniális kategóriába sorolják, és vannak igazságok benne, de ettől a hype az hype. Kövezni lehet, de én a Ponyvaregényért sem vagyok oda. Ellenben Kiarostami Hol van a barátom háza olyan katarzist okozott, melyet se előtte se utána egy film se tudott.