Gaz Andás

(kitiltva)

2011-09-24 14:33:33 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Gaz Andás #12096

A 13-as rendőrőrs ostroma:

A film sava borsóját egyértelműen a remek hangulat adja igazi hamisítatlan 70es évek amerikájának hangulata nyakon öntve egy kis zombi fílinggel. Az akciójelenetek jók voltak annak ellenére hogy a kivitelezésen látszik a stáb nem lubickolt a pénzben forgatás közben. A forgatókönyv viszont elég roskatag fa cölöpökön áll van néhány gagyi párbeszéd és a karakterek sem valami bonyolultak. Ez lerontja a film pozitív irányba ívelő értékelését. A zenére nem lehet panaszunk illik a film hangulatához de azért nem fogjuk a WC-n ülve is dúdolgatni.
John Carpenternek vannak jobban sikerült filmjei is nem ebben mutatja meg foga fehérjéjét mint rendező de egy abszolút kellemes kis darab és a jobb filmjei között foglal helyet.

79,14%

--
Áthelyezve a(z) Assault on Precinct 13 topikból.

2011-09-15 16:04:20 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Gaz Andás #12041

Gázt:

Igazi retro élvézet a Gázt nem éppen az a középszer mozi. Ryan Gosling ismét bebizonyította hogy megérett az Oscar díj súlyára. A mellékszereplők csakugyan hozzák a formájukat. A zenét is mindenképpen ki kell emelni mert orgia a fülnek. Nincs mese Nicolas Winding Refn szekere jól megy az utóbbi években a Bronson is jól sikerült reméljük a jövőben is több remek filmmel ajándékozza meg a nagyraérdeműt.

88,69%

--
Áthelyezve a(z) Drive topikból.