nickless

2017-04-07 11:09:40 Brimstone (2016) / Megtorlás nickless (1) #2

Úristen, mi volt ez? Hát lehet, hogy valakinek ez filmélmény...
Nekem valamiért nem fekszik, hogy 2 és fél (!) órán keresztül nézzem ahogyan egy perverz f@sz nőket ver és gyerekeket erőszakol és közben a Bibliát értelmezgeti. Ha erre vágyom, akkor legközelebb letöltök egy soft bdsm pornót... Elég fárasztó, mikor már 3x-ra kell végignéznem, ahogyan ugyanazokat a kliséket puffogtatva, drámai zenére megveri/megerőszakolja/megfélemlíti a szadista apja a lányt, akinek valahogy a 4 fejezet alatt egyszer sem jutott eszébe, hogy lehet, ha kommunikálna a körülötte lévőkkel, akkor ez nem fordulna elő... Lehet ezt egy sötét kor elborult eszméinek filmre viteleként értelmezni, de ha ez lett volna a cél, akkor bemutatta volna a közösséget is, én meg csak egy rakás köpködő statisztát láttam.. Így csak egy magányos őrült ténykedését nézhetem, márpedig ezt 1 óra után már nem igazán tudom befogadni.. A film olyan iszonyatosan erőlködik, hogy Guy Pearce-t felruházza a kegyetlen pap vonásaival, hogy méterekkel át is esik a ló túl oldalára. Amikor 2 óra után még nekiáll, hogy ő most bizony az anyja szeme láttára megerőszakolja a 6 éves kislányt is, na ott már csak arra tudtam gondolni, hogy mit csinálhatott közben a jobbkezével a rendező a székében... Aztán hopp meggyúladt (ami onanntól, hogy ráömlött az olaj a pincében nem lehetett meglepetés), end of story? Nevetséges. Ezt követi másfél perc idill, majd hoppá megjelenik AZ a fickó, aki hoppá pont ABBAN a városban lett seriff és hoppá pont ismeri Lizt, aki ugye nem is Liz, de mindegy is, mert MÁR MEGINT NEM MONDJA EL SENKINEK, hogy mi a f@sz történt vele, hagyja, hogy letartóztassák, aztán még jól meg is öli magát mosolyogva... És ez után még a film le akarja nyomni a torkomon, hogy az otthagyott kislánya bántatlanul felnövekszik, megtartja a házat és boldogan él míg meg nem hal ebben a felvázolt világban? Egy kicsit paradox.
Lényegében fényképezésben semmi újat nem mutat, a történetvezetés klisét-klisére halmoz, a színészi játékot már ezerszer láttam, Guy Pearce hozta amit tud és, amit láttunk már tőle párszor. A készítők meg nyúljanak magukhoz, ha nekik ez jön be. Nekem annó a Visszatérő se jött be, de az legalább filmként odatette magát... Ez még annyit se tett meg értünk.
Na most ez a két vélemény egymás mellett gondolom sokak érdeklődését felkelti majd... :)

2016-01-05 17:13:35 [Kritikus kód] nickless #1383

Szuper vagy! Köszi! :D

2016-01-05 00:20:56 [Kritikus kód] nickless #1380

Nem lehetne valahogy visszahozni mostanában a vapiti filmek megkülönböztető jelzését? Főleg most, hogy már itt van a nyakunkon.. Borzasztóan megnehezíti a böngészést, hogy nem látom melyik az és melyik nem, külön kell csekkolnom a vapiti listában. Most is megnéztem egy '15-ös filmet és kiderült, hogy nem is választható. Egyszóval nagyon hiányzik a zöld szín és a kívánságlistás szétválasztás..

2015-11-17 19:51:28 [Kritikus kód] nickless #1248

És mikor lesz újra vapiti zöld?! (remélem nem csak nekem hiányzik nagyon) ;)

2015-10-30 11:59:16 [JÁTÉK] nickless #30643

8. Lorenzo olaja?

2015-09-26 11:45:03 [Kritikus kód] nickless #986

Bocsánat most nem olvastam vissza a kommenteket, de két apróság itt szerintem elveszett a tizedesjegyek körül kavargó vita közben: 1. Vapiti zöld visszahozatala (kivánságlistában is külön választani a többi filmtől). 2. A kereső szerintem még mindig botrányosan működik, én soha nem találok meg benne egy filmet se, mert már arra is érzékeny, ha valamit nagybetű helyett kisbetűvel írok... Bocsánat, ha közben volt ezekről szó, de én ezeket érzem tényleg égető funkciós hiányoknak.. Jó munkát, kitartást és köszi! :)

2015-08-19 22:13:22 [Kritikus kód] nickless #452

Visszavárható még az a funkció, hogy az adatlapomon fel volt tüntetve, hogy hány filmet láttam, ebből mennyi volt idei (vapiti) és, hogy ezek alapján mekkora a súlyom? Szerintem, az elég hasznos volt... Ugyanígy például a kívánságlistán is külön voltak választva az idei filmek, amiket bejelöltem. Apropó, valaki korábban említette, hogy a vapiti zöld színre igény lenne. Ezzel maximálisan egyet értek :) Köszi a fejlesztéseket, óriási meló lehet velük!

2015-08-18 14:23:02 [Kritikus kód] nickless #407

Helló! Nekem két kérdésem lenne. Az egyik, hogy hol tudom megnézni az adatlapomon az összes eddig osztályzott filmemet? A másik pedig, hogy végleg megszűnt-e az a funkció, hogy az évre, vagy az átlagra kattintva növekvő/csökkenő sorrendbe állíthatom a filmeket? A többi változtatással még próbálok barátkozni.. :) Köszi!

2012-10-14 21:24:54 [JÁTÉK] nickless #24617

3.A távolság íze