Westmor

Súly: 2002
Regisztráció: 2011. augusztus 19. (13 év, 1 hónap)

Nem: férfi

3 2024-07-23 ?
(9)

Összes szavazat...

2024-05-24 00:21:13 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Westmor #27373

Mityu bácsi, ez a komment kínos és hogy ezt még mindig fejtegetni kell, mert nem tetszik érteni.
Hint: az OFF topic között ott a válasz.
Ezt a részemről lezártam mert már nem a filmről szól.

előzmény: Mityu (#27364)

2024-05-06 13:38:02 Challengers (2024) Westmor (2) #10

Itt úgy működik cenzúra mint a kormánymédiában, a valóságot el kell rejteni.
Érdekes módon a nekem szánt személyeskedő kommentek maradtak az nem gond, de ha válaszolok az persze nem ér.
Tehát várom azok törlését is, mert tartalmilag azok értéktelenek és csak személyeskedőek.
Addig is válaszolok ismét.
Szerintem te más filmet néztél... Legalábbis nagyon sok mindent félreértettél. - Igen a challengerst, és nem a cseh 2-őn az 1000-es atp-t.
Mityu bátyja, engem az zavar, hogy a kifinomultságod ellenére a fától nem látod az erdőt.

És azért jönnek össze mert a film csak így működik, csak így van értelme különben a történet 60%-át ki lehetne vágni és csak lyukasabb lenne az egész történet. Így van értelme a meleg szálnak, a tenisznek mint játék (adok-kapok), ezért súlytalan a család és Zendaya karaktere, és az is csak így működik amit mondanak is, hogy összekapcsolódnak. Szvsz az a megoldás amikor a kamera a labda, olcsó és zavaró a szemnek. Valódi tenisz view-t meg nem használtak, miért? Ja, mert csak újabb hiányosságokat lehetett volna felfefdzni.

előzmény: BalaKovesi (#9)

2024-05-06 00:19:01 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Westmor #27362

Engem meg az zavar, hogy segítenem kell, hogy megértsd amire kettest adtam
A film egyetlen érdekes jelenete ez volt, pont azért tették bele mert ez az egyetlen érték az egészben és ezt a film készítői pontosan tudták, ha meg nem az elég nagy baj.
Felteszem, a nyugdíj előtt lassul az agyi kapacitás és ezért sikerült szó szerint értelmezni azt amit írtam.

előzmény: Mityu (#4)

2024-05-06 00:10:08 [OFF (Ide offolj, mert ez a helye!)] Westmor #27361

Ez a hozzászólás tartalmilag zéró értékű mint a film.
Ameddig bármivel is alá nem támasztod:DD

előzmény: TheDriver (#8)

2024-04-27 13:22:15 Challengers (2024) Westmor (2) #2

Szinte soha nem írok véleményt, de ezt most muszáj kiírnom magamból, lehet azért, mert nem értem, hogy miért kap jó kritikát a film vagy mert lehet csak nekem nem jönnek át -és gondolom rossznak- Luca Guadagnino filmjeit. A szólíts a nevement nem tudtam végig nézni, viszont nem is értékeltem mert egyértelműen nem 1-es és nem, nem a témája miatt mert a KSZI Simon nekem különösen zseniális darab és bármikor meg tudom nézni, ellenben a challengers kakival, amit párommal néztem és nem tudtam mire számítsak.

A legrosszabb, hogy egyszerűen szétesett a film amiatt mert buta, súlytalan, milio kérdés van és sok minden értelmetlen benne.
- miért nincs pénze a csávónak, de tényleg?:D 217 rangsorolt….ne vicceljünk már és miért?? Teljesen felesleges, meg minek? Ez aztán a karakter építés
- Egészen végig feleslegesnek tartottam a meleg szálat az utolsó másodpercig, mert egyszerűen nem kell, anélkül is működne a háromszög, de így hogy összejönnek a végén, mert csak így van értelme a meleg szálnak ha összejönnek, a Tasi szál lesz teljesen értelmetlenné válik és az lesz felesleges
- A család súlytalan, és a 30 éves anyuk szerep nem jött át, mondjuk a nézésen kívűl más feladata nem volt Zendayanak
- Apróság, de jelenleg a földön a legjobb nő Zendaya és találtak mellé 2 csótànyt, már elnézést :D
- Kiderül 10 perc után, hogy azért néha csak kiverik egymásnak, párom mondta, hogy ezek utàn ki foglalkozna velük, ha egyszer melegek
- Na a végén, azt hittem soha nem fognak szerválni, borzasztó volt, már szurkoltam, hogy végre történjen valami, feszültség keltés zéró
- Az emberi motivációk, párbeszédek, cselekedetek, ilyen nincs, nem így működik az ember. Akkor most ez lehetne egy kommuna is, kicsit mindenki mindenkivel és boldogok vagyunk, de ez az ostobán bemutatott vergődés ne is haragudj..
- A barátság és bajtársiasságot is be akarja mutatni, de azt ne itt keressük hanem az elit alakukatban ahol az tényleg faszán működik
- Érdektelen a film mert buta az egész, így a lényege is elveszik

Zendaya teste miatt kettes, ha valaki tud valamit ami tényleg valós értékkel bír ezen kívül a filmben, azt szívesen várom.

2022-08-29 23:01:56 The Card Counter (2021) / Svindler Westmor (1) #1

Életem egyik legrosszabb film élménye.
Egyébként zseniális a film, nincs még egy olyan remekmű mint ez, ahol semmi, de semmi nem működik.
Ajánlom mindenkinek.

2022-02-15 23:09:08 [Filmet keresek] Westmor #3035

Sziasztok!
Már régóta keresek egy filmet vagyis többet mert összesen 4 (vagy talán 5) része van, de sehol nem találom őket.
Amerikai - hongkongi (vagy más ázsiai), 2000 előtti gyártás kb. 85-98 közöttiek.

A story röviden egy testvérpárról szól akik egy ázsiai országban tüntetnek a helyi rendszer ellen. A két fivér elszakadt egymástól az egyik maffiózó lesz a másik pedig elszökik nyugatra. A 4 film a köztük lévő konfliktust dolgozza fel, de nagyjából az első rész az ami értékelhetőbb.

Hasonló film mint: Az isten városa

Ez a filmnek nevezhető szutyok alattomos modon a pedofiliat probalja legitimalizalni....

2020-01-30 00:05:46 Knives Out (2019) / Tőrbe ejtve Westmor (5) #32

SZVSZ Ana De Armas a legjobb női alakítást hozta ever (persze csak azok között a filmek között amiket láttam), szinte annyira zseniális mint a 2 db Jokerünk férfiba.
És amikor Christopher Plummer együtt vannak a vásznon jobban folyik a nyálam mint bármelyik kábítószertől:D

2019-12-27 23:18:00 Pappa pia (2017) Westmor (1) #111

Egy kérdésem lenne: