Lanie

Tapasztalat: 1007 film
Kompetencia: 7 film
Súly: 1182
Regisztráció: 2011. július 27. (12 év, 7 hónap)
Kedvencnek jelölték: 8 user

Demográfiai adatok

Nem: nő
Születési év: 1991
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Eight for Silver
Nyolc ezüstért
4 2024-02-24 3,1
(35)
Old
Idő
2 2023-08-27 2,7
(272)
Terrifier 2
 
5 2023-08-27 3,2
(39)
Terrifier
Bohócrém
5 2023-08-27 3,1
(57)
Unfriended
Ismerős törlése
3 2023-08-27 2,7
(88)
Unfriended: Dark Web
Ismerős törlése: Sötét web
4 2023-08-27 3,5
(45)
Scream
Sikoly
4 2023-08-27 3,3
(187)
Barbarian
Barbár
4 2023-08-27 3,4
(204)
Athlete A
Az első tornász
5 2023-08-27 4,1
(27)
The Menu
A menü
5 2023-08-27 3,6
(421)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

Alapjáraton nehezemre esett feldolgozni, hogy erről egyáltalán film készül, végül nem véletlenül lett nézhetetlen, lényegében nem néztem végig, nem vártam tőle semmit, tettem vele egy próbát de nem.
GothMan meg nem érti a lényegét annak amit írtam. Nem arra utaltam, hogy az akkori tinédzserek/fiatal felnőttek ne lettek volna ugyanolyan elszállt, nagyarcú extrém arcok mint manapság vagy lényegében bármikor. Egyszerűen röhejesen lett ábrázolva, úgy érzem direkt :) Ugyanez volt az érzésem anno a Romper Stomper nézése közben is, az egész idegen, olyan mintha anyám csinált volna belőle filmet akinek annyi rálátása van csak a dologra amennyit általam belelátott és furának/viccesnek tartott. Kb ennyi.

előzmény: agymosott09 (#11)

Kénytelen voltam egyest adni rá, olyan szinten kínos volt nekem mint téma kedvelőjének nézni ezt a túlfigurázott bohóckodást, hogy valahol a fele után abbahagytam és egyszerűen nem éreztem késztetést ahhoz hogy tovább nézzem, annyi szuper de még alapjáraton nézhető film van a világon, erre úgy érzem, hogy semmi szükségem sincs. Rettenetesen elnagyolt, maníros, túlzó, olyan távol áll tőlem mint black metal kedvelőtől, hogy csak na. Persze értem a kifigurázás értelmét, hiszen sokszor van is mit, de egyáltalán nem érte el az általam egyébként is nehezen értelmezhető célját maga a film. Valahogy így képzelem azt amit gondolnak rólam és a körülöttem lévőkről az átlag vidéki konzervatív emberek és én magam teljesen másképp élem meg minden nemű random megmosolyogtató "sátááán" felkiáltás nélkül.

2019-02-09 21:28:00 Glass (2019) / Üveg Lanie (5) #47

A szereplők halála nem volt értelmetlen, kiderült, hogy a titkos társaság nem feltétlen akar mártírokat, de ha nem bán el egymással a "jó" meg a "rossz" akkor mindenképpen közbelépnek. A "jó" halála is azért fontos, mert manapság nem menő realisztikusan ábrázolni a dolgokat hanem belemagyarázzák, hogy a jó mindig győzedelmeskedik. Nem nem mindig.
Külön érdekesség, hogy a legvégén amikor ülnek hárman a padon vonatállomáson, ami a Sebezhetetlen egyik kulcshelye, mindhárman az általuk támogatottak színeit viselik, sárga, lila és zöld.

2019-01-27 14:45:13 A Star Is Born (2018) / Csillag születik Lanie (2) #33

Szóval én nőként is nehezen viseltem ezt a csoda romantikus drámát, hogy őszinte legyek. Coopertől sem dobtam hanyatt magam, cserébe ő öt percenként megtette helyettem, ebben pedig én nem látok semmi kiemelkedőt. Gaga.. Nos nekem az együgyűsége még mindig sokkal jobban bejön, mint a való életben az az ordenáré dívaság amit megpróbáltak az évek alatt köré építeni. Mennyivel jobban áll neki ez a szimpla zongora melletti tehetség mint az a sok sok felesleges manír. Az jutott eszembe, hogy nekem a való életben ő olyan mint amilyenné Ally karaktere vállt a végére, az a túlcsinosított csúnya lány, aki nem fogadja el önön egyszerűségét. Egyébként Gaga tehetségét elismerem még úgy is, hogy én személy szerint egyáltalán nem kedvelem az énekhangját.
Cooper által formált férfi halála a végén rettenetesen klisés, üres, nem vágott a földhöz egyáltalán.
Én ennél sokkal kevesebb ásítozós percre számítottam, úgy érzem sokkal több potenciál volt mind a normál élettel, a múltjával és legfőképpen az alkohollal hadilábon álló zenész, mind pedig az eredeti őszinte énekesnőből vált felesleges, eladható kommersz termék témájából

Kit érdekel? Engem például marhára, de az már legyen az én perverzióm :D Valamiért az áldozat szerepébe mindig is sokkal nehezebben tudtam beleélni magam.

2018-12-26 09:18:06 Bird Box (2018) / Madarak a dobozban Lanie (4) #8

Igen, nekem is ez jutott az eszembe :D Éjszaka, pláne odakint a csillagos ég alatt tökéletesen lehet látni. Támasztanám alá ezt azzal, amikor a macskát minden éjszaka kiengedem és simán látok mindent a kertben pedig nincs a kert közelben közvilágítás.. :)

előzmény: Olórin (#7)

2018-12-23 15:27:38 Bird Box (2018) / Madarak a dobozban Lanie (4) #4

Nem szeretem azokat a filmeket amikben mindent a szánkban rágnak, de azokat a filmnézőket sem, akik ezt elvárják.
A kényelmes székben hátradőlve filmező ember pedig könnyen talál logikai bukfenceket olyan posztapokaliptikus filmben, ahol a főszereplőknek sokszor hirtelen kell dönteni. Persze lehet utálni, miért ne lehetne, de a legtöbb férfi szereti megmagyarázni, hogy mi a szar az adott filmben és ő hogy is csinálná jobban. Ezen én meg már kezdek erősen ásítozni. Minden filmmel kapcsolatban lehet okoskodni, hogy mi is a logikátlanság, ugyebár :)

2018-12-22 09:45:11 Venom (2018) Lanie (3) #22

Marvel-mérce.. Szóval akinél ilyen van az biztos máshogy nézi, nekem pont hogy a Marvel univerzum nem a szívem csücske, ez a film meg egy közepes szórakozás. Azért Hardynak ennél sokkal jobb színészi képességei vannak, néha kínos volt nézni, ahogy próbálja a laza főhőst alakítani a közepesen gyenge humorú filmben. Kifejezetten kínos jelenet volt amikor Venom megemlíti hogy ő is egyfajta lúzer a fajtája között. Egyébként a darktól ez olyan messze volt fejleherapás ide vagy oda ( nem spoiler, a trailerben is az arcunkba van nyomva) mint ahogy lehetett is számítani rá. Valóban egy sima buddy film.
Azért azt elmagyarázná valaki, hogy miből gondolja, hogy a női főszereplőnk tinilány akar lenni? Tinilányok viszonylag ritkán rendelkeznek saját lakással meg főállással, nekem az imidzs sem olyan volt, hanem egy nagyon basic amcsi nő.
Szóval nem egy színész óriás legkellemesebb perceit láthattuk sajnos, főleg olyan filmek után nézve mint mondjuk a Locke.

Az sem feltétlenül bánja meg amit tett aki azt mondja.. :) Egyébként is, aki ilyen szinten előre eltervezve végez öldöklést, robbantást az nem bánja amit tesz.

Az a fura nekem, hogy mennyire sok embernek nem esik le a film megnézése után sem hogy az a két gagyi zombi a két túlélőnk akik visszateleportálnak 59-be, saját magukat látták jelen időben is, az ő vérüket, az ő kamerájukat mert mindez már megtörtént, őket akasztották a horgokra.
Vacilálok a négyes és a hármas között, de én minden gagyisága mellett is elvoltam, az ilyen túlélős filmeket szeretem szóval szívesen várok még hasonlókat ha tudtok :)

Összes komment...