von Schatu

Tapasztalat: 2656 film
Kompetencia: 23 film
Súly: 3231
Regisztráció: 2011. május 15. (5 év, 8 hónap)
Kedvencnek jelölték: 10 user

Demográfiai adatok

Nem: férfi
Születési év: 1981
Lakhely: Németország

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Rogue One: A Star Wars Story
Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
4 2017-01-23 3,9
(337)
Hell or High Water
 
4 2017-01-23 4,2
(154)
The Great Wall
A nagy fal
2 2017-01-21 2,9
(45)
Sekai kara neko ga kietanara
If Cats Disappeared from the World
4 2017-01-20 ?
(1)
Rokuyon: Kôhen
64: Part II
4 2017-01-20 ?
(1)
Rokuyon: Zenpen
64: Part I
4 2017-01-20 ?
(1)
Umi yori mo mada fukaku
After the Storm
4 2017-01-20 ?
(1)
Shin Gojira
 
4 2017-01-20 ?
(2)
Bajrangi Bhaijaan
 
4 2016-12-27 ?
(4)
San fu tian
Dog Days
3 2016-12-21 ?
(1)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2017-01-22 10:02:09 The Great Wall (2016) / A nagy fal von Schatu (2) #11

Ha ezt a filmet nem Zhang Yimou rendezi, el sem megyek megnézni. És milyen jól tettem volna, ugyanis ebben a filmben néhány jópofa színkombinációt leszámítva semmi zhang yimou-s sincs. Nem is tudom eldönteni, hogy Zhang ennyire pénzéhes módon dörgölőzik a hatalomhoz - amit szintén meg lehet érteni az 1 millás bünti miatt, mert nem csak egy gyereke van -, vagy pedig ezt osztották neki cserébe, hogy megrendezhette a Coming Home-ot.

Sono Sion és Shion Sono ugyanaz, és helyesen Sono Shion (még az imdb-n is rosszul van fent).

Hiányos filmek sztorija: Take Care of My Cat

A film öt lány életét követi nyomon azután hogy leérettségiznek.

Hiányos filmek sztorija: Cold Eyes

Ha Yoon-yo, a fotografikus memóriával rendelkező fiatal nő felvételt nyer a rendőrség megfigyelő részlegéhez. Feladatuk, hogy a bűnözők életéről minél több információt szerezzenek, minél kevesebb feltűnéssel. Azonban már a kezdet kezdetén nehéz dolga akad, mert egy sorozatgyilkos kerül a csoport látómezejébe.

Hiányos filmek sztorija: Your Name

Taki és Mitsuha két gimis, akik soha az életben nem találkoztak. Taki Tokióban él, és a suli mellett pincérkedéssel keresi a kenyerét. Mitsuha pedig egy isten háta mögötti faluban tengeti a napjait, segédkezik a templomi szertartásoknál, és borzasztóan unja az egészet. Valami csoda folytán azonban időnként a másik testében ébrednek fel, és fogalmuk sincs, hogy mi is történik. Idővel rájönnek a dologra, és felmerül bennük, hogy talán találkozni kéne a másikkal, és kideríteni, hogy mi is ez az egész. Csakhogy ez nem megy olyan egyszerűen.

Hiányos filmek sztorija: Happiness

Young-sut komoly betegséggel diagnosztizálják. Elhatározza, hogy felhagy az elvhajhász városi életével, és egy vidéki szanatóriumba megy meggyógyulni. Itt ismerkedik meg Eun-heevel, akivel közel kerülnek egymáshoz. Mikor mindketten jobban vannak, elhatározzák, hogy közösen fognak élni. A városi élet azonban továbbra is hívogató Young-su számára.

Hiányos filmek sztorija: Fighter in the Wind

A film Masutatso Oyama, a kyokushin karate megalapítójának életét dolgozza fel.

Hiányos filmek sztorija:Twilight's Last Gleaming

Dell, a légierő volt tábornoka, megszökik a katonai börtönből, és pár társával elfoglal egy rakétasilót. Ultimátumot ad a kormánynak: vagy adnak neki 10 millió dollárt, és nyilvánossá tesznek bizonyos titkos dokumentumokat, vagy a nukleáris rakéták szépen elrepülnek.

Magyarul Az ultimátum címmel ment a tévében, hozzá lehet adni a címekhez.

Hiányos filmek sztorija: Patema Inverted

Patema egy minden lében kanál leányzó, aki örökké az otthonául szolgáló labirintusrendszer azon részeit rója, melyeket nem lenne szabad. Egy alkalommal beleesik egy feneketlen kútba, és egy olyan világban találja magát, ahol minden fejjel lefelé van. Age, egy fiú ebből a világból a segítségére siet, hogy visszajuthasson a sajátjába. Age felmenői azonban nem nézik jó szemmel a jövevényt. Így ketten kénytelenek menekülni, és nem mindig világos, hogy tulajdonképpen ki is van fejjel lefelé.

Hiányos filmek sztorija: Space Camp

A NASA nagyszabású nyári tábort tart fenn, hogy a gimiseket az űrhajózás rejtelmeibe bevezesse. Az egyik csapat diáknak az a kiváltság jut, hogy egy űrrepülőgép belsejéből követhetnek nyomon egy kilövés-szimulációt. Azonban valami balul üt ki, és a diákok valóban kikerülnek az űrbe. Minden megszerzett tudásukra szükségük lesz, ha élve akarnak visszajutni.

Összes komment...