KeeperBp

Tapasztalat: 1 film
Kompetencia: 0 film
Súly: 1
Regisztráció: 2011. május 9. (12 év, 10 hónap)
Kedvencnek jelölték: 0 user

Demográfiai adatok

Nem: nem publikus
Születési év: nem publikus
Lakhely: nem publikus

Legutóbbi szavazatok

Film Szavazat Mikor Átlag
Az ötödik pecsét
The Fifth Seal
5 2013-10-09 4,8
(871)

Összes szavazat...

Legutóbbi kommentek

2011-05-10 12:21:53 Elégia (1965) KeeperBp (?) #17

Szerintem semmi sértő nem volt benne. Nem hülyéztem és nem szaroztam senkit. Azt mondtam durva, ami szerintem nem sértő. A második mondat a jelenlegi helyzetet taglalja. Ez a pillanatnyi helyzet értékelése. A harmadik mondat sem sértő. Részemről ezt egy költői fordulatnak nevezném, olyan mint az eldobom az agyam, ami ugye képtelenség. Az utolsó mondattal pedig arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy szerintem a film nem rossz, csak akiknek nem tetszett, azokra mondjuk a második mondat vonatkozott.
A hozzászólásokban nem szerepelt sehol, hogy a film szar, de a leírtak jelentése ez volt. Ha szerintem Gipsz Jakab hülye, akkor tök mindegy, hogy ezt csak kijelentem, vagy hosszasan fejtegetem, hogy nem normális. A végeredmény az, hogy szegény Gipsz Jakabot lehülyéztem.
Ha egy régi film nem tetszik, és azt látom, hogy a szakma jeles képviselője, Bódy Gábor dicsérte, akkor nem jelentem ki, hogy szar. Egy minimális alázatot kérnék Hölgyeim és Uraim. Talán nem a filmmel van a baj, ha valaki nem érti.

Igen, kedves Gasz András, ezért regisztráltam. :)

előzmény: JeszKar (#15)

2011-05-09 15:39:45 Elégia (1965) KeeperBp (?) #14

Azta de durvák vagytok. Ma már ha egy film nem színes, nem elég gyors a vágás, nem elég akciódús, akkor simán leszarozzák. Magam alá piszkítok menten.
Lehet ám, hogy veletek van baj. :)

Összes komment...