Veres Szilárd

Miről/Kiről Oldal Írás Mikor
Szürke senkik
 
www.filmtett.ro TÚL HOSSZÚ, TÚL RÖVID
A Szürke senkik egy összességében szórakoztató katyvasz kiváló egyéni teljesítményekkel, de soha igazán össze nem álló történettel.
2016-12-06
Tiszta szívvel
 
www.filmtett.ro HA KELL, EMBERT IS ÖLÖK - Till Attila: Tiszta szívvel
A premisszája alapján a Tiszta szívvel lehetne otromba viccelődés is vagy társadalmi célú hirdetés némi lövöldözéssel. Esetleg azokhoz hasonló nyomorpornó, amik elkergették az embereket a magyar filmek környékéről. Ehelyett végtelenül szórakoztató emberi történet, ami közben úgy vicces, hogy nem kell nevetés közben rosszul éreznünk magunkat, és aminek ha a magyar közönség esélyt szavaz, kedvet kaphat hogy még több magyar filmre adjon ki pénzt a jövőben.
2016-04-29
www.filmtett.ro IMPOTENS NOSZTALGIAPORNÓ KIRÁLY GITÁRSZÓLÓKKAL - Scorsese-Jagger-Winter-Cohen: Vinyl / Bakelit
A Bakelit első évada olyan, mintha A Wall Street farkasa zeneiparra kalibrált fogatlan verziója lenne az azt nagyszerűvé tevő kritikus hangvétel nélkül.
2016-04-22
Spotlight
Spotlight - Egy nyomozás részletei
www.filmtett.ro AZ EGYHÁZ EMBEREI - Thomas McCarthy: Spotlight - Egy nyomozás részletei
Talán senkinek sem volt a tavalyi éve annyira szélsőséges, mint Tom McCarthy-nak. Először jött az Adam Sandleres Cipőbűvölő (The Cobbler), amit a kritikusok az év egyik legrosszabb filmjének kiáltottak ki, majd kis időre rá a Spotlight, amit meg az év egyik legjobbjának, jelenleg pedig minél több Oscar-jelölést próbál díjra váltani.
2016-01-27
www.filmtett.ro A MUTYIVONATON NINCSEN FÉK - Aranyélet (sorozat-kritika)
Az Aranyélet nyitóepizódja nagyon sokat ígér a folytatásra, egyúttal bemutatja azt is, mire képes a magyar sorozatgyártás, ha mindenki formában van.
2015-11-02